tirsdag, januar 03, 2006

Ny bog af sociologen John Järvenpää

der holdt oplæg i Trykkefrihedsselskabet i april 2005. Overflødigt at nævne at hans akademiske bane ´har været lidt tornet, i det konforme, politisk korrekte svenske universitetsmiljø:
foto © webmaster (th. Jan Milld, tv. John Järvenpää)
"citat ur boken av demokrati- och integrationssminister Jens Orback:
"Vi måste vara öppna och toleranta mot islam och muslimerna för när vi blir i minoritet kommer de att vara det mot oss."
Aktuellt, tirsdag d. 7 dec. 2004 et par uger efter mordet på Theo van Gogh

Ny bok inför Mångkulturåret 2006!
Inledningen av boken bifogas i bilagan.
År 2006 har av den svenska regeringen utropats till Mångkulturåret. Mångkulturalismen är en ideologi som kan definieras som avståndstagandet från samhället som en sammanhållen kulturell gemenskap och värdegrund. Den är alltså delvis en normupplösande eller oikofobisk ideologi. Filosofen Roger Scrutons begrepp oikofobi - avogheten mot den egna värdegrunden - används flitigt i John Järvenpääs bok Politisk korrekthet. Likriktning, åsiktsförtryck och dikotomisering, som släpps i slutet av januari (246 s, Reson Produktion).............................................
http://www.resonproduktion.com/
første kapitel som pdf her: http://www.resonproduktion.com/PKInledning.pdf

Territoriemarkering
der går aldrig en hel uge efter at Nørebro Nærpolitistation er sat i stand, til den er smadret igen. Jeg bemærkede at det smadrede glas var ca. 1 cm tykt. Hvorfor ikke trække sig helt ud af Nørrebro - eller døgnbemande den ?Om det så kræver 20 mand i kampudrustning.
fotos © webmaster


Mellemøstens mytomaner
Egyptisk presse ind i Muhammed-sag
Enhver der har rejst i Mellemøsten, ved at det er verdens største fabrik for fantasifulde myter: 120 tegninger og en censureret Koran er småting imod hvad der kan forventes. Det skyldes naturligvis anlafabetisme, censur og almindelig religiøs formørkelse. Og det bliver ikke meget bedre af at såkaldte "nydanskere" rejser rundt og smører rigeligt tykt på "den forfølgelse muslimer er udsat for i Danmark".
Eskalerer denne situation ud af kontrol, må Det Islamiske Trossamfund bære en tung skyld. Samt selvfølgelig de partier der har tilrettelagt det stadig mere letantændelige bål: S & R.
Jeg forslår Fogh, at han gir Danmarks samlede muslimer et eksemplar af Svikmøllen og Blæksputten, og en måned til at overveje om de vil bo i et land, hvor den slags satire er almindeligt, traditionelt og fuldstændigt lovligt. Ellers er der rigelige muligheder for at bosætte sig andre steder..- Og så er vi ved at være grundigt trætte af den sag.

Imamer i offensiv mod tegninger
Sagen om tegningerne af profeten Muhammed

Egyptisk presse har misinformeret folk om Muhammedtegningerne i Jyllands-Post­en, oplyser Det Dansk-Egyptiske Dialog­institut i Cairo. Ifølge en forsker fra instituttet, Hanna Ziadeh, er mis­informationen blevet bragt, efter at en delegation bestående af danske imam­er og folk fra Islamisk Trossamfund har talt med den egyptiske presse.
Ifølge Hanna Ziadeh har aviserne skre­vet, at der i danske aviser er en kam­pagne mod islam, at danske myndigheder har planer om at producere en censu­reret udgave af koranen, og at der er en anti-islam film på vej i Danmark.
"Jeg har dokumentation for, at efter de her delegationer er blevet interviewet, så har de egyptiske medier formidlet oplysninger, der er forkerte," siger han.
Information skrev i dag, at en række danske imamer og andre topfolk fra islamiske menigheder i Danmark de seneste uger, med det Islamisk Trossamfund i København som hovedkraft, har rejst rundt i Mellemøsten for at rejse sagen om Muhammedtegningerne.
Det er disse folk, Hanna Ziadeh beskriver som "den danske delegation".
"Man må stille sig selv spørgsmålet om, hvordan de her informationer er kommet frem, hvis ikke den danske delegation har informeret om det," siger Hanna
http://nyhederne.tv2.dk/article.php?id=3431722&forside

Etnisk rabat på flybilletter
surprise, surprise - det sker hos hver anden grønthandler.Helt forventeligt symptom på at samfund der knager i fugerne:
Både Thai Airways og Kenya Airways giver etnisk rabat på flybilletter. Det betyder, at blandt andre thaier og kenyanerne skal betale mindre end andre. Men det er forskelsbehandling og direkte ulovligt.................................
http://www.dr.dk/DR1/kontant/2006/01/03121649.htm
eks: Norsk rejsebureau
med rundhåndede rabatter til afrikanere og pakistanere:
http://www.reisehuset.com/
Velkommen til Reisehuset As.
Reisehuset AS er et etnisk reisebyrå med hovedkontor i Oslo og avdelingskontorer i India og Pakistan.Reisehuset formidler turer til India, Afrika,Iran,Syria, Pakistan, Maldivene og Sri Lanka.Vi formidler også turer i Norge , Sverige og Danmark.Ta kontakt for en uforpliktende prat. REISEHUSET AS
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net