søndag, august 14, 2005

Alle er sådan set "racister"

hvis man slutter ud fra social kapital forskningens konklusion: "Jo mindre folk ligner hinanden etnisk, religiøst og kulturelt, desto mindre tillid har de til hinanden."
Den store fejltagelse i europæisk tankegang, er at europæere er værre racister end alle andre. De der slutter sådan , kender ikke japanernes behandling af andre syøstasiatiske folkeslag - eller af englændere under Malaya krigen, for den sags skyld. De kender ikke kineseres racisme overfor malayer i Singapore.De kender ikke muslimers racisme overfor afrikanere i Sudan.
De kender stort set bare deres egen, som de tamper sig selv og alle landsmænd i hovedet med.
Min teori er dog, at oplyste og veluddannede befolkninger som de nordiske, er langt mindre racistiske end de 150 folkeslag de har gjort til medborgere. Hvormed dog ikke skal siges at det er spor let at komme ind i et lukket samfund som det svenske, hvor tolerancen og det kosmopolitiske er ren overflade. Hvilket bare gør tvangsindførelsen af "mångkultur" så meget desto dummere og mere katastrofal.
Og så må jeg tilføje, at det ikke er nogen præcedens for, at det vellyket kan lade sig gøre at give 22% af et land bort til andre folkeslag.
Skribenten her fuldstændig galt afmarcheret, indskrænket, uvidende og fuld af klicheer.Sådan kommer man i svenske aviser og scorer billige points. At fornuftige mennesker har så svært ved at få adgang til svenske medier, har gjort at den kommende svenske katastrofe og tragedie overhovedet bliver mulig.
I Sverige accepteras rasismen
Mikael Trolin: Svenskar saknar en medvetenhet om vad som är diskriminerande Vari består skillnaden i den diskriminering som sker i Sverige och resten av världen?
Arrogansen och det i det här fallet medvetna trotset av lagen är det allra mest skrämmande. Förövare som inte ens försöker hitta förmildrande omständigheter, än mindre ta på sig skulden, utan som med berått mod framhärdar och inte tycker att de gör fel. Förövare som inte ens bryr sig om att försöka bortförklara det skedda med klassikern att de ”inget visste”. Förnekelsen är total!
http://www.aftonbladet.se/vss/debatt/story/0,2789,684157,00.html

"Michael Trolin är inte andragenerationens invandrare. Hans far invandrade aldrig till Sverige. Michael Trolin tillkom i England när hans afrikanske far trräffade hans svenska mor där. Fadern återvände sedan till Afrika och modern till sitt hemland Sverige, där Trolin växte upp som barn till en ensamstående mamma, vilket många barn gör, med en svensk mamma, svenska som modersmål, svensk skolgång, svenska kamrater, svensk släkt. Först i 30-årsåldern fick han överhuvudtaget kontakt med sin afrikanske far.Trolin är en av de rasistiska invandrarprofitörer som använder sin hudfärg som karriärväg. Om den afrikanske fadern hade varit av vit brittisk härkomst (t ex från Sydafrika, Kenya eller Zimbabwe) hade ingen sett Trolin som "invandrare".
Räknenissen
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net