søndag, marts 05, 2006

Fundet for de penge !

sølle 2 mio for at møde en "kulturpersonlighed". Alt er her - undtagen et fakkeltog og fællesbøn på Rådhuspladsen, men det kan nå at komme.
Borgerrepræsentationen
Medlemsforslag om at det vedtages at afholde en dag under overskriften 'tolerance, dialog og ytringsfrihed' fredag den 31. marts
Arrangementet kan indeholde dansk folkemusik og folkemusik fra andre lande, anden musik og indslag fra kunstnere og kulturpersonligheder. Arrangementet planlægges og udføres i samarbejde med bl.a. Integrationsrådet.

......at synlighed i det offentlige rum prioriteres. Bl.a. med "tolerance, dialog og ytringsfrihed" bannere fra alle kommunale bygninger og et afsluttende kulturarrangement på Rådhuspladsen fra om eftermiddagen til sent på aftenen. Arrangementet kan indeholde dansk folkemusik og folkemusik fra andre lande, anden musik og indslag fra kunstnere og kulturpersonligheder. Arrangementet planlægges og udføres i samarbejde med bl.a. Integrationsrådet.
http://makeashorterlink.com/?O1F822FBC

»hensigten ifølge forslagsstilleren Khaled Mustapha at rydde fordomme og konfrontationer af vejen. SFs Ninna Thomsen hilser beslutningen velkommen, fordi markeringen kan aflive »myter«. Hvilke myter præciseres ikke. Hvad med myten om at venstrefløjen er parat til at forsvare ytringsfriheden, når den bliver angrebet? Nej, det er ikke den myte, der skal aflives 31. marts; den blev aflivet for længe siden.«

Kastholm, Groft Sagt, Berl.

Venstrefløjen har tag i indvandrerne
må siges at være en mild underdrivelse : 95.2 % stemmer rødt!...............(heri indregnet intelligentsiaens fjumreparti, liste B)
Har vi i S,SF,R og Enhl. konturerne af to fremtidige partidannelser: Globaliserede Nybyggere og Profetens Folkefront ?
Set fra et socialdemokratisk synspunkt, ville yderlige 500.000 3. verdens tilvandrere, falde på et tørt sted. I Sverige er det dem, der holder skruen i vandet for den fallerede og halvkorrupte rød-grønne koalition. Så bare sæt igang, Thorning. Der hvor Nyrup slap, ligger den eneste vej til magtmonopolet!
Hvis indvandrerne alene bestemte, ville de partier, der nu sidder på flertallet i Folketinget, ikke få et ben til jorden.
Oppositionspartierne ville løbe med næsten alle stemmerne, viser en ny meningsmåling fra analyseinstituttet CatinétBlandt de indvandrere, der har stemmeret, ville Socialdemokratiet få næsten halvdelen af stemmerne - 47,6 procent. De Radikale står til 21,4 procent, SF til 19,0 og Enhedslisten til 7,2 procent.
Kun seks procent af indvandrervælgerne vil stemme på andre partier. Her tegner Venstre sig for broderparten - 2,6 procent - mens Dansk Folkeparti står til 1,2 procent og De Konservative til 0,5 procent.
I det store billede suger oppositionen stadig bundvand. Sammenlagt står regeringsblokken til 98 mandater - fire flere end ved valget i 2005.
http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3594292/


"Højrefløjen" stormer frem i Skandinavien
I Sverige og Norge ville socialdemokratiske regeringer tabe til højrefløjen, hvis der var valg i dag. Og i Danmark er der udsigt til status quo. En 'blå vind' blæser over Skandinavien.

http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=441799


Vibeke Storm Rasmussen feb. 1987:
"Det er vigtigt at gøre sig klart, at indvandringen mange steder er en fiasko"
se artiklen i større format:
http://www.uriasposten.dk/kopier/BT-160287-Socialdemokratiet400000indvandrere.jpg

på nær en 40-50.000 kom det jo til at stemme meget godt. Og "integrationen" ? Tjah........................


Stadige dønninger
i de lande hvor vores omdømme "har lidt ubodelig skade". Jeg taler tysk, næste gang jeg ankommer !http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2006/03/first_look_supp.html
A loosing Battle
Toget er kørt for længe siden..........................
Rättsapparaten haltar för grovt kriminella unga
I närmare tio år har den allt grövre brottsligheten bland unga stått i fokus. Men trots uppmärksamheten, både på gärningsmän och offer, har lite hänt. Polisen hävdar att läget ständigt förvärras. Åklagarna hinner knappt med. Vittnen tystnar och domstolarna dömer till vård som ingen riktigt vet om den fungerar. Det här är en dyster lägesrapport från det unga, kriminella Stockholm.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=526566&d=1298

"Bodström måste införa tidsbegränsad vapenamnesti"
En lördagsnatt i slutet av januari i år sköts en ung man till döds i centrala Malmö. Han blev en i raden av offer för det besinningslösa våldet. Våldet i Sverige blir allt grövre och allt oftare använder förövarna skjutvapen eller knivar. Förra året dödades sammanlagt 63 personer av skjutvapen. Av dessa dödades 21 personer i min region Skåne. Förklaringarna till det ökade våldet är naturligtvis flera men sambandet mellan tillgången till vapen och ökat våld är oomstritt. Situationen är allvarlig och antalet illegala vapen i samhället bara ökar.

Under 2003 begicks i genomsnitt tre grova våldsbrott per dag i Sverige. Under hösten har vi kunnat ta del av rapporteringen av grova värdetransportsrån där rånare skjuter mot poliser med kpistar.
Det händer mycket i min omgivning och många av mina vänner i Malmö känner rädsla och oro över det intensifierade våldet. Vi vet att det inte längre är frågan om att slåss med knytnävarna utan att vapen kommit att bli en del av vardagen för vissa människor. (kpist = automatvåben)

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=526511&previousRenderType=2

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net