fredag, august 12, 2005

Storebror SVT censurerer

agerar censor för Sundsvall Tidning, vis läsare skriver lite för öppent......
"Återigen har Sundsvalls Tidning släppt genom ett rasistiskt inlägg på sin hemsida, ST.nu.Det handlar om en kommentar till en artikel om överfallsvåldtäkter Sundsvall i sommar, en artikel som finns både i papperstidningen och på hemsidan.
Den person som kommenterat artikeln under pseudonymen "Herr R" uttrycker mycket nedlåtande och tydligt rasistiska åsikter i sin insändare.Vintern 2004 uppmärksammade Mittnytt vid flera tillfällen hur rasistiska inlägg publicerades på ST.nu. Idag säger chefredaktören Kjell Carnbro till Mittnytt att han beklagar att inlägget publicerats. Alla inlägg ska granskas innan de läggs ut så det måste ha blivit ett misstag i hanteringen, säger han.
Efter att Mittnytt påpekat misstaget har ST nu plockat bort inlägget från sin hemsida."
Tidningen hadde detta signalemang:
"Våldtäktsmannen som slog till i Bosvedjan ska ha haft afrikanskt utseende, mannen i gångtunneln syd- eller östeuropeiskt utseende och likaså mannen på Thulegatan, som även hade en stor näsa."
--------------
“Halal” är ett muslimsk sätt att döda både djur och människor. Offret måste vara levande och halsen skärs av så att blodet sprutar ut. Under fruktansvärd ångest, smärta och åsynen av sitt eget blod dör offret när blod inte längre finns i hjärnan. Detta barbariska sätt att döda har införts i Sverige som ett led i övergången till det mångkulturella samhället.

http://www.st.nu/ordetfritt/?action=visa_inlagg&id=17907
Våra politiker tycks ha en hemlig agenda där det mångkulturella samhällets införande ska överprioriteras allt annat som annars skulle vara viktigt för oss. Vi som svenskar ska uppenbarligen ta seden efter vem som kommer hit - och Dem som kommer hit ska införa nya seder till oss. Vi är tråkigt nog ett folk som inte duger som vi är till våra valda riksadagspolitiker. Vi ska göras om och JAG VILL INTE!!!
http://www.st.nu/ordetfritt/?action=visa_inlagg&id=17989
Jag förstår inte hur invandrare kan nekas att komma tillbaka till sitt hemland, dom är födda och uppvuxna där. Men vi i Sverige ska ta emot och försörja dom som överhuvudtaget inte har någon anknytning till Sverige??!http://www.st.nu/ordetfritt/?action=visa_inlagg&id=17145
Ju fler som (s) kan sätta in som brukare av socialförsäkringarna, desto större andel väljare har de vid nästa val. Så fungerar det tror jag. Kan de inte föra en politik som attraherar tillräckligt många så byter de kanske bidrag mot väljare. Även om många asylsökande knappast får rösta i valet då de ej är svenska medborgare så ser de positivt på (s) som förser dem med pengar. Vilket de sprider vidare till bekanta som får rösta. Tragiskt egentligen. Jag vågar inte skriva så mkt mer om gränser, asyl och det som rör området, då kan man bli kallad rasist. Så vi får nog vänja oss vid dessa problem.
http://www.st.nu/ordetfritt/?action=visa_inlagg&id=17446
med stor tack til Agantyr
http://angantyr.blogspot.com/2005/08/sundsvalls-tidning-tillader-ben-debat.html
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net