lørdag, august 13, 2005

Morgenstund har guld i mund


blev vækket af et ind i helvede larmende optog at stolte bøsser og lebber. (Jo, jeg var lidt sent ude igår). De er, kan jeg forstå, marcheret hele vejen igennem Nørrebrogade. Mon pansertropperne har været udkommanderet ?

Æstetikken er stadig Berlin anno 1925.Liza minelli har ikke levet forgæves.Må Gud beskytte dem, hvis ingen andre gør.Anne Braads Stefanskirke på nørebrogade var i fest skrudet.

http://www.mermaidpride.dk/dk

foto © webmaster
Homo-indvandrere udeblev af frygt
Alle regnbuens farver samt guld, sølv og glitter, prægede i går Københavns gader, da årets homoseksuelle parade løb af stablen. Men der var farver, der manglede - nemlig de mørkere. De homoseksuelle indvandrere droppede nemlig optoget af frygt for overfald.
De havde ellers planlagt at stille op på en vogn udklædt som en tyrkisk bryllupsfest. Men for meget opmærksomhed omkring deltagelsen gjorde, at de droppede indslaget af frygt for overfald fra ekstreme muslimer fra Nørrebros benhårde indvandrermiljø.
Mere anonymt
I stedet valgte homo-indvandrerne, der har deres egen klub, Salon Orientel, at stille op mere anonymt. De var gemt væk i menneskemængden, blandt de andre homoseksuelle, der fejrede deres seksualitet for åben gade.
»De ville ikke stille op med vognen. De følte måske ikke, at tiden var moden. Pressens dækning gjorde, at der kom for meget opmærksomhed på dem, og derfor frygtede de, at de ville provokere til et angreb. Det er meget ærgeligt,« fortæller parade-ansvarlig Morten Hougaard.
Men på trods af frygt for stenkast og lignende var andre indvandrere alligevel klædt ud i glitter og glimmer og var klar til at stå ved deres homoseksualitet.
»Jeg er født muslim i Libanon. Mine forældre ved godt, jeg er bøsse, og det har de det fint med. Jeg er ikke bange i dag - hvis der sker noget, så må det bare være sådan,« sagde Mike Achour, som var klædt ud i mini-tights og guldcreme, sammen med sin gode veninde, Hanne Dahlstrøm.
En anden fyr - eller dragqueen - Bo Hansen alias Ramona Macho, havde også trodset enhver frygt for angreb. Han stod klar på paradevognen iført en islamisk kvindedragt, hvor der kun var udsyn til øjnene gennem et gitter. Derudover havde han en jødisk hat med ægte krøller på.
Vil gerne provokere
»Jeg vil gerne provokere lidt. Derfor har jeg blandet en fundamentalistisk muslimsk dragt med jødedommens kalot,« grinede han.
Og det gik da også meget godt. En stor del af Nørrebros befolkning var troppet op for at se de glade bøsser og lesbiske, og bortset fra et enkelt kanonslag og nogle unge andengenerationsíndvandrere, der opførte sig en smule truende, nåede alle deltagerne ind til Rådhuspladen, hvor der var musik, fest og taler.
http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=380902
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net