søndag, september 24, 2006

Indvandrerhetzen mod danske jøder

er ikke just en nyhed, kun dette at den er blevet værre. De ord jeg har lyst til at bruge mod de politikere der er ansvarlige for dette, egner sig desværre ikke for denne blog. Ikke endnu, i al fald. Men "stay tuned" S, R og Venstrefløjen.

JØDEHAD VOKSER I DANMARK
B.T. 25. september 2006
Danske jøder trues på livet, afslører optegnelser fra Mosaisk Troessamfund

Af JACOB HEINEL JENSEN, SØREN KROGSGAARD og PETER ASTRUP
Forpulede, forpulede jødesvin. Skrid tilbage der, hvor du kommer fra. Du skal dø!« Jøder i Danmark er lagt for had. De kan ikke færdes frit og lever med trusler på livet eller spot og hån på åben gade. Tiden er skruet tilbage til Anden Verdenskrig – og det i 2006.

- B.T. kan i dag fortælle den uhyggelige beretning fra hverdagen for helt almindelige danskere med jødisk oprindelse på baggrund af en ellers hemmelig optegnelse fra sikkerhedstjenesten i Det Mosaiske Troessamfund. En tjeneste, der har ansat et ukendt antal sikkerhedsvagter med det ene formål at sikre jødernes sikkerhed i Danmark.
Voldelige overfald
For på trods af den massive sikkerhed omkring jødernes eksistens, viser det sig, at de ikke kan gå i fred på gaden.Med en kalot på hovedet er de ofre for arabiske indvandreres racisme. Tilråb som »jødesvin« er almindeligt, mange får trusselsbreve – og flere har været udsat for voldelige episoder:»


3. maj 2005: En 11-årig dreng fra den jødiske fodboldklub Hakoah bliver antastet af seks 13-15-årige indvandrerdrenge. De omringer ham og truer ham på livet. Han slipper væk og løber grædende hjem til sin mor.«

»4. juli 2005: En jøde overfaldes af en somalier i København.
Jøden får knækket tænder, tæer og bliver gennemtæsket. Indlagt på Bispebjerg
skadestue. Politiet på Bellahøj skriver rapport.«

»21. september 2005: I buslinie 15 kl. 14.55 går flere arabere amok, da de ser en mand med kalot. De råber, der er en jøde til stede, der er en jøde til stede. DRÆB JØDERNE. Anmeldt til Station City.»

3. august 2005: To ældre fra et jødisk plejehjem er ude at gå
tur. Da de møder en gruppe indvandrere, bliver de groft chikaneret. »Jødesvin,
fucking jøder!« råber gruppen. Beboerne flygter tilbage til hjemmet.«


En af dem, det er gået hårdt ud over, er Claus Bentow. Han er jøde, og han oplever ofte trusler, når han går med sin kalot.
»Jeg er selv blevet truet på livet af indvandrere. Det er svært at være jøde i København. Især i de områder, hvor der er mange muslimer. For eksempel på Nørrebro,« fortæller han.Han kender mange andre jøder, der bliver truet af muslimer.»
Det er utrolig ubehageligt. Og man føler sig dybt krænket hver eneste gang,« siger han.
- Siden 2001 har Det Mosaiske Troessamfund lavet opgørelser over hadet, og dengang var der over 65 episoder, der blev taget til efterretning. Specielt i kølvandet på den 11. september 2001 blev jøderne truet massivt.De efterfølgende år stilnede det af med ca. 30 trusler årligt. Men i første halvdel af 2006 har Det Mosaiske Troessamfund allerede nu fået over 30 henvendelser fra jøder, der er blevet truet med tæsk, død og racisme.Truslerne er kommet på stribe i sommeren 2006, hvor arabere og jøder i Mellemøsten bekrigede hinanden under krigen mellem Libanon og Israel.
»Det er klart, at der er en sammenhæng. Når konflikten i Mellemøsten blusser op, ser vi det også herhjemme. Så bliver jøderne truet i højere grad af muslimer,« siger Det Mosaiske Troessamfunds sikkerhedschef. Han opererer anonymt, og derfor vil han ikke have sit navn frem i B.T.Børnene skal passe på
- Formand for Demokratiske Muslimer, Naser Khader (R), er selv vant til at blive truet af unge andengenerationsindvandrere, der har fundamentalistiske, islamiske holdninger. Og han forstår godt, hvordan jøderne har det.
»Det overrasker mig ikke, at de føler sig utrygge.Det handler ikke kun om jøder. Det gælder også muslimer, som er uenige med fundamentalisterne,« siger Khader og retter en skarp kritik mod islamister. Overrabbiner Bent Lexner fra Det Mosaiske Troessamfund fortæller, at man skal passe på.»Vi siger til vores børn, at de skal passe på med at vise en davidsstjerne i nogle områder,« siger han.jhj@bt.dksok@bt.dkpas@bt.dk
BT´s leder om samme
En anden artikel omhandler historien om Benjamin Villegas.

Den danske karrikaturkrise og folkemordet i Rwanda
har naturligvis slående ligheder, det kan enhver da se.
Hvorfor læser man egentlig Politikens søsteravis, Dagens Nyheter ? For at lære hvordan man træder journalistisk vande ? For at lære om hvor bizarre tanker der tænkes i de svenske mediers "gated communities"?` Tja, af og til.
- Denne leder handler om bogmessen i Göteborg, med ytringsfriheden som tema. Der taltes om Tyrkiet, Cuba og Mellemøsten og andre steder hvor det fire ord er knægtet. Men hvorfor ikke tale om, at svenske borgere ikke kan skrive deres uforbeholdne mening i de aviser de selv financierer - også over skattebilletten med en halv milliard ?
DN gav selv for et års tid siden en brugsanvisning for, hvem der kunne skrive på DN debat og om hvad. Det var selvsagt ikke nogen bred, folkelig målgruppe af forfattere - mildt sagt.

- Hvis DN var en dansk avis, ville jeg bojkotte den og nægte at mine skattemidler skulle gå til så højrøvet og bedrevidende et foretagende, som tilmed vover at belære folk om hvad ytringsfrihed er. De ved det ikke engang selv. Ikke bare er de selvfede, deres attityde under Muhammedkrisen viste at Stockholms-dengserne også er nogle fejge bangebuske. DN skulle ikke ha noget klinket af vrede arabere.
Føj, giv mig så heller Politiken, anytime! Når lokummet brænder, er de parasitære duksedrenge, der kalder sig selv "intellektuelle", de første der er løbet af pladsen.

- "Hur övertygade vi än är om värdet av yttrandefrihet vet vi också att den kan missbrukas. Propaganda och indoktrinering hör visserligen hemma i slutna samhällen, men ryktesspridning och hetsande opinionsbildning förekommer överallt. Ibland faller de i kusligt väl förberedd jord - den danska karikatyrkrisen är ett exempel. Folkmordet i Rwanda ett annat."
En frihet som inte får tas för given

Dialog ?

nej tak, alligevel ikke. Kasem "hadeliste" Ahmad var ikke kommet for at forstærke den danske samtalekultur, han kom for at få en undskyldning fra tegner Kurt Westergaard ( Muhammed med bomben) - og således fik programmet på udmærket vis slået en pointe fast: Der er tidspunkter hvor dialog ikke er svaret, det er et andet sprog visse herværende muslimer forstår og bøjer sig for. For dem er dialog simpelthen: underkastelse.
Værsgo - pick and choose, Danmark. I dette lille møde ligger fremtidens alvorlige konflikter begravet. Hr. Ahmad kommer aldrig til at opdage eller forstå det land, som Jelved og ligesindede har givet ham adgang til. Mellem Ahmmad og Westergaard var der ikke en Berlin-mur, det var hele Den Kinesiske Mur på samtlige 6000 kilometer.

Muslimsk leder afbrød tv-optagelser
Et højst usædvanligt og tv-transmitteret møde mellem to mænd fik en brat afslutning, da en af Morgenavisen Jyllands-Postens tegnere, Kurt Westergaard, i anledning af den snarlige et-års dag for avisens offentliggørelse af de 12 Muhammed-tegninger mødtes for at diskutere Muhammed-krisen med talsmanden for Det Islamiske Trossamfund, Kasem Said Ahmad.
Kasem Said Ahmad afbrød optagelserne i skuffelse, da det stod klart, at JP-tegneren ikke agtede at give en undskyldning for, at han tegnede den nu verdenskendte tegning af profeten Muhammed med en bombe i turbanen. Talsmanden for Det Islamiske Trossamfund ønskede efterfølgende ikke, at tv-indslaget skulle bringes.
»Jeg blev sur og gik min vej. Vi nærmede os slet ikke hinanden, og der kom intet ud af det. Jeg havde forventet, at han sagde, at han havde fortrudt, og at han undskyldte,« siger Kasem Said Ahmad om mødet, der fandt sted hjemme hos tegneren.
Også tegneren Kurt Westergaard, der siden tegningerne blev bragt den 30. september 2005 har modtaget adskillige dødstrusler, var skuffet efter mødet. Det var første gang siden Muhammed-krisen, at han trådte offentligt frem på tv.

Jyllandsposten

Flere rebeller uden en sag
politiets forhindrede v. 16 tiden en demonstration i at krydse Dronning Louises Bro fra Nørrebro til Indre By. Senere voldsomme gadekampe på Nørrebro - dog uden mig ! (foto © snaphanen - klik f. helbillede)
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net