fredag, august 12, 2005

Internér dem...ansvaret er De Radikales

...selvom de tier og vasker hænder.Lad dem gemme sig, lad dem vaske hænder og lade som ingenting. Eller lad dem foregive problemerne er kommet som en naturkatastrofe dalet ned fra himlen . Intet kan skjule det. Jeg er ikke en mand af overdrevne udtryk, men "landsskadelig" er et domumenterbart når det gælder det Radikale parti: Rockwool, DREAM, Tænketanken, kriminalreportagen. Fremtiden kan selv finde stærkere udtryk.Deres aftryk på Danmark er dokumenteret i detajlen, adjektiverne må man selv om. 307.205 voksne mennesker, eller 9.2 % stemte på dem i 2005. Gud må tilgive dem, for de ved ikke hvad de gør - og har gjort.
Weekendavisens Ulrik Høy kigger i krystalkuglen.Et sted ude i den nærmeste fremtid. Han er alligevel så gammel at han er ligeglad med hvem der hader ham. Han har de fjender han ønsker sig. Interview i Kristeligt Dagblad:

- Hvad kan jeg gøre for Israel i dag? Hvad kan jeg skrive for at støtte den vanskelige krig i Irak? Hvad kan jeg skrive om den fjerde verdenskrig, krigen mod terror? Jeg vil ikke kalde det kæpheste, men realiteter.

Til realiteterne hører ogsåtilstedeværelsen af 200.000 muslimer i Danmark. Vi kender dem ikke særlig godt, de kender ikke sig selv og hinanden særlig godt. Jeg anser det for givet, at det kommer til voldsomme stridigheder i Europa, når denne eller hin muslim myrder løs næste gang. Det bliver spændende, for da vil konflikten tage et mægtigt spring, og den hele indvandrer-elendighed vil eksplodere.
Ansvaret for miseren hviler på De Radikale, Socialdemokratiet, venstrefløjen og de letsindige humanister og kristelige, der lod indvandringen ske. - Der er to ting, der kan udløse et historisk
kvantespring: mere terror eller mord på en fremtrædende politiker a la mordet på den hollandske filminstruktør Theo van Gogh. Jeg tror, at der er kræfter i muslimske kredse, som ikke er til at stoppe. Vi ser, at muslimske terrorister er særdeles veluddannede. De motiveres af helt andre ting end fattigdom og undertrykkelse. Og de opildnes af for os helt fremmede idealer. Det er den islamiske dødekult. Det bliver spændende at se, hvor mange af verdens muslimer der hopper på den dødekult.-

Hvis det kommer til en 11. september i Europa, så kan en
rasende reaktion fra europæerne blive at internere muslimer i lejre for deres egen skyld og for at neutralisere dem. Det kan komme til gadekampe, gadekrig og militær indgriben. Ultimativt, at hele bydele går i selvsving. Og det kan sætte bølger i gang i Mellemøsten, hvor man vil gå til angreb på alt, der ligner en hvid hårtop. Det vil gå i retning af religiøse sammenstød
.

http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload6/ulrikhoykrd.doc
FOREIGN PRISONERS REJECT SWEDISH HOSPITALITY
Swedish prisons may be considered plush by many, but anincreasing number of prisoners with foreign backgrounds aretrying to get moved abroad. Going back to the Netherlands is popular among people convicted of drugs offences.
http://www.thelocal.se/article.php?ID=1879
Oluf Palmes død
Det lille Danmark har to journalister med indgående kendskab til Sverige: Lillelund fra JP og Frede Vestergaard fra WA. Tæller vi Karen Jespersen med, er der tre.. bok-resencion-oerhörd noggran:
...OLOF Palme var en central person i europæisk og international politik i 1970erne og 1980erne med sin kritik af USA’s krig i Vietnam og ikke mindst sin støtte til Nordvietnam, Fidel Castros Cuba og det kommunistiske regime i Nicaragua. Internationalt havde han gjort Sverige til en moralsk - eller i hvert moraliserende - stormagt, der officielt var alliancefri i den ideologiske strid mellem Øst og Vest, men hvis kostbare forsvar reelt var indrettet på et angreb fra Øst og tilmed gearet til forstærkninger fra Vesten.
Indenrigspolitisk var han lige så hadet i nogle kredse, som han var elsket og beundret i andre. Der var ligefrem dem, der glædede sig, da han døde.
Palmes yngste søn Mattias var på skiferie i Chamonix, da faderen blev myrdet. I følge ét forlydende var det en rejseleder, der fortalte ham om faderens død, og ifølge et andet, blev han opmærksom på mordet, ved at andre unge svenskere fejrede Palmes død - der hurtigt var blevet nævnt i fransk radio - ved at bestille champagne.
I svensk radio blev Palmes død ikke nævnt før klokken 01.10, selv om det svenske nyhedsbureau udsendte den første meddelelse om drabet klokken 00.20. Der var ingen nyhedsjournalister, men alene en pladevender på vagt på den eneste åbne kanal, P3, og da bl.a. amerikanske, britiske og japanske radiostationer ringede for at få telegrambureauernes meddelelse bekræftet, afviste han, at der kunne være noget om sagen. Da opringningerne blev ved, ringede han til radiodirektøren, der rådede ham til at betragte det hele som en dårlig spøg.
Til sidst knuste den hjælpeløse pladevender glasset til et lille skab med en æske med bogstaverne KD, Kongen er Død, tog en kassette ud og satte klassisk sørgemusik på. Telefonnumrene der lå i æsken, og som han skulle ringe til, var imidlertid alle forældede. TV kunne have bragt en ekstra nyhedsudsendelse efter fredagsfilmen, der fortsat var i gang.
Men ikke utypisk for Sverige, hvor fagforeningerne har en stærkere rolle end i Danmark, henviste de tekniske medarbejdere til, at de ifølge overenskomsten ikke kunne arbejde efter klokken 01.00.De militære chefer blev orienteret af militærattacheen i Washington, der ringede dem op efter at have hørt nyheden i amerikansk TV.
EN svensk mediciner, Jan Bondeson, der er lektor ved Cardiff Universitet i rheumatisme og molekylær biologi, men også har fundet tid til at skrive flere populær-videnskabelige bøger om medicinsk-historiske fænomener, har nu i en engelsksproget bog beskrevet omstændighederne omkring mordet, forsøgene på at opklare mordet og herunder de forskellige teorier, der har været undersøgt undervejs.Det er en fascinerende bog. Ikke mindst ved dens beskrivelse af, hvordan det svenske politi og det svenske politiske establishment reagerede i de efterfølgende år.
------------
JAN Bondesons bog, der udkom for godt et par måneder siden, har indtil nu fået meget lidt omtale i Sverige. Den eneste af de store aviser, der har anmeldt bogen, synes at være Expressen. Her skrev den kendte svenske forfatter og debattør Per Olov Enquist, at han »først læste den med stærk mistænksomhed, men siden med en vis respekt. Det er ingen dårlig bog. Den er overordentlig saglig i forhold til kilder og mere eller mindre officielle granskninger. Bondeson har læst alt, også det kuriøse, og holder hovedet koldt. (...) Det føles som en lettelse, at den første engelske opsummering af tragedien ikke drukner i spin og paranoia.«
........................... (fungerande länk)
http://www.weekendavisen.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20050812/BOGER/508100329
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net