mandag, november 20, 2006

"Varför är Koranen så illa skriven?"

hmm... ikke første gang det observeres. Måske den var blevet et mesterværk, hvis det havde været den muligvis, - muligivs ikke eksisterende profet, der havde skrevet den. Men Jesus skrev jo heller ikke Højsangen, Prædikerens- eller Job´s Bog, og de står til en Nobelpris i litteratur hver - nå ja, hvis det ikke lige var Svenska Akademin der skulle uddele den.:

"Så läste jag Koranen för första gången! Första reaktionen var: Vilket skräp! Jag hade antagit att den var som Bibeln; hyfsat vacker poesi här och där gör att man kan stå ut med delarna där en småsint hämndlysten gud utplånar allt och alla. Jag fortsatte läsa; än idag envisas den vackra poesin som påstås finnas i Koranen att gömma sig för min blick."
Nima Daryamadj,Varför är Koranen så illa skriven?

Hvem gifter de sig så med ?
Lene Kattrup sætter foden på et ømt punkt. Her havde dog været en slags succes-parameter for multikulturalisterne: (foto - Snaphanen)

Vi mangler statistik, der viser, hvem muslimske indvandrere nu gifter sig med.
24-ÅRSREGLEN virker, stod der på forsiden af JP i oktober. En hel del færre nu henter deres ægtefælle i hjemlandet. En vellykket integration kræver vel, at de tilflyttede også i et vist omfang gifter sig med den oprindelige befolkning? [..]

- Jeg mener, at vi skal turde afdække disse problemers omfang og undersøge det statistisk, men Danmarks Statistik må eller vil ikke opgøre noget efter religion. Når unge mennesker tvinges til at gifte sig inden for deres egen gruppe, så har vi et reelt problem af åbenlyse menneskelige grunde, men også af integrations- og samfundsmæssige grunde. Lad os i det mindste få fakta og tal på bordet."
JP- meninger

Fra skræmmebillede til forbillede
"Jeg kan huske en dokumentarfilm på Hollandsk tv, hvor Danmark blev præsenteret som det mest racistiske land, men i dag kommer mange europæiske ledere hertil for at studere den magiske, danske model«.
Ayaan Hirsi Ali, der gæstede Venstres landsmøde i weekenden.(Berlingske Tidende)


Så hensynsfuldt
På Asylsvenskan sætter man en konvertit til at anmelde den slags bøger. Det er nok det der menes med "debat-kultur":
Pernilla Ouis läser om slöjan

Med Bruce Bawer på bøssebar i København
Af Bent Blüdnikow, Berlingske 20 nov.

ISLAMISME. Bruce Bawer har skrevet et kampskrift om Europa og islamismen med titlen »While Europe slept«. Bawer er homoseksuel, og han advarer europæerne om, at truslen fra islamismen er reel – ikke blot for bøsser.

- Jeg var blevet sat stævne på en af den indre bys bøssebarer. Grunden var den, at forfatteren Bruce Bawer er homoseksuel. Han er en af de markante borgerlige bøsser, der har ytret sig om islamismen. Normalt opfatter man bøssemiljøet som i opposition til borgerlige værdier, men Bruce Bawer blev så træt af universitets-socialisterne i New York i 1970erne, at han foretrak gode borgerlige grundholdninger. Han er uddannet som litteraturforsker og blev tilknyttet det borgerlige magasin NewCriterion. [..]
- Fra 1990erne tilbragte Bruce Bawer sin tid i henholdsvis Amsterdam og Oslo, og han følger nøje den europæiske scene. Oplevelserne i Amsterdam blev et chok for ham, fordi han kunne iagttage en tiltagende indskrænkning af de frihedsrettigheder, som vi har opfattet som sikre i Europa. Amsterdam har nu en meget stor gruppe muslimer som indbyggere, og som homofil oplevede Bawer en tiltagende intolerance over for bøssemiljøet. På baggrund af sine oplevelser skrev han bogen »While Europe Slept« om Europas møde med islamismen. Bogen er udkommet i USA og nu solgt til en række europæiske lande –men endnu ikke Danmark.

Oplevede du, at det blev farligt at være bøsse i Amsterdam?

»Der har været en række voldsepisoder og chikane i de senere år. Jeg vil ikke vove at gå åbenlyst rundt hånd i hånd med en mandlig kæreste i Amsterdam. Jeg betragter ikke mere Amsterdam som det fristed og den civiliserede by med udstrakte frihedsrettigheder, som den engang var. Men Amsterdam er blot begyndelsen, og udviklingen i retning af truslen mod frihedsrettighederne breder sig.«
Det er, hvad din bog »While Europe Slept« handler om?

»Ja, min bog er en advarsel til Europa, fordi jeg ikke mener, at kontinentet er parat til at stå fast på vore frihedsrettigheder. Det er nemmere at lade være.«

Ved Europa ikke dette?

»Det er kun en sporadisk dækning af den brutale virkelighed i den muslimske verden. De vestlige medier rapporterer ikke systematisk om henrettelser og undertrykkelse, mens de mindste fejl af USA får gennemgribende dækning. De vestlige medier svigter i mine øjne ved ikke at fortælle om forfølgelsen af seksuelle minoriteter, men såmænd også om kvinders undertrykkelse i disse lande.«

Der foregår en heftig debat om islamofobi i hele Europa. Mange muslimer hævder, at f.eks. Muhammed- sagen var udtryk for en hård generaliserende og hånende tone over for muslimer. Og at denne hårde tone radikaliserer unge muslimer. Mener Bruce Bawer, at den hårde tone er en del af problemet?

»Jeg passer selv meget på med ikke at generalisere og kun tale om islamister og ikkeom alle muslimer. På den anden side spejder jeg forgæves efter de moderate muslimer, som vi kan bruge i vores forsøg på at føre en dialog med demokratisk sindede muslimer. Ved en stort opreklameret demonstration for nylig i Oslo, hvor de moderate muslimer og en lang række norske organisationer satte alt ind på at mobilisere ikke-radikale muslimer, mødte kun 15 muslimer op. Det er jo en vittighed. Der er endnu ingen reel moderat muslimsk bevægelse, så vi har al mulig grund til at være bekymrede.«

Vi har dog modige muslimer, der som Hirsi Ali og Naser Khader står frem?

»Ja, der er absolut en række modige muslimer, men de står temmelig alene. Det problem styrkes ved, at der i Europa er en tendens til, at kulturen respekteres mere end individets rettigheder. Fra medier og intellektuelle i Europa hører man ustandselig, at vi skal respektere muslimsk tradition og kultur, selv når dette bliver på bekostning af den enkelte muslims rettigheder. Dermed svigter vi det enkelte menneske af frygt for at virke diskriminerende. «
I din bog »While Europe Slept tegner du et noget dystert billede af et kontinent, der ikke tør kæmpe for sine egne værdier. Er kampen ved at blive tabt?

»Vi ser hele tiden nye sager i Europa om ytringsfrihed, der presses, og nye krav fra islamister om særbehandling. Jeg har stadig håb for Europa, men det kræver, at befolkningerne og medierne vågner op og står fast på vore frihedsrettigheder – herunder ytringsfriheden. Mit håb er, at folk vælger politikere, der tør stå fast. Danmarks statsminister, Anders Fogh Rasmussen, er, selvom der har været nogen slinger i valsen, dog en af de politikere, der tør stå fast, og jeg har også tillid til Tysklands nye leder Merkel. Men vi er midt i en kampsituation og ingen ved, hvem der vinder.«

Du har kaldt denne situation for en Weimar-tid med henvisning til den korte demokratiske periode i Tyskland mellem 1. og 2. Verdenskrig?

»Ja fordi jeg føler, at Europas skæbne bliver afgjort i disse år, men jeg håber inderligt, at det går bedre denne gang, end det gjorde for Weimar- republikken.«

Et Danmark på ret kurs

- "Det er også værd i dag at huske, hvordan tilstandene faktisk var, før Dansk Folkeparti fik afgørende indflydelse på Danmarks kurs i udlændingepolitikken. Grænsen stod bogstaveligt talt vidt åben, skiftende borgerlige og socialdemokratiske regeringer var i 80erne og 90erne ganske enkelt helt ligeglade med, at landet blev overrendt. Prisen for dén berøringsangste laden-stå-til holdning betaler vi i dag med massive problemer med utilpassede udlændinge og deres efterkommere, mislykket integration, Muhammed-krise, terrortrusler og senest en dansk imams grænseoverskridende forslag om et islamisk shariaråd i Danmark.
- Siden 2002 har vi gennemført markante stramninger på udlændinge området, indgået to integrationsaftaler med regeringen samt gennemført en indfødsretslov, der gør op med den hidtidige praksis, hvor udlændinge praktisk taget kunne trække dansk statsborgerskab i en automat.
-Alt sammen uden det socialdemokrati, som ellers hver gang, de bliver spurgt, påstår, at de skam da støtter den strammere udlændingepolitik. Ren skåltale-retorik. De har ikke villet deltage i hverken stramningerne eller den integration, der skal bringe Danmark på ret kurs, men dét tør de ikke fortælle vælgerne."

Pia Kjærsgaard, kronik, Berlingske

Svenskerne i kø for at arbejde i Danmark

"14 procent af de godt 260.000 beboere i Malmø overvejer at tage arbejde i Danmark. Det viser en ny undersøgelse, som Gallup har foretaget for Swedbank."

Berlingske business

Kommentar från redaktionen angående intervju med Malmöpolis

Med anledning av all uppmärksamheten kring publiceringen av Folkets Nyheter-artikeln, Malmöpolisens klarspråk: Det är på väg att gå åt helvete!, vill Folkets Nyheter göra några klargöranden och samtidigt tacka, för all e-post som inkommit till redaktionen och dem av våra läsare som hjälpt till att på eget initiativ översätta och sprida intervjun till så många som möjligt även utomlands.
- Den är en av de viktigaste intervjuer Folkets Nyheter gjort och vi är stort tack skyldiga polismannen som var modig nog att ställa upp och berätta om sina erfarenheter från verklighetens Malmö.
- På grund av rådande åsiktsförtryck och den brist på praktisk yttrandefrihet som råder i Sverige i de frågor som är av störst vikt för vårt folk och vårt land, kan vi inte ge någon information om vem polisen som intervjuats är.
- Vi förstår att människor är nyfikna på hans identitet men vi garanterar anonymitet till dem vi intervjuar och dem vi hoppas kunna intervjua om liknande frågor i framtiden.

- Det pågår, precis som många invandrarungdomar i Skåne mycket riktigt uppfattat och nu deltar i med liv och lust, ett slags krig mot svenskarna och att då som polisman låta sig intervjuas om saken är inte riskfritt.
- Intervjun med polisen är självklart autentisk. Att som vissa debattörer på diverse forum påstå att Folkets Nyheter hittat på polismannen och intervjun är politiskt korrekt önsketänkande från deras sida och att fegt vända bort blicken från den verklighet som i dag råder i Malmö och Sverige...................læs videre
Kommentar från redaktionen
kommentar: min umidelbare fornemmelse var at inteviewet var autentisk, derfor blev det blogget.

Præcicering: Jeg ser at interviewet, der nu ligger i oversættelse på Gates of Vienna , rynkes på næsen af af visse der ikke vil "associeres med" Folkets Nyheter. Jeg har selvfølgelig kigget siden igennem, og den er såmænd ikke slem af en svensk "nationalist" site at være. Ikke lige min måde at udtrykke sig på, men jeg har to principper jeg følger:
- Er stoffet troværdigt og af interesse, skal det frem. Yderligere interesserer det mig mere hvad der bliver publiceret, end hvem der gør det. Ellers ville jeg jo ikke kunne kende forskel på mig selv og salon-æsteten Mette Winge.

- Nogle vil vide at jeg enkelte gange ved særligt grumme mord og voldtægter, har måttet supplere med decideret nazistiske sider, for at trænge gennem svenske medier tågeslør og direkte løgne. Det generer mig ikke - jeg gør opmærksom på det. Jeg bryder mig heller ikke om Nationaldemokraterne, men jeg anerkender deres arbejde med at få sandheden frem om forbrydelser.
Politiinterviewet overholder alle regler for troværdighed og høvisk tale, andet tæller ikke.
- Folk med så fine fornemmelser, bør ikke læse denne blog. Til syvende og sidst er det svenske mediers skyld, at unge svenskere radikaliseres, ikke min.

"Fækal-vandalisme"
så har man hørt det med. Fem knægte på 12-13 år "af ikke kristen tro" - smører i to uger deres afsondringer ud over alt i en katolk kirke i Schweiz, foruden alt det de smadrer. Små knægte - små terrorister. Findes intet på engelsk om det. En oplagt sag for pastor Borch i Lyngby og Weekendavisen racist-detektiv, Klaus Rothstein. Velbekomme!

Muslim-Kinder schissen und vandalierten in Muttenzer Kirche

Vandalenakte in Muttenzer Kirche

Vandalenakte in Muttenzer Kirche


Kirkens hjemmeside

Svenska aviser

nu har jeg været hård ved dem igen, så det må være tid til en kunstpause for at gøre opmærksom på den lille kvalitetsavis, Världen Idag - Sveriges Kristeligt Dagblad:

”Vi blev regeringens syndabockar”

Sverigedemokraterna utsätts för övergrepp

De rene og de enige
var i SVT´s Agenda indkaldt til at diskutere de ikke-rene og u-enige, som selvfølgelig ikke var inviteret. Milld kender sine lus på travet. Hans tempererede erfaring gør ham til en person der aldrig får så meget som et komma i en svensk avis. Så fylder DN hellere hele avisen med fortidslevningen Gudrun Schyman, som f.eks idag på DN Debatt: (foto Snaphanen)

Självkritik?
SVT:s Agenda hade den 19/11 ett inslag om Sverigedemokraterna. Först fick tittarna ta del av synpunker från en nyligen pensionerad industriarbetare, som i år lagt sin röst på SD. Sedan tog studion vid. Där fanns ingen företrädare för SD - men väl för (m) och (s), genom sina respektive partisekreterare.
Efter studioinslaget sammanfattade programledaren Hübinette för tittarna att de nu var "självkritiska". Hade de verkligen varit det?
Klädsamt är ju att säga sig vara "självkritisk". Det sade följaktligen också Marita Ulvskog (s) att hon och hennes parti hade anledning att vara efter SD:s framgångar.
Lyssnade man noga på vad hon faktiskt sade så omfattade ju denna "självkritik" inte mer än att (s) borde ha "talat mer" om de frågor som SD tog upp och som gjorde att så många hade valt SD.
Hon sade inte att (s) skulle debattera med SD. Snarare tvärtom: det var nämligen bekymmersamt om så skedde, eftersom det kunde ge SD "legitimitet".
Än mindre var det fråga om att ändra något i den förda politiken. Det var absolut inte tal om - från vare sig (s) eller (m) - att förespråka minskad invandring eller bättre gränskontroll. Nej, det hela gällde integration: hur få fler invandrare i arbete, hur ge dem bättre språkkunskaper. Mer resurser borde nog satsas där, antydde Ulvskog.
DET ÄR INGEN TVEKAN om att i takt med att Sverigedemokraterna växer kommer etablissemanget att successivt satsa mer på att politiskt desarmera SD. Faran för att detta ska komma att lyckas är tyvärr påtaglig!................................................

Millds blog
i aften kl. 20:00 diskuterer SVT programmet Faktum ("humoristisk samfundsdebat") om Sverigedemokraterne er nazister (!) Samfundsdebat på Nordbrandts høje stade, utvivlsomt.

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net