søndag, november 05, 2006

Kriminaliteten i Landskrona er "et mands-problem"

mage til kvalificeret vås skal man vist være svensk socialist, vulgær-feminist og cand. nicht.viel, for selv at tro på. Og endda få offenliggjort i avisen.
Det slemme Helsingborgs Dagblad (som har Landskrona som lokalområde) har helt savnet "genus-perspektivet".
- Jeg vil anbefale enhver at læse HD.SE i bare 14 dage, for at se om syge og kvalmende episoder der udspiller sig i den før fredelige, lidt søvndyssende provinsby, virkelig skulle være et kønsproblem.
Pernilla Gudmundsson Renco er "fil kand informations- och medievetenskapfil mag journalistik". Det er ikke tit en tragedie har mere idiotiske krønikeskrivere:

"..att våldet står i relation till invandrartätheten på skolorna stämmer inte. Då hade ju hälften av de som misshandlar varit invandrarflickor"
..själva nyckeln till förståelse av brottslighetens karaktär och utbredning bland unga män står att finna i själva maskulinitetsbildningen."

"Det handlar om en destruktiv kultur bland pojkar och män som bland annat visar sig i en vilja att sätta sig i respekt genom våld."

"...våldet i samhället, tillika gängbrottsligheten i Landskrona, är ett mansproblem

Tidningen och tesen om de andra

Debatt landskronareplik "..ett mansproblem"

Tre skyderier i København i nat
i København. Så kan man lige så godt flytte til Malmø*, det er halv pris for hvert skud:

Drabsmænd fra Nørrebro efterlyses

En dræbt og tre sårede efter skyderi på Nørrebro

24-årig mand dræbt i skuddrama på Nørrebro
*Fox TV - Velkommen til det ny Sverige, min 2:06

Allah SVT
Muslimer vill ha en egen "Helgmålsringning"
Sveriges Television har program för stora och små, för människor intresserade av allt mellan himmel och jord. Även många religiösa program finns, det vill säga, kristna program. Muslimer finns däremot inte alls i SVT:s världsbild. Trots att de, som dagens debattör Daniel Lillman, självklart betalar sin tevelicens.
-Programmet kunde bli en kanal där vi muslimer kan komma till tals och bemöta islamofobin .

Enligt Åke Sander, docent i religionsvetenskap vid Göteborgs universitet så finns det mellan 350 000 till 450 000 människor i Sverige som har sin bakgrund i muslimska länder. Knappt hälften av dessa anser sig själva vara praktiserande muslimer. Inte att glömma finns många svenskar som har konverterat och hittat till islam. Under de senaste åren har muslimer blivit allt mer utsatta som grupp.
Gör tv för Allah, SVT

Makaber læsning
hvis den demokratiske analfabet Abu Labans tænkemåde er videre udbredt i Danmark, så er vi ilde ude, og de skyldige politikere i S og på venstrefløjen får brug for at dukke hovederne yderligere i de kommende år. Partier som op imod 50 % af befolkningen gud hjælpe mig overvejer at betro magten igen, selvom de burde have diskvalificeret sig i uoverskuelig fremtid.
Smidt ud af Emiraterne og Egypten for ekstremisme, hvad laver denne mand endnu i Danmark, bortset fra at opvigle og forsøge at møve sig til indflydelse igen ?

I en ny bog retter imam Abu Laban en hård kritik af statsminister Anders Fogh Rasmussen (V), fordi Venstre i 2004 gav islamkritikeren Ayaan Hirsi Ali Venstres Frihedspris.

Abu Laban står ved sin kritik.
»Hvorfor skal vi betale blodpenge for Theo van Gogh? Man importerede spændingerne fra Holland til Danmark og har skabt en ubehagelig atmosfære. Venstre eskalerede situationen med den handling,« siger Abu Laban.
Venstre afviser kritikken.
»Dette viser, at Abu Laban er svær at have en konstruktiv dialog med, da han kortslutter den ved bevidst ikke at forholde sig til fakta. Ayaan Hirsi Ali fik prisen, fordi hun som kvinde på trods af trusler fortsatte sin kamp for kvinders rettigheder,« siger Troels Lund Poulsen, politisk ordfører for Venstre.
Islamismeforsker Tina Magaard mener, at Abu Labans udtalelser viser, at han ikke forstår det danske samfund.
»Ved at tale om blodpenge overfører Abu Laban sine egne teologiske kategorier til regeringen ved at tro, at den med Frihedsprisen tænker i blodpenge. Det viser, i hvor høj grad han ikke har forstået grundværdierne i det danske verdslige samfund,« siger Tina Magaard.
Frihedspris bragte blod til Danmark

her følger en gang præmiddelalderligt newspeak, der bør få det til at løbe koldt ned ad ryggen på enhver der ønsker en fri og fredelig fremtid i dette land:

"Al-Masri al-youm" offentliggør kladden til en bog om de danske tegningers krise Abu Laban iagttager "islamofobien" og Amru Khaleds fejltagelse... og beskriver danskerne som "det rare folk"


Stefan Jonsson: Den danske besættelse
Jonsson selv er jo den første til at vide, hvor mange skribenter han har trukket ned i sin papirkurvs "tystnadsspiral", men det kan man næppe forvente han optræder med. Jeg kender nogle velskrivende stykker der bare har givet op forlængst:

"Jeg har svært ved at begribe, hvorfor det er sket, men jeg kan i det mindste slå fast, at det er sket: Den danske offentlighed er besat af islam."Dagens Nyheters kulturredaktør, Stefan Jonsson."
En svensker er blevet bedt om at læse danske aviser i en uge i oktober, og han er ikke imponeret. Som antydet oven for er hans konklusioner, at den danske kulturkritik beskæftiger sig med petitstof og ligegyldigheder, mens den danske offentlighed er besat af islam og islamkritik.

Hvor medierne og især kulturjournalistikken kritisk skulle korrigere, løber den med, forstærker og vender ryggen til åbenlyse ideologiske felttog mod en minoritet.
Mediekritik er underprioriteret her i landet, selv om det i den grad er nødvendigt at beskæftige sig med den fjerde statsmagt. Måske især i en lille konsensussøgende andedam, hvor selvsving ikke ligger fjernt.
- Det er aldrig nemt at blive bedømt udefra, især ikke af en svensker. Og den første indrømmelse til den svenske redaktør må da også være, at han har ret i, at den danske offentlighed er stærkt optaget af islam, og at det derfor i medierne fylder meget, meget mere, end islams tilstedeværelse i Danmark berettiger til. Ja, man kunne måske ondskabsfuldt hævde, at dem, der har givet de yderligtgående repræsentanter for islam, islamisterne, mest vind i sejlene, i det omfang de har det, er medierne selv.

- Netop fordi der er så stor opmærksom på islam i Danmark, er der også en overdreven tilbøjelighed til at reducere mange konflikter, som har med alt muligt andet at gøre, til religiøse spørgsmål.
Svenskeren bryder sig åbentlyst ikke om den danske kulturdebat og de temaer og vinkler, som den udspringer af. Det fremgår af de nedslag, han laver i en uges avislæsning, og af den bredside, han leverer mod den danske kulturjournalistik, som efter hans mening ikke leverer den fornødne modstand mod det, der ses som et større ideologisk mønster.
- Uden med et ord at nævne, at det kan være svært at begribe, at debatten om islam i Sverige nærmest er fraværende, kan det omvendt hævdes, at det i et år med Muhammed-krise og voldsomme reaktioner, ville være underligt, hvis ikke islam fyldte meget i den danske offentlighed. Især i en uge, hvor de fleste danske medier netop havde markeret et-årsdagen for Jyllands-Postens tegninger. Det kan endda hævdes, at debatten i virkeligheden har en klar positiv effekt.

Informations leder 3 november 2006


View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net