mandag, april 30, 2007

J.F.Willumsens hus på Strandagervej i Hellerup

tegnet og opført af Willumsen 1906 til 1908. Det sker at billedkunstnere er langt interessantere arkitekter, end de fleste arkitekter. Dette er et godt eksempel på en original perle. Hele taget mod nordøst er ét ateliervindue. Broby Johansen kunne ikke lide det - en slags anbefaling, synes jeg. Maleren Mogens Andersen boede her i mange år. Huset er nu fredet og udlejet til Bjørn Nørgård. Læs om det på Arkbyg. Foto © Snaphanen, klik!
Exit Folkhemssverige: Slutord af Jonathan Friedman
nu nærmer slutningen sig. Og den tid hvor politikere, "eliten" som Marklund nedenfor, og Medelsvensson kunne sige : Vi vidste det ikke. Nu kan debatten kvalificeres, hvis nogen skulle ønske det. Også i Danmark.
Jeg arbejder på også at uploade hele manuskriptet i en PDF fil, så det kan printes ud derfra.


"Sverige är den sortens exempel som borde få oss att sätta fokus på de genomgripande förändringar, som håller på att förändra västvärldens samhällen. Ännu viktigare är kanske den läxa, som vi måste lära av det förlopp som beskrivits här.
Våra valda politiker har övergått till att bli en politisk klass, med rätt att själva bestämma sina löner, vilka ökar snabbast i landet – ett land, som i övrigt plågas av minskad sysselsättning och sjunkande realinkomster.
När dessa politiker i mångkulturalismens namn gisslar den egna befolkningen för rasism och samtidigt förklarar sig själva 'postnationella', då måste det bli reaktioner. När arbetarklassen och delar av medelklassen alieneras, måste det till sist leda till allvarliga konflikter. Det grundläggande är att medborgarna förlorar sin lojalitet mot en stat som de inte längre känner som sin egen. Om eliterna inte förmår skaffa sig ett perspektiv på den värld de delar ansvaret för, blir de själva en del av problemet.
Är det här den allmänna färdriktningen i Väst, vandrar vi förvisso samma ödesdigra väg som många tidigare civilisationer.

Jonathan Friedman

Lisa Marklunds "Marie Antoinette-moment"
"När jag ser och hör sådana som sverigedemokraterna Jimmy Åkesson eller Thord Lindblom känner jag enbart häpnad och misstro. Tror de verkligen på vad de säger? De talar om Sveriges invandrare som ett kostnadsproblem, och jag vet inte om jag ska gråta eller gapskratta.
Utan invandrare hade Sverige inte varit i närheten av den välfärd och levnadsstandard som vi har i dag."
Utan invandrare stannar Sverige


Millionær-sossen meddeler sig fra sin andalusiske velhaverghetto, med inbyggede ukrainske tjenestefolk og nysselige naboer. Hendes aregumenter kunne også få en betegnelse helt for sig selv: Sahlin -argumentet. Lutter følelse, nul viden. Hold dig til fiktion, Marklund! Den fiktion Riksdagen serverer for det folk der betaler gildet- og til de der som Marklund, ikke vil vide af sandheden. Hun er en hån mod sine landsmænd.
Hvem sagde "valboskap"?
indvandringen har permanent forrykket den politiske balance i Sverige. Reinfeldt må nyde sit lille gæstespil som statsminister. Det tegner ikke til at gentage sig:
Herrgården och Örtagården på Rosengård är Sveriges absolut starkaste fästen för socialdemokraterna. Detta visar Statistiska centralbyrån, SCB, som har gått igenom röstsiffrorna från höstens kommunfullmäktigeval i alla Sveriges valdistrikt.
"De frisindede"
ak ja, engang var man én af dem: badede nøgen, røg fjolletobak og turede rundt med frække damer, hørte Hendrix og Steppeulvene - og alt det jeg ikke siger til nogen. Idag har vi de geronto-frisindede - Inge Eriksen, Hanne Reintoft osv. Hu hej hvor de styrer derudaf. Ingen pensionsalder dér, ægte frisind har ingen alder:

En af de særeste bogudgivelser længe: en antologi om frisind, der er gennemsyret af hvæsende åndshovmod og intolerance. Kan den borgerlige regering virkelig ikke få mere kvalificeret modstand?
Indirekte fremgår det af Hanne Reintofts formulering: »De frisindede - ja hele venstrefløjen -«. Så ligger den Berlinmur ligesom fast, for frisindede skal de anderledes tænkende åbenbart i hvert fald under ingen omstændigheder have lov til at være.
JP kultur

Hvad sang Messerschmidt i grunden ?
udover "Rule Britania" og "Deutschland, Deutschland über alles" af Joseph Haydn og Heinrich Hoffmann von Fallersleben, der jo ikke har meget med nazismen at gøre ? Noget ved hele denne sag lugter underligt.
BT kan kun føre en Niels Erwin Hansen og Torben Lund i marken, mod andre vidners benægtende forklaringer. Torben Lund, der hader DF og iøvrigt i 2004 fik
Bent Melchiors ord for at han er antisemit.
At Messerschmidt er glad for øl og opera, gør ham ikke automatisk til en misliebig person. Kan Dansk Folkeparti virkelig undvære et sådan talent på baggrund af BT´s løse påstande?
Læs den udmærkede gennemgang (inkl kommentarer) på
Uriasposten og Jarl Cordua "Messerschmidten skud ned".
Vi har nok ikke hørt det sidste til talentet Morten Messerschmidt, navnlig ikke hvis han holder op med at drikke sig vissen og miste selvkontrollen offentligt. Den går bare ikke for et folketingsmedlem.

En rød bøsses våde drøm
Hvis ikke instruktøren af AFR er bøsse (at dømme efter hans besynderlige Deadline optræden), må I kalde mig "højreorienteret", hvad jeg ellers ikke er meget for. Han er i sin gode ret til at være rød og bøsse og , selvfølgelig. Og hvis han blir fornærmet over den antydning, kunne vi jo bare kalde denne blog for en "fiktion".
Er hans tankeeksperiment interessant? : Man forestiller sig at Fogh Rasmussen er GOD, rød og bøsse. God ved "negrene" og miljøet, muslimerne de autonome og alle andre der lider stor uret. Lige et scenarie for Carsten Jensen. Man kunne have kogt det ned til: Tænk hvis Anders Fogh i virkeligheden var Carsten Jensen, men bare ikke er klar over det endnu........
Nu er der bare det, at AFR jo er ond, samarbejder med en ondt parti (DF), ikke vil bøje sig for Allah, fører ulovlige krige og i det hela taget er en grim "hetero-sexist".
Det taler faktisk til publikums ære at de ikke gider se sådan en film. Og det taler til Ålbæk Jensens ære at han ikke gad producere den. Mogens Rukov sagde fornylig om dansk film :
"Nu har de endelig lært at lave teknisk fejlfri film, men de mangler nogle kunstnere og nogle historier at fortælle". (foto Snaphanen)
Lars Hedegaard i Groft Sagt :

"Nu var der lige kommet en dejlig film om bøsse-Fogh i araberdress, der blev myrdet af en trækkerdreng, og den var tilmed blevet fremhævet som det ypperste i dansk og international filmkunst. Et sandt æstetisk og formskabende nybrud, som i månedsvis har fået panegyrisk omtale i alle landets medier. Og så vil disse hjemmefødninge og bondejokkere ikke se den. Selv om distributør Loke Havn havde bekendtgjort, at der var stor forhåndsinteresse for det humanistiske filmepos, havde de 24 biografer, der har sat »ARF« på plakaten, ifølge B.T.s oplysninger kun solgt 6.000 billetter til filmen de første tre dage efter premieren sidste fredag.
Danskerne har tydeligvis ikke forstand på moderne kunst, og der skal åbenbart anderledes metoder til at drive dem i biffen. Som en hjælp til filmindustrien har Groft sagt derfor nedfældet en outline til et ny storfilm, som vi tentativt har kaldt »SK på landet«. Handlingen er i korthed, at Søren Krarup er gået over til profeten og har forelsket sig i en ged, der imidlertid bliver så utilfreds med nærkontakten, at den ender med at æde ham. Hvis ikke det kan få folk i biografen, ved vi ikke, hvad der kan."
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net