torsdag, oktober 20, 2005

Not in my back yard

Vil ikke bo med innvandrere
Over halvparten av oss vil gjerne at innvandrere skal bo side om side med nordmenn, men nesten ingen ønsker å ha dem som naboer.
Nordmenn er svært politisk korrekte i sitt forhold til andre kulturer, men få av oss ønsker å følge opp i praksis, viser en undersøkelse foretatt av Prognosesenteret.
I sin ferske rapport "Future Living" spurte Prognosesenteret 2000 nordmenn hvordan de bor og ønsker å bo i fremtiden. Deltakerne i undersøkelsen skulle blant annet krysse av hvor enige de var i flere påstander om hvordan de liker å bo, blant annet med tanke på forhold til naboer, tetthet i bebyggelsen, også videre.
To av påstandene som skulle tas stilling til, var "Jeg trives best i flerkulturelle miljøer" og "Innvandrere bør bomessig integreres best mulig blant etniske nordmenn."
Over halvparten av de spurte var helt enig i den andre påstanden, men bare to av ti svarte at de trives best i flerkulturelle miljøer.
Tosidighet
- Jeg synes ikke dette er overraskende, men jeg får en vekker når jeg ser sånt. Det morsomme her er den norske tosidigheten - vi svarer så politisk riktig at "selvfølgelig skal de integreres med oss", men ikke i min bakgård, som amerikanerne sier, sier trendanalytiker og sosialantropolog Gunn-Helen Øye ved Prognosesenteret til forbruker.no......................
http://forbruker.no/bolig/boligmarkedet/article1138868.ece

Debatten der ikke vil
på den danske venstrefløj. Lone Dybkjær forurettiget, mopset og agressiv som sædvanlig. Hendes indsigt i emnet omvendt proportionalt med hendes insiterende synspunkter.
Debatten d. 20 . oktober
Skal vi forbyde købesex?
Hvorfor tør politikerne ikke at forbyde prostitution i stedet for den discount-kampagne, de nu starter imod mænds brug af købesex? Og hvorfor går politikerne længere i kampen mod tobak end i kampen mod købesex? Er det ikke dobbeltmoral, når man fordømmer prostitution uden at gøre noget effektivt imod den? Debat med blandt andre den radikale Lone Dybkjær, den tidligere prostituerede, nu forfatter og foredragsholder, Odile Poulsen, Venstres Hans Andersen og debattøren Lone Nørgaard. se online
http://www.dr.dk/debatten/cms/default.asp

Burkaforbud er berettiget
Berlingske Tidende 20. oktober 2005
Burkaen er et kvindeforagtende klædningsstykke, som er totalt på kollisionskurs med værdierne i et demokratisk samfund

Af Kirsten Ketcher, professor, dr. jur.
Ulla Prien fra Carsten Niebuhr Instituttet udtaler til Berlingske Tidende lørdag 15. oktober, at hun ikke mener, at hun nogen sinde har set en burka her i landet. Det mente man heller ikke, at man havde i Norge, før to muslimske piger i dette efterår mødte frem på et handelsgymnasium i Oslo med en burkalignende beklædning, hvor hele kroppen og ansigtet var dækket af en løsthængende påklædning. I Oslo har byrådet som følge af sagen nu bestemt, at elever ved Oslos skoler ikke må tildække ansigtet. I Sverige er forbud mod ansigtsdækkende slør i skolen allerede indført som følge af en tilsvarende sag.
Det er derfor ikke dårligt at være forberedt på dette fænomen, hvis det dukker op her i landet. I Berlingskes lørdagsudgave kan en ansat fra Menneskerettighedsinstituttet straks aflevere en fiks og færdig opfattelse af, at det vil stride mod religionsfriheden og derfor både Grundloven og menneskerettighederne, hvis man forbyder burkaen. Mon dog!
- Burkaen er et kvindeforagtende klædningsstykke, som er totalt på kollisionskurs med værdierne i et demokratisk samfund. Burkaen blev som bekendt påtvunget alle kvinder af Taleban-styret i Afghanistan som led i at udelukke kvinder fra offentlige rum, uddannelse, arbejde samt alle former for rettigheder. Denne klædning er en alvorlig trussel mod særlig muslimske kvinders og pigers personlige frihed og rettigheder i et demokratisk samfund.
Ultrakonservative muslimske kræfter rundt om i Europa stresser nu skolesystemer m.v. med sådanne påklædningskrav bl.a. som led i, at integrationen af muslimske kvinder og piger faktisk er på fremmarch....... word doc.
http://files.upl.silentwhisper.net/upload3/ketcher.doc
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net