onsdag, oktober 19, 2005

Sverigedemokraterna bjuder in Junilistan

till samtal om invandringspolitiken.
Jeg vil nu godt se SD over de 4 % inden jeg tror det. Til gengæld ser det gunstigt ud for Junilistan, som blandt andet er nogle ældre herrer med nok forstand på økonmi til at være bekymrede.Og med Sveriges haltende økonomi, er indvandringen jo intimt forbundet.
Formand Niels Lundgren sidder i EU parlamentet og er doktor i nationaløkonomi.

Med anledning av att både Sverigedemokraterna och Junilistan har goda chanser att nå riksdagen vid valet 2006, har Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson, bjudit in representanter från Junilistan till samtal om den svenska invandringspolitikens framtid.
- Jag är medveten om att enskilda företrädare för Junilistan tidigare har givit sitt stöd för den pågående massinvandringen, men det skulle vara intressant att få veta om denna uppfattning delas av hela partiledningen, säger Sverigedemokraternas ordförande Jimmie Åkesson.- Det finns ett stort, undertryckt, folkligt missnöje med den förda invandringspolitiken och en kursändring inom detta område är helt nödvändig för att kunna bevara välfärdsstaten och den samhälleliga stabiliteten. Junilistan kan inte, med bibehållen trovärdighet, försöka upprätthålla bilden av sig själva som ett antietablissemangsparti baserat på sunt förnuft om man inte närmar sig den folkliga uppfattningen i invandringsfrågan. Jag förutsätter därför att det även från deras sida finns ett intresse för en dialog och ett eventuellt riksdagssamarbete i den här frågan, avslutar Åkesson.
http://www.sd-kuriren.info/

Riksbanken bör försvara kronan
"Den nya riksbankshefen bör vara beredd att försvara Sveriges självständiga ställning. Det bör också bli lättare nu när man ser hur det går för euroländerna", skriver Lars Wohlin, EU-parlamentariker för Junilistan och tidigare riksbankschef, i Sydsvenska Dagbladet.
Junilistan över riksdagsspärren
Junilistan får 4,8 procent i Dagens Industris/Ruabs senaste mätning. "Jag är glad, men inte så överraskad. Vi fick 362 000 röster i valet till EU-parlamentet 2004. I ett riksdagsval är valdeltagandet dubbelt så stort, så det är inte alls orealistiskt att vi får 5 till 8 procent av rösterna. Det finns ett uppror mot den politiska klassen", säger Nils Lundgren till Dagens Industri.
http://www.junilistan.se/

Der Stürmer og danske bladtegnere
se paralellerne - vågent samlet af Uriasposten. Se alle tegningerne
http://www.uriasposten.net/
Muslimske ambassader klager over profet-tegninger
diplomatisk krise under opsejling ? De må ha spist for mange søm i deres falaffel:
En række muslimske lande med ambassader i Danmark har sendt en protestskrivelse til statsminister Anders Fogh Rasmussen og Udenrigsministeriet, skriver Politiken. Den diplomatiske henvendelse kommer oven på den seneste tids debat om 12 tegninger af profeten Muhammed bragt i Jyllands-Posten.
- Vi håber på forståelse for muslimernes følelser omkring Muhammed. Og vi håber på en undskyldning fra Jyllands-Posten, siger Mascud Effendy Hutasuhut, ambassaderåd på den indonesiske ambassade i Danmark.
Blandt underskriverne er en række arabiske lande samt Pakistan, Iran, Bosnien-Hercegovina og Indonesien. Ifølge Politikens oplysninger opfatter ambassaderne offentliggørelsen af Muhammed-tegningerne som en skadelig kampagne mod muslimer i Danmark og beder om et møde med Anders Fogh Rasmussen, der også er pressens minister.
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2005/10/19/232303.htm

Fremmedpolitikken - sossernes onde ånd
bliver ved med at forfølge dem. Og det er der en vis retfærdighed i. Partiet er tilbage ved punkt 0 - og skal begynde forfra med venstrefløjs-sossen, den unge Mette Frederikssen. Det er ikke godt for hende eller for partiet. Men jeg skal være den sidste til at beklage det.
Integrationsordfører i S smækker med døren
Anne Marie Meldgaard går fra posten som Socialdemokraternes integrationsordfører.
Hun siger til DR Nyheder at hun ikke kan forhandle integrationspolitikken, når partiet ikke står fuldstændig bag hende.
- Jeg kan ikke med troværdighed forhandle i og med, at jeg er uenig i partilinjen. Derfor bliver jeg nødt til at gå, siger Meldgaard.
Hun vil ikke kommentere sin beslutning om at trække sig fra posten yderligere.
Socialdemokratiet blev i dag formelt "smidt ud" af integrationsforliget med regeringen og Dansk Folkeparti, et forlig som Meldgaard forhandlede i sommer.
http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2005/10/19/211058.htm
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net