fredag, oktober 28, 2005

"The Mooselimb (!) Hunt is on in Denmark"

en af de rigtigt store blogs i USA, skrevet af en oprindelig dansk.
Herfra og frem er det ren "damage control" . Så blev det Gudskelov ikke dennegang at venstrefløjen og SR skal myldre mod håndvasken. Men man spørger sig selv, hvordan den berømte "debat-tone" mon ville ha udviklet sig, i tilfælde af et succesrigt angreb ? Tonen er nok heller ikke for go´ lang nogle af islams andre blodige grænser - Thailand. f.eks.

http://www.nicedoggie.net/2005/

“The Phony War”
(oktb. -1939- april 1940) er det som denne ventid giver mindelser om. alle ved det vil ske, kun ikke hvornår:
Leder: Kontakt med terror
MED FÆNGSLINGEN af fire unge mænd i Glostrup er Danmark havnet i en dybt alvorlig fase af den internationale bekæmpelse af terror, da der nu synes konkrete holdepunkter for, at den er en del af vores dagligdag.
Det kommer næppe overraskende for myndighederne, men chokerer sikkert mange danskere, at terror ikke mere blot kan placeres langt væk i Irak og Sydøstasien eller i værste fald andre steder i Europa.
**********
Midt i utrygheden kan det ligefrem være en fordel at blive uvisheden kvit, hvor ubehagelig virkeligheden end er. Det betyder nemlig, at ønsketænkning må fravælges til fordel for konstruktiv og klar tænkning og konkrete krav om skærpet forebyggelse og indsats imod uvæsenet. Det er vigtigt at holde hovedet koldt, og det tyder alt også på, at danskerne kan.
Forhåbentlig vil den seneste udvikling også bidrage til større realisme i holdningerne i den del af det politiske spektrum, som hidtil har opereret under bekvemmelighedsflag.
Udsigten til, at vi i det daglige skal leve op og ned ad potentielle terrorister, bør føre til en afklaring om den nødvendige bekæmpelse af de kræfter, der har myrderiet, lemlæstelse og ødelæggelse på dagsordenen i håb om at nedbryde og ødelægge demokratiet. Intet, absolut intet kan refærdiggøre så grusomme og vilkårlige handlemåder, som vi allerede har været vidner til, og derfor skal vi nøgternt tage de nødvendige modforholdsregler i stedet for skrækslagne at gøre knæfald for terroren, så snart den viser sit hæslige ansigt.
http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=3351086
Kameraovervågning?
kom til Malmø, min far. Små 2 km. gade:
Malmö kamerabevakas för sex miljoner
Ett mord, 32 rån och 123 fall av misshandel bara i år. Så ser den dystra statistiken ut för vägen från Centralstationen till Möllevångstorget genom centrala Malmö.
Nu vill kommunledningen övervaka stråket med kameror och prislappen blir sex miljoner kronor bara för utrustningen.
Enligt Håkan Nilsson på Malmös säkerhets- och beredskapsavdelning så behövs en kamera ungefär var femtionde meter för att få en bra säkerhet.
Kamerorna ska göra det möjligt att hålla konstant koll på stråket och också ha lagrade bilder som kan användas i brottsutredningar.
Förslaget är nu ute på remiss.Kommunstyrelsen fattar troligtvis beslut i början av nästa år.
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=33782&a=477283&lid=puff_477283&lpos=lasMer

27 på en måned !
i høj grad meget gamle damer, der får ødelagt deres sidste få år:
Väskryckaren vann kampen
Under oktober har det inträffat 27 väskryckningar i Malmö.
Det är ovanligt många, säger Thomas Anderberg vid Malmöpolisens underrättelserotel.
MALMÖ. 83-åriga Dolly Göransson blev väskryckt i onsdags och skadade höften så illa att hon fick föras till akuten på Universitetssjukhuset Mas.
http://sydsvenskan.se/malmo/article124877.ece
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net