mandag, marts 27, 2006

Flagellant humør

I et anfald af nederdrægtighed overfor mig selv (og fordi jeg var i nærheden - og fordi Dronningens evner som maler diskuteres), gik jeg op i Rundetårn for at se Anne Linnets malerier.
Anne Linnet har slået sig op på at trivialisere Tove Ditlevsen, ved at føre hendes poesi fra kunstens verden ind i ungpigekammeret, og det var netop hende jeg kom til at tænke på.

Da hendes livs kærlighed, Victor Andreasen, forlod hende for en yngre kvinde - en malerinde - så Ditlevsen hendes billeder, og udbrød råt : "Herregud, hun er jo ikke engang rigtig dårlig".
Hvad hun ville sige om Anne Linnet - det gad jeg godt høre.Udstillingen hedder Kvindebilleder. Nu er jeg en han, så derfor bliver jeg ikke fornærmet på mit køns vegne. (fotos - Snaphanen)


Det er også for galt
Programmet faktums påståede ironi - "statskontrolleret TV" - rammer dem tungt i nakken:
Sverige sviker världens FN-kvotflyktingar
Varje år ska några av de mest utsatta flyktingarna i världen komma till tryggheten i Sverige. Av Sveriges kvot av 1 700 flyktingar tog vi bara emot 1 200 förra året. Och de väljs ut på märkliga grunder. Inte bara skyddsbehovet spelar roll, utan också hur de passar in i det svenska samhället. Hundratals flyktingar lämnas varje år kvar i lägren på grund av de hårda svenska reglerna, som får kritik av både FN och Amnesty.
Dessutom del. 3 av Miggrationsvärket och uppdaterade och nogsamt statskontrollerad nyheter från CHTV.

Faktum

Boykot Danmark
I Politiken kan man læse Miljöpartisten Gustav Fridolins moraliseren over Danmark. Han er mest kendt for at være blevet anholdt og smidt ud af Israel, samt for at ville gennemse hele Sverige lovgivning ud fra "et genusperspektiv" - hvad det så er. Han er bøsse - så det er nok grunden. Fridolin skulle være tilfreds med at kunne skrive i en dansk avis. En dansker skulle lige prøve at kritisere Sveriges suicidale asylpolitik i DN. - Fridolin synes ikke at 22 % udlændinge er nok, helst ville op over 50 %, men det kommer han med sin unge alder til at opleve - med lidt tålmodighed, ca. 40 år.
»Debatten om de racistiske karikaturtegninger, som blev trykt i Jyllands-Posten, ser ud til at have taget mange danskere på sengen. Mange kan ikke forstå ophidselsen, som fulgte efter offentliggørelsen, og i stedet har man valgt at lægge hele skylden på de danske muslimer selv.«
-»Sådan handler mennesker, der lever i et samfundsklima, der er så gennemsyret af fjendtlighed over for islam, at man ikke kan forstå sin næstes reaktion og politikere hellere vil opnå nogle hurtige point end byde velkommen til ambassadører, der vil fremføre deres synspunkter.«
-»Nu virker det stadig mere aktuelt at gøre det samme over for danske varer. Jeg vil vise min misfornøjelse med den danske politik, islamofobien og udstødningen af indvandrere. Jeg vil opfordre folk til at gøre det samme i Sverige. 'Man ligger, som man har redt', siger et ordsprog. Det er på tide, at Danmark skifter lagen.«
Fridolins hjemmeside

Kimpolager
et par af dagens er svære at stå for.


View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net