lørdag, august 05, 2006

Man banker da bøsser

det er én af de ligninger navnlig svenske PK ´iter har sværest ved at få til at gå op. Derfor er sandheden - ligesom om voldtægterne - helt tabuiseret. Det ville være psykologisk underholdende, hvis ikke det var så sørgeligt ( I Sverige har der været flere mord på homoseksuelle - mens politikerne går i Gay parader og skyder skylden på en eller anden almen "homofobi, som i al fald jeg aldrig har mødt.)

All truth passes through 3 stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as being self-evident.
Arthur Schopenhauer

I løpet av en uke i juli har to homofile menn blitt brutalt banket opp i Oslo sentrum av innvandrerungdom på grunn av sin legning.
- Det er en stilltiende aksept for vold mot homofile i muslimske miljøer, mener Andre Dahl (H).

- Ungdom med innvandrerbakgrunn står bak grove overgrep mot homofile. Det er veldig merkelig at hele det offisielle Norge stiller opp i fakkeltog så fort en innvandrer blir utsatt for vold, mens det bare blir en notis i avisene hvis det er homofile som blir overfalt på grunn av sin legning, mener stortingsrepresentant André Oktay Dahl (H).Dahl er selv homofil og halvt tyrkisk. Dermed har han kjennskap til begge subgrupper i det norske samfunnet.
- Det er behov for å reise en debatt om muslimske ledere og innvandrerorganisasjoners unnfallenhet og i realiteten stilltiende aksept av vold mot homofile, sier Dahl.
Brutalt
I løpet av en uke i juli har to unge gutter blitt brutalt banket opp i Oslo av innvandrere på grunn av sin legning:
Natt til lørdag 15. juli ble to unge gutter som var på vei hjem fra byen sammen, stoppet av en mann med pakistansk opprinnelse utenfor Nationaltheatret, og den ene ble spurt om han var homofil. Da han svarte bekreftende på dette, ble han slått rett ned. Mannen pådro seg mulig kraniebrudd, ifølge Dagsavisen.
- Natt til lørdag 22. juli ble en ung gutt som satt på trikken ved Majorstuen spurt om han var «skeiv» fordi han hadde et merke med denne påskriften på bagen sin. Da han svarte ja, ble han slått i bakken, ifølge nettstedet gaysir.no Det skal ha vært en hel gjeng som gikk løs på ham, og de fortsatte å sparke mot hodet hans mens han lå nede.
- Muslimske miljøer aksepterer homo-vold

Andelen af indvandrere styrtdykker

vi holder os ligesom Rikke Hvilshøj indtil videre til den glædelige tendens, for jeg har umiddelbart svært ved at se hvordan andelen i 2080 kan blive den samme som idag. Desuden er der uendelig mange variabler, der hurtigt kan skifte.
Danskerne skiftede hest i vadestedet, sent ganske vidst, men måske i tide til ikke at blive et Sverige*, et Holland, et England eller et Frankrig.

En ny befolknings-prognose viser et dramatisk fald i andelen af indvandrere og efterkommere i Danmark på langt sigt. For to år siden lød fremskrivningen på 15,3 pct. fra mindre udviklede lande i år 2080. Stram lovgivning og drastisk fald i fødselsrater bringer nu andelen ned på 8 pct.
- En indvandrerkvinde fødte i 1980 i gennemsnit 4,0 barn. Tallet var faldet til 3,5 i 2000. Men i de seneste år er tallet faldet meget betydeligt og var sidste år helt nede på 2,4 barn pr. kvinde. Den udvikling kan ses i sammenhæng med de seneste års stramninger i den danske udlændingepolitik, ikke mindst i familiesammenføringsreglerne. [..]
Ved den forrige befolkningsfremskrivning fra 2004 var det anslået, at indvandrere og efterkommere fra mindre udviklede lande som Tyrkiet, Somalia, Libanon og Irak ville udgøre 15,3 pct. af den samlede danske befolkning i 2080. Det tal er nu i realiteten halveret til knap otte pct. i en ny befolkningsfremskrivning fra 2006, der er foretaget af det uafhængige institut Dream, som har til huse i Finansministeriet, og som også forestod 2004-fremskrivningen.
"Meget overraskende"
Forskningsleder ved Dream-instituttet, Lars Haagen Pedersen: »Det var meget overraskende, at faldet i fødselshyppigheden blandt indvandrere fra mindre udviklede land er så stort. Det kan ikke udelukkes, at stramningerne i familiesammenføringsreglerne med 24-årsreglen og strenge krav om tilknytningskrav til Danmark er en vigtig del af forklaringen.

Jyllandsposten & DREAM-Danish Rational Economic Agents Model
*Det kendte Sverige vil være forsvundet
om 40 år.


Morning in Vienna
The Battle of Vienna ended in defeat for the Muslims, and began the long slide by Islam into near irrelevance, as far as the Europeans cared. The battle opened after a 2 month siege of the Holy Roman Empire’s capital city on September 12, 1683 in the pre-dawn hours. It ended that era of Islamic expansion with a defeat at the hands of Jan Ill Sobieski and Charles V of Lorraine.
When the World Trade Center was destroyed in 2001, nobody in the news media seemed to understand the choice of September 11 by al Qaeda as their attack date. It has often been suggested that this was merely a random date chosen for convenience. I beg to differ. It seems clear to me that bin Laden was sending America and the West a message.

Al Qaeda had an old score to settle, and was putting us on notice that the era of expansion is resuming after the interruption of Vienna. Night fell on September 12 for the soldiers of Allah, and so our towers fell on the preceding morning three hundred and eighteen years later.
American Thinker

Propaganda eller antisemitisme?

man kan undre sig over at Politiken har plads til at lade Rothstein diskutere med sig selv, men ikke til dette:

Politiken vil ikke bringe vores gendrivelse af de anklager, der blev rettet mod vores omtale af den anti-israelske demonstration på Axeltorv den 21. juli. Læs i stedet indlægget her

Af Helle Merete Brix og Lars Hedegaard

Hizbollah - dele af venstrefløjen er ikke kræsne

Alliance med fundamentalister
Internationale Socialister, der i foråret besluttede at melde sig ind i Enhedslisten, anerkender ikke alene eksistensen af fundamentalistiske kræfter, men samarbejder også gerne med dem.
– Vi mener, at fundamentalisme og politisk islam er dobbelttydige størrelser. Vi tager udgangspunkt i Marx' bemærkning om, at religion er som opium for folket, det er både en trøst, men også en protest mod virkeligheden, siger Jørgen Andersen fra IS.
– Historisk set må man forstå, at politisk islams succes skyldes, at de sekulære kræfter har spillet fallit i Mellemøsten. Stalinisterne troede, at de kunne alliere sig med nationalisterne, men de underlagde sig hermed nationalisterne og forspildte de revolutionære muligheder.
Er det ikke den kritik, andre dele af venstrefløjen nu rejser mod jer – at I underlægger jer fundamentalisternes dagsorden?
– Kritikken tager fejl. Vi er ikke politisk enige med Hizbollah eller andre fundamentalister. Vi står i en politisk konkurrencesituation med dem i Mellemøsten. Men man må anerkende den oppositionsrolle, som de religiøse kræfter spiller, og man må alliere sig med dem. Fundamentalisterne adskiller sig ikke radikalt fra andre nationalistiske kræfter.
Hizbollah – venstrefløjens ven eller fjende?

Distinktion

Stockholm City er ikke relativister. De foretrækker klart den ene fanatiker for den anden.
På den ene side kan de ikke forstå hvorfor nogen tager anstød af en skulptur af massemorderen Mao og nogle med- kommunister, herregud, de har siddet der siden 1976. På den anden finder den ingen grund til at skelne Sverigedemokrater fra erklærede nazister:

Soffan ”Efter badet” utanför Västertorpshallen består av sju sittande figurer - sexualupplysaren Elise Ottosen-Jensen, psykologen Paolo Freire, författaren Sara Lidman, frihetskämpen Angela Davis, debattören Georg Borgström, författaren Pablo Neruda och den kinesiske diktatorn Mao Zedong.
I förgrunden Martina Lind.
Protesterar mot Mao som staty

"Guilt-by-association" är ett beprövat grepp inom den politiska propagandan.

Ytterligare ett exempel på detta grepp ger gratistidningen "Stockholm CITY" den 3/8. Över en helsida sträcker sig rubriken "HÖGEREXTREMA PARTIER STORSATSAR INFÖR VALET". Artikeln illustreras med bilder från NSF-verksamhet .
Artikeln handlar dock om tre olika organisationer: SD, ND och NSF. Med andra ord klumpas Sverigedemokraterna, Nationaldemokraterna och Nationsocialistisk Front samman. Alla vill ju minska invandringen.

Millds Blog

Dudi dudi duu…

Fire ud af ti begraves med samme salme, skriver Kristeligt Dagblad. Det skyldes nok mere at der nu er en generation i "afgangsklassen" som ikke kender salmebogen. Personligt vill jeg betakke mig for Sinatras "My Way", men Kim Larsens "Om Lidt blir her Stille" er da en meget god sang.
Personligt kommer jeg til at tænke på Aarestrups "Angst", som jeg er sikker på at skolelærer Larsen har skelet noget til, og det er der jo ikke noget galt i.
Stiftfysikus i Odense Emil Aarestrup, var på rejse til Karlsbad med en ung, smuk tuberkuløs komtesse, som han som sædvanligt var forelsket i. Desværre døde hun undervejs, hvilket ikke får erotikeren Aarestrup til at forglemme sin sande natur. Se bare:

Emil Aarestrup
Angst

Hold fastere omkring mig
Med dine runde Arme;
Hold fast, imens dit Hjerte
Endnu har Blod og Varme.

Om lidt, saa er vi skilt ad,
Som Bærrene paa Hækken;
Om lidt, er vi forsvundne,
Som Boblerne i Bækken.

Ayaan Hirsi Ali on Israel

foto © snaphanen
Her preoccupation with security is felt throughout our conversation. Before Ayaan Hirsi Ali arrives in the hotel where we meet, one of her state-provided guards tells me she can only sit at one specific table in the lobby. Elsewhere she may be shot at through the windows.
When she arrives, surrounded by tall bodyguards, two young Danish men in the room come over to express their admiration for her.
- When we start to talk, she is worried about somebody who remains seated too close to us for her taste. I explain that he is probably a foreigner who has no idea who she is. Finally the hotel manager, who is very honored by her visit, suggests that we continue our conversation in his office.
On Israel

"I visited Israel a few years ago, primarily to understand how it dealt so well with so many immigrants from different origins," she says. "My main impression was that Israel is a liberal democracy. In the places I visited, including Jerusalem as well as Tel Aviv and its beaches, I saw that men and women are equal. One never knows what happens behind the scenes, but that is how it appears to the visitor. The many women in the army are also very visible.
"I understood that a crucial element of success is the unifying factor among immigrants to Israel. Whether one arrives from Ethiopia or Russia, or one's grandparents immigrated from Europe, what binds them is being Jewish. Such a bond is lacking in the Netherlands. Our immigrants' background is diverse and also differs greatly from that of the Netherlands, including religion." [...]

- Hirsi Ali explains why she is a danger to radical Muslims.
"They realize that I know too much about Islam. I am also a woman. If a woman no longer believes, she frees herself. They are deathly afraid that if one drops out, others may follow; that is how herds function."

Jerusalem Post
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net