mandag, december 25, 2006

Læger vil ikke arbejde i ghettoer

ét er at stemme for grundlæggelsen af dem, et andet er at arbejde der - det kan enhver Radikal - undskyld, idiot sige sig selv. Hvad blev der mon af den hippokratiske ed ? Jamen så send da barfodslægen Marianne Jelved, alternativt not in my backyard-Margrethe Vestager. Det vil være sundt for hendes "menneskesyn" oghun skal jo være minister når glemslen har sænket sig over en 5-10 generationer af nye vælgere. For politik handler da om at øve godhed, også når den fører mod tragedie, ikke sandt ?
Og vor tids statsmandslinge hedder Bondam og Simon Emil Bölledreng, og hvis de kan få kristelige Bodil Kornfed og somnabule-Villy ombord, SÅ blir´der godhed for alle pengene. Dine og mine og vores børns i utalte generationer. Faktisk behøver vi kun tilsætte det politiske geni Mimi Jakobsen (S), for at ha´retableret et anstændigt land, som man igen kan udholde at læse om i de svenske beskæftigelsesprojekter, de kalder aviser.
Nå, det var en digression. Tilbage til sagen:

Formanden for Praktiserende Lægers Organisation, Michael Dupont, siger:
»I områder med tungere patienter og indvandrerpatienter ved vi, at konsultationerne tager længere tid og er mere besværlige. Derfor kan en læge her ikke holde den samme omsætning som i en almindelig praksis for at sige det ligeud. Det er ikke attraktivt.« Hodja og Jyllandsposten
DR:Ingen vil praktisere som læge i ghettoer

Eros & genus

"Bofinken nyss, nyss, Cajsa Lisa"

Jeg er ganske vist en midaldrende "male chauvinist pig" der har meldt mig ud af kønskampen for en 20- 30 år siden - men kom alligevel igen, Drude Dahlerup,Tiina Rosenberg og alle genusforskere. Fortæl mig jeres studier er sanselige og handler om menneskelig lykke.
Fred Åkerström og Bellmans "Glimmande nymf" (download) er den rene pornografi, fuldstændig upassende i et universitetsauditorium på nordpolen. Man skulle ta´og forbyde den plade.


"Fästnet har tjoknad" - "Somna, min nymf! Dröm om min lyra,
til dess vår sol går opp klockan fyra, och du dig sträcker,
och armarna räcker til min kanna och min famn, eldad av mitt blod och namn." - "Cajsa, du dör - himmel hon andas" - "Döden ger liv, och kärlek bortblandas, Men fast din puls slår matt, så blundar ögat glatt.
Håll med fioln; god natt, god natt".

En sådan digter - og sanger - har Danmark ikke. Desværre var Åkerström ligesom Björling, også lidt for glad for alkohol, og blev kun 48 år gammel.
Og den canadiske, lesbiske vegetar k.d. Lang - "Constant Craving" download , Miss Chatelaine, Still Thrives this love og Wash me clean - meld dem for musikalsk usædelighed og Hets mot Feminister. Vi ved jo præcis hvor sanselige svenske kønsforskere er, de hiiger og søger, guderne må vide hvor, men de får i det mindste penge for det og nogen er til og med gift med dem. Der er én til os allesammen, det er trøstende at vide. Og nu jeg er ved kærlighedssange - Fine Young Cannibals Thats how Strong my Love Is - gå hjem og vug, Stones, Otis Redding lever.

Lämnad vid Cajsa Lisas säng, sent om en afton

Sveriges Mozart

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net