mandag, november 13, 2006

Hyltoft : Al magt til de kulturradikale

Ole Hyltoft gør sig igen uvenner med sine gamle partikammerater. Vi ikke-sosser kalder det civilcourage, på nydansk hedder det vel "integritet" - en anglicisme:

Af Ole Hyltoft, Forfatter
Vi diskuterede i 60erne og 70erne, hvordan verden kunne blive et bedre sted at være ved hjælp af en fordomsfri vilje til at fremelske en blidere menneskehed. Nu er det slut med den slags humane utopier, for følger du ikke profetens lige landevej, venter profetens krumsværd. Tjup!
- Dansk Folkeparti fik ti millioner på den nye finanslov til at forske i islamisk terror. Men nu skal Jesper Langballe i kamp for, at det ikke bliver islams forbundsfæller på Carsten Niebuhr Instituttet, Jørgen Bæk Simonsen og Tim Jensen, der snupper pengene.
- Det kulturradikale broderskab på universiteterne og i medierne har nemlig besluttet, at islam skal helligholdes - og at Dansk Folkeparti i øvrigt er af det onde. Folk uden for mediernes og universiteternes kreds er næppe klar over, hvor stor en ensrettende magt dette kulturradikale broderskab har.
[..]
Et godt samfund skal give sin borgere to ting. Det ene er fællesskab. Vi skal ikke flagre ensomme omkring i skov og vang. Vi skal høre til en stamme. Den danske, den svenske, den franske. Vi taler vor stammes sprog, kender sprogets dobbelttydninger, stammens historie, synger stammens sange, deler dens gemyt. Ligesom i en familie kan vi skændes indbyrdes. Men vi er loyale, holder sammen med vores landsmænd. Uden derfor at være fjendtlige mod fremmede. Det andet, et godt samfund giver os, er frihed. Vi må hver især tale, tro og handle, som vi vil. Dette er et meget stort gode, som er ret nyt og kun findes i få samfund.
Berlingskes kronik
Dansk Folkeparti: Islamismen skal afdækkes

Fordomme ?
lad os kalde det bagdomme:
To av tre ranere har innvandrerbakgrunn
69 prosent av tenåringene som ble anmeldt for ran i Oslo i fjor har ikkenorsk etnisk opprinnelse. Pakistanere og somaliere dominerer.

Aftenposten

Lav intensitets borgerkrig
flere hundrede skoler futtes af i Sverige om året. Prøv at søge på "skolbrand".Skattefar betaler, og det er vældig, vældig dyrt. Danmark er hidtil næsten går fri for denne terror, men det varer ikke evigt.

Elever försökte sätta eld på skola
Malmö. Tre tonårspojkar greps sent i går kväll när de försökte sätta eld på Oxievångsskolan i Malmö. De är 13, 15 och 16 år gamla och går på skolan. Skolan har brunnit många gånger på senare år.
Tre tonårspojkar greps sent i går kväll när de försökte sätta eld på Oxievångsskolan i Malmö.Skolan har brunnit många gånger på senare år. Vid den senaste branden, för en vecka sedan, vållades skador för en och en halv miljon kronor, skriver Kvällsposten. Därför hade polisen extra spaningsinsatser kring skolan.

City. se

Som tak for valgsejren i 2003

Zapatero, den socialistiske spanske premierminister, betaler generøst tilbage til de islamister, der skaffede ham valgsejren i 2003 ved at bombe Madrids jernbanenet. Først gav han amnesti til hundrede af tusinder af ilelgale, overvejende muslimske indvandrere, nu betaler han mere direkte tilbage til islamisterne. Man kan ikke lade være med at tænke på hvad, der foregår oppe i hovedet på de danske vælgere i disse dage, hvor de synes at valfarte tilbage til socialdemokraterne. Det er svært, om ikke umuligt, at forestille sig, at Henrivende Helle ville té sig anderledes end Zapatero ved først givne islamistiske angreb. Tak for kaffe! Europas fremtid hviler i hænderne på en flok grædekoner.- "Religiøse og politiske ledere opfordrede mandag verdens medier til at portrættere islam på en mere gunstig måde og handle mere ansvarligt for at undgå en repetition af Muhammedkrisen tidligere på året.Det muslimske Tyrkiet og det katolske Spanien lancerede i fjor "Civilisationernes Alliance". Mandag præsenterede Tyrkiets premierminister, Tayyip Erdogan, og Spaniens premierminister, Jose Luis Rodriguez Zapatero, bevægelsens rapport for FN's generalsekretær, Kofi Annan.Rapporten er skrevet af religiøse ledere, akademikere og politikere."
Pugilisten

Sekten SAP*

(*Socialdemokratiske Arbetarpartiet)
To socialdemokater, Pagrotsky og Greider, lamenterer i SVT over partiets valgnederlag. Selvom det sukres ind, lykkes det alligevel Pagrotosky at sige et par interessante ting om Partiet. Det må være dem en trøst, at de har sørget så godt for deres egne. Ingen behøver lide nød, trods oppositionsrollen. Video min 15 : 00

Pagrotsky liknar sitt parti vid en sekt. Socialdemokraterna är sektbetonade och lyssnar inte på nya idéer.
- Det säger förre kulturminister Leif Pagrotsky - som i morse gick hårt åt det egna partiet i SVT:s program Gomorron. Leif Pagrotsky kritiserade dagens socialdemokratiska parti och kallade det slutet och sektbetonat i morgonsoffan. Vår organisation får inte vara så stäng, så sektbetonad och upptagen av interna bekymmer utan i stället lyssna utåt i samhället, säger Pagrotsky, till SVT.[..]
'- Nya idéer har mötts med aggressivitet i stället för med uppmuntran. Och nya grupper har inte känt sig välkomna.Pagrotsky förklarar årets valförlust med att partiet missat medelklassen och storstädernas väljare. - De interna stridigheterna och slutenheten var en stark bidragande faktor till att socialdemokraterna förlorade valet, säger han, till SVT.
Expressen

Sharia ad bagdøren
i april 2006 modtog Mehdi Dansk Retspolitisk Forenings pris Kafkatten:

Af Lene Kattrup

Den herboende pakistanske jurist, Rubya Mehdi, foreslår i Information den 6. november 2006, at vi indfører en form for statskontrolleret sharia i Danmark og Europa. Hun argumenterer med, at sharialoven allerede bruges en hel del i det skjulte, således at vi allerede har et parallelt lovsystem. Det er hendes ene argument, det andet er, at en hel del muslimer ønsker det. Hun har ret i sine to påstande, mener jeg, og hun fortjener ros for at fortælle os sandheden, men hun har bestemt ikke ret i, at dette kan bruges som argument for, at vi derfor bør 'give efter' og sige ok til sharialoven........

Information via Document. no

Islamisk jura
Kirsten Damgaard skrev d. 8 november om det samme i Information (word dokument - vent 30 sek til download)

"Forsker i islamisk ret Rubya Mehdi foreslår i et interview at brugen af islamisk lov skal indføres på det familieretlige område i Danmark og kontrolleres af myndighederne. Ved at tale om "valgfrihed mellem forskellig retspraksis" som værende på linie med at vælge det sted, hvor man vil tilbringe sin ferie forsøger hun at give chokoladeovertræk til nye former for uligestilling blandt indbyggere i Danmark."

At de gider

kan hænde det er et alderdomstegn, men hvis der er noget jeg ikke gider, så er det kønskampen, krisen i folkeskolen, krisen i folkekirken, krisen i Socialdemokratiet og alle andre kroniske kriser.
- Hvem har egentlig interesse i at bevare en stadig kønskamp ?
- Man kan blive pånødet kampen i privaten, så sandt som forholdet mellem mand og kvinde også indebærer magt, men så tar man den derhjemme. At skrive om det, forske i det, leve af det, skændes offentligt - Herre jemini, i længden får man nok.
- Midaldrende mænd og kvinder vil ha fred, harmoni og problemer der findes en løsning på. Rigtige sorger og rigtige glæder. Martini før middag og cognac efter. Og så musik med ånd til kaffen - Bach, Mozart, Mahlers 2. symfoni, Bruckners 8. eller den døende Johnny Cash. Kald mig gerne idylliker.
- Nu er kampen heldigvis ikke så fremtrædende i Danmark, som Politiken, Hanne Vibeke Holst og Drude Dahlerup kunne ønske, men at undslå sig den i Sverige, det er ikke let. Den svenske mand er en politisk ukorrekt fejlkonstruktion. Bøsser foretrækkes, dem er vi tryggere ved. Og tryghed er jo alt.
- Som sagt adskillige gange før, mener jeg det er en medial, svensk afledningsmanøvre, der skal holde pøblen beskæftiget med ligegyldige ting, og sikre ellers fuldstændigt unyttige forskere smør på brødet. Ren narre.....og I ved hvad sømanden siger.
Livet er for kort til ikke at elske og agte kvinderne og "strunta" i "genusperspektivet". Hele det statsapplauderede feminismecirkus, kan rende og hoppe og forske. Count me out ! Desværre for svenske børn , er det pensum i skolen, og erstatnings-marxisme for lærere på min alder, ufred være med dem (UBUH)
Dagens Køns Nyheter

Trykkefrihed - update

Bruce Bawer video min 6:07. Jeg måtte desværre - også på grund af lydanlægget - spidse øren for at få det hele med. Men man kan glæde sig til at læse det. De danske der har læst hans bog, heriblandt Samuel Rachlin, siger den er enestående. Bruce Bawer er en hædersmand.

Dårarnas paradis

Göran Skytte har fået en hjemmeside, hvor man kan håbe han optræder lidt oftere end på Svenska Dagbladets lederside.
"Sveriges Berlingske Tidende", men kun marginalt anderledes en Dagens Nyheter. For en dansk er avisen en fifty-fifty- blanding af Berlingeren og Politiken. Pressstödet på en halv milliard holder dem i live, ikke læserne.
Den er dog at foretrække fremfor DN, selvom de spilder papir på 12 faste "kolumnister" (proffstyckare"), som sjældent har noget som helst på hjerte, men nærmest tjener som et værn imod at skulle trykke uberegnelige meninger fra folkedybet. Én Claes Kastholm ville kunne erstatte alle 12. Skytte lyser dog op når han en sjælden gang skriver en leder.
Göran Skytte.com

Ulykken Landskrona

Det er meget sødt af Dagens Nyheter igen sender Ulrika By på rekognocering i virkeligheden, men efter at avisen i over 20 år har bedrevet, hvad der ikke kan beskrives som andet end de facto censur, må man konstatere at det er for sent - meget for sent. Når ansvaret engang skal fordeles, og det skal det uvægerligt på et tidspunkt, vil de næppe blive glemt, ligegyldigt hvilke sidste-øjebliks- kovendinger de nu gør i de nærmeste år. Vejrhaner - eller vindbøjtler, hvad man nu vil kalde dem.

– "Vi har blivit rånade fyra gånger. Alla vet vilka killar det handlar om. Häromdagen stod det tjugo tonåringar utanför butiken och spelade allan, kastade ägg. Våra kundervågar inte gå in, polisen åkte förbi och jag tänkte vad är det för skit att polisen inte ens vågar stanna?

- Jag är uppvuxen i Rosengård och bor i Malmö så jag vet vad det här handlar om – där skulle jag klara mig bra, här går det inte, jag känner inte rätt killar. Och det är alltid utlänningar det handlar om, det är sanningen,det ska man inte förfina.
- TVÄRS ÖVER gatan halar fotohandlaren Bengt Johansson upp ett album och visar bilder från det gångna årets äventyr – ungar som hänger i klasar utanför butiken, söndersparkadecyklar, trasiga skyltfönster.
– Det var ett helvete här. Förutom rånen och knivslagsmålen spottade de på kunder, och skrek. Den jävligaste, han var väl tolv år, bad man honom att flytta på sin cykel kunde man räkna med att han låste fast den i vårt säkerhetsgaller så att vi inte kunde öppna på morgonen."

Ulrika BY- Landskrona, word dokument (vent 30 sekunder - skriv word verification)

Grænseoverskridende kærlighed
se:
Lars Hedegaard om den kvindelige ‘kærlighedsflygtning’ der flygtede fra tæsk

`Love Bridge' Fuels Anti-Immigrant Backlash on Swedish Border
Immigrant wife-beaters in Sweden
Jan Milld: Hjärtlösa danskar

Integrationsverket "forlanger"
det havner jo uvægerligt på dette niveau, når ingen landspolitikere tør tage deres ansvar:
För få flyktingar tas emot
Många av Sveriges kommuner tar inte emot det antal flyktingar som Integrationsverket begär och en av dem är Östhammars kommun, som i år tar emot hälften av det begärda antalet.
Uppsala Nya TidningView Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net