søndag, oktober 01, 2006

Støt Robert Redeker

nu hvor hverken hans fagforbund eller undervisningsministeriet vil:

Robert Redeker has just declared that he is not supported by any teachers labor union, nor by his the education ministry. Show him that he is not alone! Post comments (see end of page) and sign our petition. Nous vous invitons à signer cette pétition.
The Philosopher and the Fatwa

Svenske journalister: eventyrfortællere og parfumesælgere
en pakistansk bror skyder og dræber sine 3 pakistanske søstre i Oslo i nat
Tre store norske* aviser meddeler morderens oprindelse. Danske aviser gør det, selv Politiken og DR
DN
, Expressen, Aftonbladet eller SVT Nyheter omtaler ikke etniciteten med ét ord. Miskreditér ikke vores multikultur, er det software- program der ligger i deres computer.
- Det minder mig om sommerens kvindemord : 16 (seksten!) kvinder blev myrdet af deres mænd i Sverige på mindre end tre måneder. Alle mordene var af-etnificerede i aviserne. Vi skal jo tro, at det er skikkelige svenske mænd, der myrder deres koner efter noder.
- Og bagefter ryger de naturaliserede mordere ind i statistikken som svenskere, og alle kan jamre over hvor voldelige svenske mænd er blevet, og vi må have noget mere statsfeminisme og alt det hykleriske pladder.
- Svenske journalister er som skriverkarle i en krigszone, med besked på kun at sende gode nyheder hjem. De er "embedded" af hr. Multikultur himself. De formidler et verdensbillede så smalt og demineraliseret, at enhver normalt tænkende svensker må søge sin information udenlands. Og de blir endda overordenlig godt betalt for deres eventyr.
Utroligt, men sandt.

*Verdens Gang, Nettavisen og Aftenposten

update mandag middag: En kilde fortæller mig at DN, Metro og City nu har tygget så længe på sagen, at de også (ind) skriver virkeligheden i deres artikler. Tankevirksomhed tager tid! Ivørigt tegner der sig allerede et billede at et tredobbelt "æresdrab", hvilket indtil videre vist må være nordisk rekord i tilvandret barbari.

Svenske læsere: efterlysning
jeg har fået svenske henvendelser fra læsere der har set anmeldelsen i International Herald Tribune, men ingen der har set Jespersen - Pittelkow omtalt i svenske aviser. Ser nogen en svensk artikel, vil jeg være taknemmelig for at få den mailet på blicher1@yahoo.dk

Muhammed, Paven og naivisterne
Information 30. september 2006, side 18 / 19

Karen Jespersen og Ralf Pittelkows bog 'Islamister og naivister' er blevet
en salgssucces. Interessen fra udenlandske forlag og medier er overvældende

Det er helt uhørt. En lille dansk fagbog vinder frem i store internationale
medier, og udenlandske forlag står i kø. I dag, et år efter
Muhammedtegningerne blev offentliggjort, og Pave Benedikt XVI's nylige
udtalelser om Islam, er Ralf Pittelkow og Karen Jespersens Islamister og
naivister i søgelyset.

International Herald Tribune, El Pais og den holland-ske avis Leewarder Courant er blot nogle af de udenlanske medier, der har interviewet og skrevet om ægteparret Pittelkow og Jespersens bidrag til debatten om Islam og Vesten.
Hos forlaget Peoples Press er kreativ direktør, Jakob Kvist, overvældet. "Det her regner man pr. definition ikke med. Når man udgiver noget i Danmark, plejer det ikke at vække international genklang. Men da vi så interessen fra de store internationale aviser, måtte
vi jo op i et andet gear," fortæller han. Bogen har nu solgt rundt regnet 16.000 eksemplarer, den ligger på top ti på de danske bestsellerlister, og femte oplag er lige ved at gå i produktion.

Kom ud af boksen, muslimer

Sapphos referat af igår:
1.10.2006: Der blev talt lige ud af posen på Demokratiske Muslimers Muhammed-konference, men der et stadig et stykke at gå, før alle giver slip på offerretorikken .
Der var omtrent fuldt hus, da Demokratiske Muslimer i lørdags afholdt konference i Landstingssalen på Christiansborg med overskriften ”The Impact of the Muhammed Cartoons”. Lørdag den 30. september 2006 var, som det nok ikke er undgået nogens opmærksomhed, årsdagen for Jyllands Postens publicering af Muhammed-tegningerne..................................
Sappho. dk


Se også Urispostens grundige gennemgang af markeringen af et årsdagen for JP´s trykning af Muhammed tegningerne


Update: Irshad Manji
video min 4:00 "Ladies and gentlemen, how the hell are you"? (©snaphanen)Jugend i København

Desvære er der ikke mange fremtrædende bygninger som Løvenborg på Vesterbrogade og Metropol på Strøget. Men ved man hvor man skal kigge, pibler det frem mange steder i skulpturer, udsmykninger og (privat) huse i forstæderne.
F.eks. Anton Rosens administrationsbygning til Tuborg i Hellerup eller i den
villa J.F. Willumsen tegnede til sig selv overfor på Strandagervej 28. I Den Fri Udstilling på Østerport, er der indslag af epoken, i patricierlejligheder i Østbanegade, Dragespringvandet på Rådhuspladsen mv.
Men Løvenborg er perlen! (fotos © snaphanen - klik f. helbillede)


Anders Johansson: Den intellektuella och makten

"I den lokale miljö, där jeg rör meg, möter jeg så kallade intellektuella, vars ständige avsteg fråm sanningssökandet har framkallat en frigörelse från logikken, som onekeligen har sitt psykologiska interesse. Att diskutera en sådan sak som svenska invandringspolitiken är en omöjlighet. Debattörerna liknar picadorer : De sticker, skriker glåpord och springer sedan och gömmer seg när de nalkas stridens centrum.
Rikspressen är i praktiken hermetisk sluten för avvikande åsikter i dessa frågor. En fri och öppen diskussion av de samhälls- och kulturfrågor, som är de allra viktigaste i dagens Sverige, får inte förekomma.
Yttrandefriheten är inte bara begränsad. Den är i själva verket strypt - de svenska tidningarna har uppnått ett verkeligt mesterskap i sitt målmedvetna och systematiska beljugande av motståndares avsikter och handlingar.
Att vara intellektuell i dagens Sverige har alltmer blivit synonymt med att vara lojal med makten."

Forfatteren Anders Johansson
i DSM nr 5, 2006 "Ett hån mot nationaldagen". Tidsskriftet uddeles forresten til samtlige nye og gamle medlemmer af Riksdagen denne gang.
se også
"Hædermanden Anders Johansson"

"Intellektuel" har undergået er svær pervertering fra oprindelig bara at betyde "én der vil forstå" ( latin intellegere), til nu ofte nærmest det modsatte. Det var også sådan for 60 år siden. Hør Orwell:

"You have to be an intellectual to believe such nonsense. No ordinary man could be such a fool".

Protest mot etablissemanget

den offentlige svenske debat har rykket sig noget efter valget - yderst modvilligt og langsomt. Man kan frygte at den - når den engang har forliget sig med virkeligheden - ikke mere har sit eget land at debattere i.
Udmærket leder fra Skånska Dagbladet, der dog aldrig tør blive konkret og nævne det mest akutte problem: 30.000 såkaldte familiesammenføringer. "Anhörigeinnvandringen". En hurtigt-tikkende bombe under et land, der allerede er en bombe.

"Roten till problemen ligger i en invandrings- och flyktingpolitik som havererat, där vårt land närmast haft svängdörrar för invandring, nu senast manifesterat i det fullständigt absurda amnestibeslutet då vi belönar människor som ljuger sig in i landet.
De senaste tio åren har i stort sett inga som fått uppehållstillstånd i Sverige haft flyktingskäl d.v.s kommit hit från förföljelse. I stället har vi öppnat gränserna för människor som kommer av ekonomiska och sociala skäl.
I veckan genomfördes en konferens kring asylpolitiken arrangerat av nationella temagruppen Asyl där en norsk forskare Jan Paul Brekke konstaterade hur vi i Sverige diskuterat invandringspolitiken med falska förtecken. Nästan aldrig diskuteras att de som söker sig hit saknar asylskäl utan har andra, i och för sig helt legitima skäl, att vilja bosätta sig i Sverige. Däri ligger också mycket av orsakerna till problemen att hantera invandringen och som i slutänden gav Sverigedemokraterna en så stor valframgång". [ ...]

Vad vi i Sverige behöver är att införa ett moratorium för invandring från länder utanför EU - givetvis med undantag för människor som har asylskäl, där borde vi snarast vara mer generösa - för att lösa de integrationsproblem som följt i spåren på de senaste drygt tjugo åren av invandring då närmare en miljon människor flyttat till Sverige.
Om vi - politiker och medier - fortsätter att försöka föra människor bakom ljuset vad gäller sambanden mellan socialt utanförskap, kriminalitet och invandringspolitikens struktur så finns stor risk för att sverigedemokraterna kan fortsätta att växa. Om vi däremot på allvar tar itu med integrationspolitikens utmaningar så tror jag framgångarna i årets val var högst tillfälliga. Men då måste också invandringen minska till en nivå som det svenska samhället har fysisk och ekonomisk möjlighet att hantera.

Skånska Dagbladet
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net