torsdag, december 22, 2005

En Struktur-Kamels tankeverden

(Masoud Kamali, professor i "socialt arbejde") kan studeres her. Men én pointe kan han have: Det er ikke let at komme ind i det reserverede svenske samfund, der indtil et par generationer siden, var et udpræget bondesamfund, der havde holdt sig noget ude fra historiens alfarvej i Europas udkant. Fuldstændigt uegnet til det der er sket nu. At ingen svensk politiker har indset denne uegnethed, er mig noget af en gåde.
Jeg gætter at meget få i virkeligheden har ønsket det Babelstårn Sverige er blevet til. De har tænkt og fortrængt : De andre kan ha´ med dem at gøre. Bo sammen med dem, arbejde med dem, gå i skole med dem osv.
Svenskerene tog sig helt enkelt ikke sammen til at indse faren og protestere, af mangel på courage, af konformisme, uvidenhed og mangel på fantasi. På grund af stærkt socialt gruppepres, gammel vane, og så videre. (Og dé der tog sig sammen , blev rigtigt nok fryst ud og fordømt ned i det sorteste helvede.)
Men - de gik ikke på gaden og demonstrede og sagde til deres politikere : "Nu er det slut med at kaste vores land og arv i grams til alverden. Det rækker - I har udskiftet over 20 % af vores befolkning. Det er risikabelt".
De tog ikke deres personlige ansvar. De var vant til at andre tog det for dem. De lod sig kue.

"At the end of the day" må hver svensker se sig selv i spejlet og tage sin del af ansvaret for den total-omvæltning af landet, som er i fuld gang og ikke kan standses.
Og spørge : Hvad kunne jeg have gjort i tide? Og indse: nej, man kunne ikke trygt overlade alt til sosserne og bekymre sig om sit eget. Som i gamle dage. Det gik galt. Og det kommer til at gå grueligt galere.

Selv med løgnagtig og manipulerende presse og politikere, sminket BRÅ statistik , selv med de facto censur på visse synspunkter, indbærer demokrati også en pligt til at holde sig underrettet og tale efter sin overbevisning.

Nu skal de trækkes med dette vitterlige ævl i al fremtid. Vognlæs af professorater vil blive oprettet, og lige meget vil det hjælpe. Det korte svar på hvorfor det gik sådan er : Fordi folkestyret ikke virkede.

Hvorfor virkede det ikke? Det er det lange svar:

"Politikerna ansvariga för fördomarna om invandrare"
Ny rapport om diskriminering: Demokratin exklusivt reservat för svensk gemenskap.
De politiska partierna sprider stereotypa och fördomsfulla uppfattningar om invandrare. De delar upp människorna i Sverige i ”vi svenskar” och ”de andra”, som framställs som avvikande personer som måste anpassas till den svenska demokratin, visar en ny rapport från den regeringstillsatta utredningen om diskriminering. Demokratin blir ett exklusivt reservat för svensk gemenskap, något som på sikt hotar själva demokratin, skriver utredaren Masoud Kamali och forskaren Magnus Dahlstedt.
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=506091&previousRenderType=2

OPRÅB
Fra 12 kulturpersonligheder, som ønsker at være onanyme, har vi modtaget nedenstående:

I de sidste uger er der foregået en åbenlys diskriminering af læge Søren Ventegodt, senest i forbindelse med hans behandling af kvinder med grimme og uæstetiske kæbepartier.Der er tale om en behandlingsform, som har været anvendt i århundreder – ja, årtusinder – med fremragende resultater. Vi 12 kulturpersonligheder har også fået en kæberasler i ny og næ, og det har vi aldrig taget nogen skade af.
Søren Ventegodt er den første eksaminerede vaginaldomptør, som har forstået sammenhængen mellem en behandlingskrævende kusse og en ditto kæbe. Hans doktordisputats ’Kæben og kussen i det 21. århundrede’ (Hans Rædsels Forlag, 1997) er et banebrydende videnskabeligt dokument, som tydeligt viser, at begge ’organer’ simpelt hen skal have et ordentligt lag tæsk, før patienten kan slippe sine barndomstraumer og komme ud på den anden side som et helt menneske.
Netop derfor er det stærkt beklageligt, at vaginaldebatten på det seneste har været præget af en rå og ubehagelig tone. Det kan vi som nation simpelt hen ikke være bekendt over for Søren Ventegodt og andre etiske minoriteter.
Politiken.dk (At tænke sig)
http://politiken.dk/visArtikel.iasp?PageID=426078
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net