lørdag, oktober 01, 2005

Mediernes desinformation og hykleri

er legendarisk og mere reglen end undtagelsen. De VIL ikke bringe sanheden om indvandring om voldtægt.Man ser fremtil hvordan de vil bøje BRÅs snarlige rapport om indvandring og kriminalitet. (Hvis ikke BRÅ klarer den sag for dem). Enhver voldtaget svensk kvinde må hade svenske aviser og deres løgne. Deres lidelser et journalisternes nødvendige offer på mångkulturens alter. 2650 anmeldte (!) og de ved givetvis godt hvme der krænker og ødelægger dem.
City och kvinnofriden
I gratistidningen
"Stockholm CITY" den 29/9 -05 har dess redaktör, Mikael Nestius, deklarerat att City ska starta en artikelserie för att bidraga till att "STOPPA VÅLDET MOT KVINNORNA!".
"Det räcker nu!" utbrister Nestius, till synes indignerad.
Bakgrunden är en kraftig ökning av överfallsvåldtäkterna i Stockholm. Senast, i förra veckan, drabbades en ung kvinna i Nacka. Hon skulle bara ut med soporna, då hon lurades in i en bil, för att två män skulle putta igång bilen. Hon kördes iväg och våldtogs.
"Ansvaret för situationen vilar tungt på politikerna", skriver Cityredaktören.
Kan det inte vara så att även redaktörer och massmedier har ett ansvar?
I själva verket tillhör Mikael Nestius själv dem som skapat den situation som vi hamnat i.
Om han nu vill göra troligt att han representerar en lösning på problemen, då måste han upp till bevis! Då måste han göra upp med de hållningar som han och andra redaktörer hittills intagit. Hållningar som innebär att man blundar inför verkligheten, mörkar centrala fakta och ger läsarna en skev bild.
Den första Cityartikeln i den aviserade serien kom den 30/9. Redan där framgår att Nestius ingenting lärt. Tvärtom - han fortsätter exakt samma typ av desinformation som hittills.
"8 AV 10 VÅLDTAGNA KÄNNER FÖRÖVAREN", blev rubriken.
Artikeln inleds "Det är en myt att de flesta våldtäkter sker genom överfall utomhus..."
På vad sätt är detta en "myt"? Vem har hävdat att antalet utomhusvåldtäkter skulle vara högre än antalet inomhusvåldtäkter? Inte Blågula frågor, i varje fall. På BGF-sidan har vi redovisat fakta, som att antalet anmälda utomhusvåldtäkter år 2003 var drygt 500, medan antalet anmälda inomhusvåldtäkter var fyra gånger så många.
Vad City nu gör är att återigen blanda bort korten. Tidningen talar samtidigt om två skilda brott: å ena sidan inomhusvåldtäkter, å andra sidan utomhus- och överfallsvåldtäkter. Detta är ungefär lika motiverat som att blanda ihop bankrån eller checkbedrägerier med utomhusvåldtäkter.........................forts

http://www.bgf.nu/ak05/v40.html


Holländare tar över i Värmland
deres mere "kontroversielle" bevæggrunde, nævner det pæne SVT ikke:
I morgon blir det stor holländsk fest i Uddeholm i Värmland. Ett första möte för Sveriges alla inflyttade holländare. Invandringen från Holland är just nu intensiv, och allra populärast är Värmland, där allt fler restauranger, hotell och campingplatser nu tas över av holländare.

Maria Havelaar - Ni tar er vackra natur för givet. Men i Holland måste man kämpa för varje kvadratmeter av natur och miljö, så vi kanske uppskattar det mer och ser på det med andra ögon, säger Maria Havelaar som driver Frykens Pärla Restaurang & Camping.

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22620&a=460386&lid=puff_460388&lpos=rubrik
Video
"Här är det inte människor överallt"

"Gris er rett og slett forgiftning for muslimer"
lige for lige: så vil jeg gerne ha mit lam og mine kyllinger mærkede som garanterede imamfri:
«Muslimer lures til å spise svin»
Når jeg jobbet som kokk på Harveys ble jeg på en måte tvunget til å være med på å forgifte muslimske brødre, sier Daniel Josef Nakken Rahali.
På oppdrag fra Dagbladet har Seksjon for kjemi ved Veterinærinstituttet i Oslo, analysert Harveys «beefy burgers».
Analysen viser at svinekjøtt er blandet inn i storfekjøttdeigen.
http://www.dagbladet.no/nyheter/2005/09/26/444476.html


Kampen om OL guld i racisme
efter en længere pause, begynder shamingen nu igen med en næsten ny variant

Fede Tider: 90-talet, rasismens renässans i Svea Rike
MALMÖ. Premiär för ”Fede Tider”, där Skånes Frias egen Simon Wiesenthal jagar tecken på rasism i dagens och gårdagens Sverige.
Idag diskuteras det ofta om hur dansk politik och danska medier enkelt skulle vinna guld om offentlig rasism blev en OS–gren

. Men om vi rannsakar vår egen historia finner vi snabbt att Danmark är rena blåbärsnationen i jämförelse med storebror Sverige. Häng med tillbaks till början på 1990–talet, en av de värsta perioderna i svensk historia. Frågan är om någon törs göra upp med den tidsperiod då svartskallefientlighet blev politiskt korrekt, med allt från attacker mot flyktingförläggningar till rasistiska uttalanden i riksdagen. Det gick till och med så långt att en man med lasersikte, John Ausonius, förvandlade varje svartskalle till en vandrande måltavla.
Det är inte dejligt att vara svartskalle i dagens Danmark, så visst förtjänar våra grannar fet rassekredd. Men dansk folkeparti och Pia Kjaersgaard får ursäkta, allt de gör har vi redan gjort. Här i Sverige röstades ett rasistiskt parti in i riksdagen redan 1991. Partiet hette Ny Demokrati.
*********
Att följa dansk politik är som att ta tidsmaskinen tillbaks till Sverige 1993. Men idag är det väldigt tyst om tiden då den svenska hitlistan toppades av rassemelodier. Många av dagens ledande personligheter vill nog sopa sina insatser från början av 1990–talet under mattan, epoken som lagt sig som en finne i röven på myten om det öppna, toleranta Sverige.
Federico Rodriguez Morenofederico@skanesfria.nu

http://www.skanesfria.nu/modules.php?name=Artikel&id=5459
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net