tirsdag, november 21, 2006

"Mørke midt på dagen"

København, 21 november, 9 grader , regnvejr. Vorherre vågnet med sort/hvidt filter på øjnene. En af de dage hvor man skal være meget indfødt eller stangberuset, for at se charmen. Radioen spiller Sjostakovich 4. symfoni i C-mol, så passende. (foto © Snaphanen, klik f. helbilleder)

Debattens niveau

nu den lige har været komenteret af bla. Jonsson og Nordbrandt, så synes jeg det er på sin plads at vise hvor excellent avisformidling kan være. Eksemplet er med Document.no ´s gengivelse af Flemming Roses interview med Fouad Ajami, fra Roses serie af USA interviews. Stik den, DN og Jonsson :

Innsatsen er stor

Dagens rubrik

BT - EMC = 0

Fridolin visar vart det lutar

"Miljöpartiet är ju något av journalisternas eget parti. Den utan problem och protester accepterade direktövergången av Gustav Fridolin från riksdagen till Kalla Fakta säger mer än tusen falska fraser om journalisternas lutning."

HANS BERGSTRÖMfd DN-chefrdaktör,Tidskriften Neo 6/06 "


Aktionende gymnasier har råd til udlandsrejser
"Samtidig med at der demonstreres imod gymnasiernes forringede økonomiske vilkår, har de selvsamme gymnasier ekstraordinært travlt med at bruge penge. Mange penge. Det skriver DAGBLADET Roskilde. På Himmelev Gymnasium tager alle ansatte således en tur til Rom på fredag efter fyraften. Pris: 300.000 kroner, men ifølge rektor Johnny Vinkel volder udgiften ingen problemer. Himmelev Gymnasium har nemlig allerede, hvad de skal bruge af undervisningsmateriel, og der er investeret i en ny gaskedel, og studieturen, som også har et socialt sigte, er med til at sikre, at de sidste kroner i gymnasiets kasse bliver brugt inden nytår." (Ritzau)

Der er ikke et øje tørt, når de forkælede små skal ud og realisere sig selv i de europæiske metropoler. Lad os håbe, der er blevet råd til billetter på første klasse, de skulle jo nødigt få krøllet deres modetøj, når de sådan skal ud og flashe deres historisk høje velstandsniveau, disse stolte medlemmer af velfærdsstaten. Og lad os nu håbe, at de ikke drikker sig for fulde, så de skal til udpumpning rundt omkrig i de europæiske storbyer; sådan nogle hårdtaktionerende skattenydende dydsmønstre.

Gad vist om de er blevet tvunget til at udsætte deres udlandsophold pga. travlhed i forbindelse med studienedlæggelserne? Man forstår godt, hvis det kan være svært at få det hele til at hænge sammen, for de travle unge mennesker, der skal nå at redde verden på første klasse, på mor og fars regning. Ordet forkælelse dækker ikke længere de unge menenskers krav. De har ganske enkelt ingen sans for sammenhæng mellem velstand og arbejde, men tror, at staten er som en ammende mor: jo højere de hyler, desto mere velvære render ned i deres sarte svælg.

Pugilisten

Ladt i stikken
og underbemandet er det svenske politi:

"De som har drabbats av brott är fortsatt mycket missnöjda med den polisiära verksamheten. Polisens betyg ligger på rekordlåga nivåer när det gäller brottsutredning." Svenskt kvalitetsindex (klik f. stort billede)

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net