torsdag, april 05, 2007

1930´erne kommer til København

(Det nye Kgl. skuespilhus på Kvæsthusbroen).
Arne Jakobsen, Le Corbusier og Mies van der Rohe, ville have klappet i deres små firkantede hænder. Det er ganske tankevækkende, at vor tids katedraler nu er ligeså reaktionær arkitektur, som var de gemene firma- "domiciler". Ser danske kunstnere såan ud inde i hovedet ? Så kan jeg sgu bedre forstå................
- Det hus der skyder op nu, minder mig om fem gamle, halvsnaldrede - ikke helt ukendte - socialdemokratiske pampere, hvis diskussion jeg var så uheldig at overvære på en herværende cafe forleden. Jeg skal skåne dem for navns nævnelse. De var (også) røsterne fra en fjernt, forgangen fortid. Velkommen til en sidegade i Hamborg:
Foto © Snaphanen.


"Hævn er legitim"
da det jo er med generalpræventionen ligesom med Helligånden, at ingen rigtig har kunnet bevise dens eksistens, er hævn og beskyttelse af fremtidige alt rigeligt for mig.
Særlig da i det forbrydersamfund , som SR regringen arbejdede hårdt på at indføre fra 1992 til 2001. I det højkriminelle Sverige, er selvtægt nu ganske almindelig, en uhyggelig deroute for en retsstat ( man kan forestille sig hvordan
denne piges familie har det, når de hører den straf "pojkarna" får - om nogen overhovedet).
Da den grove svenske kriminalitet er avlet i udlandet (ikke sjældent på Balkan), er der kun en mulig fremtid: Guillianis New Yorker- model - dvs. straffe der hedder livstid gange tre. Det vil komme, men alt for sent for mange ofre, naturligvis.:

Hævnmotivet er blevet en legitim del af staffen for grove forbrydelser, og det er sundt, mener højesteretsdommer Jens Peter Christensen.
Stadig flere ubetingede voldsdomme. Samfundet straffer i dag i stigende grad for at få hævn. Det er blevet langt mere stuerent åbenlyst at slå på hævnen som en del af straffen for grove forbrydelser. Samtidig er der faldet flere ubetingede voldsdomme, siden regeringen i 2002 gennemførte strafskærpelser for vold.
»Efter årtier med straffe, der først skulle afskrække, siden forbedre forbryderen, kommer vi vist ikke uden om, at hævnmotivet har fået en renæssance i moderne strafferet,« siger højesteretsdommer Jens Peter Christensen.
»Hævnmotivet har til alle tider været til stede. I dag er vi bare blevet mere klar over, at det indgår i samfundets forestillinger om straf. At tale om hævn er ikke længere tabu, og det er såmænd sundt nok,« siger Jens Peter Christensen.[..]
»Skal vi holde selvtægten nede, bør samfundet behandle dem, der begår alvorlige forbrydelser, resolut. Ellers mister lovlydige borgere tilliden til retsstatens evne til at opretholde en god moral,« siger justitsministeren.
Hævn er legitim

"Islams krig mod buddhisterne"
nå, I troede jeg citerede DR Online. Forsinket aprilsnar. DR har alt for travlt med at citere islamisten og tudfefjæset Kasem Ahmad, der ikke var bleg for at true navngivne danske folketingspolitikere for et år siden. (Trusselskulturen). Og min tid er for kostbar til DR.
- Hvem skulle mon have været ude og klage sig dengang over Islamisk Trossamfunds samtale-stil ?
Men fri os for tyrken Ömur Orhun, der ikke er europæer, men ikke mener vi lader os kolonisere villigt nok. Hvad kommer det os ved at Tyrkiet og andre mangler Lebensraum og stort set alt andet ? Han skulle interessere sig for kontraception og menneskerettigheder i Tyrkiet, hvor der er hårdt brug for dem. For slet ikke at tale om, hvad det vil sige at være kvinde i hans ynk af et land. Send ham hjem fra Wien til noget nyttigt arbejde.

- Dette er fremtiden, som vi ved. Typer som Ahmad vil indhente assistance fra "brødre" overalt hvor de findes. Idag for han trækhjælp af DR. God fornøjelse, I har selv stemt for den!

Mange muslimer i Danmark tør simpelt hen ikke klage over diskrimination.
Det mener man i Islamisk Trossamfund.
- Der er ikke nok, det tør gøre det, siger Kasem Ahmad, der er talsmand for Islamisk Trossamfund, til TV Avisen.
Elastisk lovgivning

Et af klagepunkterne i den OSCE-rapport om diskrimination i Danmark, som netop er blevet offentliggjort, er præcis, at kun meget få af de mulige diskriminationssager i Danmark nogensinde kommer til behandling.
Det skyldes ifølge muslimske kritikere, at lovgivningen i Danmark er for slap. Samtidig er der mange, som ved alt for lidt om de klagemuligheder, der eksisterer.
Muslimer tør ikke klage over diskrimination

Islam's War Against Buddhism
tusselskulturens følger, foruden krisecentre og bevogtede politikere: Indvandrede mordere

Her er det link der fik Australierne til at holde op med at sælge levende dyr til Mellemøsten:
Halal-dyremishandling video 8 min.
Atrocities beyond your worst nightmares
(Ikke for sarte sjæle!!!.)


Dilsa Demirbag Sten
er én af de få svenske skribenter man kan læse, uden at føle at forstanden siver ud af hjernen på én. Men til syvende og sidst er Sveriges tragedie grundlagt ved, at der ikke findes en almindelig, bred, folkelig debat, som kan forbygge ulykker. Det er de samme Tordenskjolds soldater der diskutere med hinanden. "Eliten" parlamenterer med eliten. De andre har bare at holde deres kæft. Kig på en hvilken som helst avis´"opinion" - danske aviser har to-tre sider, svenske , tjah..............
Ground control to Jan Guillou
Mona Sahlins förre integrationsutredare Masoud Kamali förpassade sig själv till ett hedersmörker då han hävdade att tortyren i totalitära Iran var rena semestern jämfört med kritiken i Sverige. Var ska då Jan Guillou ta vägen efter sin krönika i söndagens Aftonbladet? Där hävdar han – återigen – att alla som bekymrar sig om hedersvåldet springer sverigedemokraternas ärenden.

Expressen kultur

Visumfrie europeere er største risiko
Den største trusselen mot USA kommer trolig fra de 18 millioner visumfrie turistene som hvert år besøker USA, herunder mange fra Europa. USA frykter at europeiske muslimer skal kunne reise uhindret inn og utføre terror.
Det sier Homeland Security Chief Michael Chertoff i et intervju med Daily Telegraph. Han kommer til Storbritannia torsdag. Chertoff sier USA vil skjerpe kravene til passasjerinformasjon. Det er ikke en gang et forhandlingstema. USA har rett til å stille de krav det anser for nødvendig. Feks. vil man nå kreve at alle passasjerer må ta fingeravtrykk av alle ti fingre, ikke bare to.
Document.no

Debatniveauet
her ser man sådanne " argumenter" Rifbjerg og Carsten Jensen kunne tage kegler med i Danmark for 15 år siden : når titusindvis af uudannende 3. verdensborgere ikke kan flytte til landet, er man isolationist, fobiker og imod globaliseringen. Og iøvrigt blir Sverige et fattigt land, ja god morgen, hvorfor er Sverige Nordens fattige kusine idag?
Ingen självklar debatt
En Sverigedemokrats önskedröm: livet i ärvd hembygd i ett Sverige med generell välfärd och utan störande inslag av globalisering och främmande kultur.
Kennet Andreasson

Mercer: Copenhagen one of the world’s best cities to live in
Residents of Copenhagen have good reason to hold their heads high. According to the latest survey published by Mercer Human Resource Consulting in London, Copenhagen ranks 11th among the world’s best cities.
The survey is part of a worldwide quality of life analysis, which each year ranks 350 cities taking into account 39 criteria. Each city is rated according to political, social, economic and environmental factors, as well as personal safety and health, education, transport and other public services.
Approximately half of the list’s top 30 cities are in Europe:
Zurich, Switzerland 108.2
Geneva, Switzerland 108.1
Vancouver, Canada 107.7
Vienna, Austria 107.5
Auckland, New Zealand 107.3
Dusseldorf, Germany 107.2
Frankfurt, Germany 107.0
Munich, Germany 106.8
Bern, Switzerland 106.5
Sydney, Australia 106.5
Copenhagen, Denmark 106.2
Wellington, New Zealand 105.8
Amsterdam, Holland 105.7
Brussels, Belgium 105.6
Toronto, Canada 105.4
Berlin, Germany 105.1
Melbourne, Australia 105.0
Luxemburg, Luxemburg 104.8
Ottawa, Canada 104.8
Stockholm, Sweden 104.7
……
31. Oslo, Norway 102.8
39. London, England 101.2
46. New York, USA 100.0

Mercer
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net