lørdag, januar 14, 2006

HTB-personer?

(Homo-trans-bi-personer,- persongruppe almindeligt forekommende i svenske universitetsspecialer eller doktorafhandlinger.)
Der hersker delte meninger om dette er muslimske mænd, klædt ud som muslimske kvinder, eller om det måske bare er kvinder. Eller HTB ér.
Magnum fotografen Jens Gaumy, Teheran 1986

"Lad dog barnet"

jeg faldt i snak med en ellers fornuftig dame igår, der mente at Teheran måtte have lige stor ret til atomvåben, når nu USA og Israel har. Suicidal logik.
»Jeg vil gerne vende denne formulering om. De farligste ledere i moderne historie har været dem, der (som Hitler) var udstyret med en totalitær ideologi og en mystisk tro på deres egen mission. Mahmoud Ahmadinejad opfylder begge disse kriterier, sådan som hans FN-kommentarer afslører. Sammenholdt med hans forventede atomarsenal gør dette ham til en modstander, som må og skal standses, og det hurtigst muligt.«

via Urias, endnu ikke på svensk
http://dk.danielpipes.org/article/3274

Går det som man kan frygte, vil Irak vise sig at være den forkerte krig af de (delvis) forkerte grunde. Jeg ved ikke om dette passer, men man må sandelig håbe det:

Israel kan bombe Irans atomanlæg
Iran er den største trussel mod Israel, og trods diplomatiske bånd er det muligt, at Israel vil vælge at bombe de iranske atomanlæg.
Af Chris McGreal, The Guardian, Jerusalem
Israel har lagt planer for et angreb på Irans atomanlæg med særlig kraftige bomber leveret af USA, men analytikere siger, at israelerne ikke vil føre planerne ud i livet, mens det diplomatiske pres på det iranske regime øges.
http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=430305

Gårdvagten - Elsebeths verden i bredformat

Kun én ting Jalving glemmer - hun kan ikke stave. (!)

Elsebeth Gerner Nielsen, landets forhenværende kulturminister og de Radikales svar på oraklet i Delfi, har nu sat sagen om de omstridte satiretegninger definitivt på plads. Det manglede da bare. Til sin avis, Politiken, siger hun det, alle vi uoplyste, racistiske halvjyder ikke har indset – før nu – og hvis ikke hun fandtes, ville vi være nødt til at klage til Dansk Røde Kors eller Ibis.

Elsebeth taler om takt og tone og om nødvendigheden af ikke at fornærme nogen. Det er det filosofiske grundlag, der stikker så dybt, at kineserne allerede er begyndt at ane konturen. Derpå lægger hun kraftig afstand til Jyllands-Postens »mobbekampagne«. Den sad. Til slut hendes klimaks: »Tænk på, hvordan en folkeskole ville komme til at fungere, hvis børnene frit kunne mobbe hinanden«.

Wow! Sådan taler en radikal toppolitiker. Verden er en folkeskole, borgerne er elever, pensum er takt og tone, og mobning er strengt forbudt. Her er Elsebeths selvopfattelse i bredformat: Hun er den årvågne gårdvagt, som holder de slemme drenge i ørerne og trøster de stakkels piger. At verden er mere og andet end en normaldansk kommuneskole, anser hun for at være en unødig komplicering af tingene. I øvrigt har verden bare at forblive folkeskole. Derfor mener hun og landets øvrige gårdvagter det slet ikke, når de opfordrer til dialog og diskussion. Det er blot retorik. For når klokken ringer, skal vi tilbage i klassen.

Mikael Jalving, Groft Sagt, Berlingske

Ufortyndet had

af den slags der går under samlebetegnelsen "racisme". Ikke engang en voldtægt til at sløre det. Beklager at det kan være nødvendigt at bruge kilder som denne, men sådan er svenske aviser. De "ædle vilde" kan ikke være racister. Det betaler svenske kvinder en høj pris for:

NM: Så personen attackerar dig helt oprovocerat? Säger personen något?

Sara: Ja, det var helt oprovocerat. Personen ropar jävla svennehora samtidigt som han anfaller mig.

NM: Vad händer efter att han skär dig över ögat?
********

Sara: Kort mörkhyad man med krulligt hår. Mellan 35 och 40 år. Sedan såg han väldigt sliten och sliskig ut.

http://www.patriot.nu/artikel.asp?artikelID=341

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net