lørdag, juli 08, 2006

Voldtægtsepedemien: Fra ondt til værre

Bortforklaringerne er groteske: Om vinteren er det fordi det er mørkt, om sommeren fordi det er varmt. Og hvis det hverken er sommer eller vinter, er det fordi loven er justeret lidt og svenske kvinder er helt vilde med at anmelde voldtægt (i modsætning til danske, om man skal tro "ekspertisen". (Danmark har godt 550 anmeldte voldtægter - næsten en syvendedel af Sveriges (!). Et emne til valgkampen ? Nå, ikke........................
Antalet anmälda våldtäkter ökade med 44 procent från år 2004 till år 2005. Det är antalet anmälda våldtäkter mot barn under 15 år som ökar mest. På har på ett år har de ökat med hela 64 procent.
De senaste tio åren har antalet anmälda våldtäkter mer än fördubblats.
Ökningen sedan 1995 ligger på 122 procent, visar statistik från Brottsförebyggande rådet (BRÅ).
Den kategori som under den aktuella tioårsperioden ökat mest är antalet anmälda våldtäkter mot barn under 15 år: 193 procent på tio år vilket innebär nästan en tredubbling.
Och ökningen har accelererat. Från år 2004 till år 2005 ökade antalet anmälda våldtäkter från 2 631 till 3 787, en ökning som motsvarar 44 procent.

Antalet anmälda våldtäkter ökar dramatiskt
BRÅ´s halvårsstatistik

Så dog Exilen...................

tilsyneladende. En uundværlig kilde til fri, vigtig underhånds- information om Sverige. Meget uheldigt tidspunkt lige før et valg. Indtil videre dette:

Exilen.org - reservforum
[exilen.org]
06-07-07 Så här är läget: Vi som drivit Exilen kommer inte att fortsätta att driva något forum. Men vi kommer snart att tillhandahålla en portalsajt där alla gamla exilanter är välkomna att länka era egna forum/bloggar, tills dess måste ni tyvärr använda detta skitforum.
OBS! Detta handlar inte om pengar, vi har helt enkelt inte den tid som krävs.
Skalman
E-postadresser
Sat Jul 8,
Hej alla Exilare. Om det nu är så att Exilen går i graven så skulle jag vilja ha e-postadresser till så många som möjligt för att åtminstone rädda delar av det informationsflöde som finns(fanns) här. Maila mig på exilenskalman@tjohoo.se
"Kejsaren är naken"

et kig ind i hovedet på en generation. Ikke på en politisk stillingstagen, men på en psykologisk tilstand:

"Dessa onda män var våra hjältar – först som vuxen förstod jag vad kapitalism egentligen är
För mig börjar det hela i slutet av 1960-talet. En av de första fraser jag lärde mig, efter ”mamma” och ”pappa”, var ”Fille Castro”.

Aftonbladet via Polemiken

Kanon - et genopdragelsesprojekt:


fra Claes Kastholm i Berlingske:

- "Jeg forstod nu ganske præcist, i hvilken sammenhæng de nye litteratur-kanoner og den nye, omdiskuterede historie-kanon hører hjemme. De er vigtige elementer i et stort genopdagelses- og genopdragelsesprojekt. Ligesom vi har glemt, hvorfor man skal holde stille for rødt i trafikken, glemt, hvorfor det er en god ide at have ro og orden i klassen, glemt, hvorfor man skal spise ordentligt, så man ikke bliver bovnefed og ude af stand til at gå, så har vi glemt, at der er tænkt større tanker end vores, og glemt, at vi ikke er kommet ud af den blå luft, men er historiske væsner, skabt af en historie, der i sig rummer mange historier og altid også er en historie om kulturforskelle. En kanon er begyndelsen på en genopdagelsesrejse. Resten er vilje. Og pædagogik."

Berlingske Tidende, 8 juli


Hukommelsescheck

jeg skrev fornylig at Mariakirken i Helsingborg blandt andet mindede mig om Brorsons Kristkirke i Tønder.(Tondern kaldte tyskerne byen i de 56 år byen var tysk).
Jeg forlod mig på hukommelsen, så jeg kiggede ekstra efter da jeg var i Tønder fornylig. Og jo, det stemmer godt nok, bortset fra tårnet selvfølgelig.
foto © webmaster

Informations hofhystade Georg Metz

fra Information. Når Jesper Langballe kalder ham "journalist Metz", er det fordi Metz insisterer på "pastor Langballe":
- "Men også herudover er journalist Metz' konstruktion det rene pure vås.DF har ikke foreslået, at nogen skal fratages den permanente opholdstilladelse, han eller hun har erhvervet sig.
Det er en gylden regel, at en "begunstigende forvaltningsakt", som juristerne kalder det, ikke kan trækkes tilbage. Det, jeg har talt om, er nytildelinger af tidsubegrænset opholdstilladelse til asylanter. Det bør ikke som hidtil være en sag, der afgøres mekanisk efter en bestemt opholdstid.
- Begrebet tidsubegrænset opholdstilladelse findes ikke omtalt i én eneste international konvention, så selv ikke konventions-fundamentalister kan betegne det som en menneskeret. Desuden er det urimeligt, at flygtninge skal gøres til indvandrere via permanente opholdstilladelser, selvom de ikke mere er forfulgt i det land, de er flygtet fra.

- De skal selvfølgelig være her på midlertidig opholdstilladelse så længe, det er nødvendigt, og så skal de tilbage og hjælpe med at bygge deres land op i stedet for at snyde sig fra opgaven på landsmænds bekostning.
- Endnu en gang for prins Knud og journalist Metz: Når man først har erhvervet en rettighed - det være sig statsborgerskab eller permanent opholdstilladelse - så er rettigheden urørlig. Så meget mere nødvendigt er det, at man tænker sig umådeligt godt om, før man kaster rettigheder i grams til nye tilrejsende i et omfang, der kan true med at gøre danskerne hjemløse og retsløse i deres eget land.
- Min forklaring får desværre hele journalist Metz' salami- og nazist-konstruktion til at falde sammen som et korthus. Men han vil vide at trøste sig og finde på noget nyt, næste gang han trænger til at komme af med en opsamling af forgiftet mundvand.

Det værste ved Politiken..................
er dens læsere, sagde én engang. Det må ha´været inden Tøger Seidenfaden "trådte i karakter" (som alle af én eller anden grund siger nu,så derfor lader jeg være.)
Hende her har vist også holdt ferie fra denne artikel: Det handler om penge.
Læserne mener: Sultestrejke
Af Ulla Antilla Trier, Øresundsvej 142, københavn
Lige hjemvendt fra ferie ser jeg en gruppe ulykkelige mennesker, som stadig sultestrejker ved Christiansborg. En desperat handling, den sidste mulighed for at blive hørt. Så hør dem da - igen - i Politikens Hus, stedet er kun nogle minutters gang derfra, og fortæl jeres læsere om udviklingen i deres sag. Den skal vel næppe ties ihjel i ordets bogstaveligste forstand.

(Politiken 8 juli)

"Det nationale identificeres............
som ideologisk nationalisme, som chauvinisme, intolerance og imperialisme. Men nationalisme er den patologiske afart af national loyalitet, og at fordømme det nationale svarer til at fordømme kærligheden, fordi den i ekstreme tilfælde leder til jalousimord."
Roger Scruton

Broderfolk og arvefjende
"H. E. Sørensens morale er, at jo flere gange, man aflægger visit, desto større bliver værtslandets tiltrækningskraft. Og den voksende viden medfører en fascination af Sverige, og det går op for ham, at Danmark og Sverige har meget til fælles, og at den danske historie er Sveriges og omvendt."
fra JP anmeldelse af Sørens kulturhistoriske rejse i Sverige. Det slår også mig, at når vi i disse år føler og fjernere fra Sverige end tidligere, er det fjernere fra dets "elite" - politikere og medier. Ikke fra Medelsvensson på gaden. De svenskere jeg møder (de fleste) tænker akkurat som vi gør. Men nu har jeg ganske vist heller aldrig været i Upp- Sverige. Gränna er det nordligste, og det er jo ikke langt. Det er altså Sveriges "elite" der har fjernet sig fra- ikke bare Danmark, men fra sit eget folk. Lad dem endelig absentere sig .......helt !

Dansk debat oversat til svensk


Det karakteriserer vel i sig selv niveauet og friheden i svensk debat, at dette har været nødvendigt i åresvis. Lidt friere er det blevet det sidste år, men det drejer sig om småting.
- Og så er her kun samlet en mindre del af de op imod 200 større eller mindre ting, den utrættelige Räknenissen har oversat siden 2001. Men centrale artikler og kronikker.
- Tak til både Nissen og PDF mageren. Man kunne jo kalde det en revitalisering af det hensygnende nordiske samarbejde.
Indholdet er som følger:Till gagn för de svarta
Aparthied på Nörrebro
Den stora gemensamma kassan
Anpassning
Den västerländska civilisationens sista krampryckningar
Fara för ett nytt proletariat
Klan contra civilisation
Jag fördömer islam
Islams misslyckade väg
När kulturer stöter samman
Hotet mot demokratin och freden
Jag mötte en 8:a,en klass på 28 elever
Europas självmord

Dansk debatt, PDF fil, 48 sider

foto © webmaster

To svenske kommentar til artiklerne:

Om den danska debatten varit så öppen som det verkar, så är jag inte förvånad av att opinionen svängt. Trots att jag själv inte är gammal nog att ha en åsikt värd att yttras, så blir jag skrämd av de svenska mediernas tafatta hantering av invandringsdebatten. Jag fick lära mig som liten att problem inte försvinner bara för att man sopar dem under mattan, de växer sig bara större.

- Varför har inget etablerat parti tagit tag i saken och gjort frågan till mer än vad den är idag? Jag kan tro på att många politiker faktiskt menar vad de säger när de talar om integrationen och invandringen som ett lyckat projekt, men att alla svenska topp-politiker skulle tycka exakt likadant är en befängd tanke. Det känns som att det krävs en hel del stöd från oss (det svenska folket) innan en så het fråga kan tas upp ”på riktigt” i det offentliga rummet, våra politiker är helt enkelt för rädda för att göra det annars.Vi måste helt enkelt våga mer än vad politikerna gör. I dagsläget slår många av oss knutar på tungan i tafatta försök att kritisera invandringen/integreringen av invandrare i Sverige utan att uppfattas som ”köksbordsrasister”. Förr eller senare måste det ta ett slut.

- Det här scenariot hade tett sig naturligare för 20 år sedan då folket inte hade all den här sortens information och möjlighet till utbyte av erfarenheter, som vi har nu, tack vare Internet. I texten fastnade jag för ett stycke som jag tycker beskriver problemet med svensk politik på pricken.

”Mycket tankeväckande är att vi i så hög grad stöttat intoleransen i toleransens namn.[…] Han [Kåre Bluitgen] vill att vänstern blir progressiv igen och stödjer danska ideal som frisinne, tolerans, demokrati etc. Annars vinner ”de svarta” – Pia & co. – ännu fler anhängare.”

Som det ser ut just nu i Sverige så ökar de mer ”extrema” politiska falanger i anhängare och de partierna som borde göra någonting åt saken skriker bara om rasism. Vi i Sverige har sju riksdagspartier i dagsläget, behöver vi verkligen fler? Enligt mig behöver vi bara fler politiker med mod nog att vara först. Först ut med att peka på problemen och föreslå lösningar. Först ut med att erkänna misstag. Först ut med våga sticka ut.

Svenska journalisters och debattörers

(t ex Jan Guillou) nervösa hantering av danskarnas öppna debatt är extremt pinsam, och påminner mest om hur gamla öststatsländer försökte svartmåla närliggande västländer som "dekadenta" och "omänskliga". Lite Östtyskland mot Västtyskland, där Sverige tyvärr spelar rollen av Östtyskland.

Trots det starka PK-grepp som socialist-skäggen från 1968 håller kring svensk invandringsdebatt så lever vi trots allt i ett något friare land än Östtyskland, och därför kan var och en se hur "hemskt" det är i Danmark - ett land som för övrigt sprungit förbi Sverige i välfärdsutveckling och minskad arbetslöshet - trots danskarnas "rasism" Nåväl, låt de trötta 40-talisterna hänga kvar vid sina livslögner och självgodhet - de närmar sig pensionsåldern med rasande fart, och om några år kommer deras förljugna arv att vara bortsopat. Det skålar vi för, t ex i Carlsberg

Flashback Forum

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net