mandag, september 19, 2005

"Invandrarnas tystnad om brott ett svek mot demokratin"

ak ja, de læser næppe DN debatt i parabolkvartererne. Men et par borgerlige ord om miséren:
MAURICIO ROJAS Riksdagsledamot (fp)

"De som avlossade skotten i Södertälje skulle inte vara fria i dag om invandrarna slutade blunda för kriminaliteten, skriver Mauricio Rojas. Invandrarna har ett centralt ansvar i kampen mot våldet och kriminaliteten. Det är dags för oss att bli myndiga, ta ansvar för våra liv och börja bekämpa dem bland oss som bryter mot lagen. Mycket kan vi klaga på och det har vi gjort. Men nu är det vi själva som ska rannsakas, av oss själva. Nu är det vi som måste sluta med detta självdestruktiva blundande och denna solidaritet med dem som bryter mot lagen och missbrukar Sveriges vilja till öppenhet och bejakandet av mångfalden. Vi skulle kunna sätta stopp för många små och stora illdåd som begås i segregerade bostadsområden där det finns stora etniska nätverk där väldigt lite sker utan att andra vet vad det är som är på gång. Skotten mot polishuset i Södertälje var en direkt attack mot demokratin och då är invandrarnas otydlighet och tystnad ett svek mot själva demokratin, skriver folkpartisten Mauricio Rojas."

"Somliga har försökt bagatellisera och till och med rättfärdiga det inträffade. Andra, inte minst regeringen, har varit påfallande tysta och frånvarande. Det är oacceptabelt och jag förstår till fullo den ilska och frustration som Polisförbundets ordförande, Jan Karlsen, har gett uttryck för i samband med den pinsamma bristen på kraftfulla reaktioner som vi har bevittnat."
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=463537&previousRenderType=2

Ny svensk nationalsang ?
asylindustrien bider fra sig:

Text till kampsången som framfördes från riksdagens läktare av aktionsgruppen Gränslösa Kvinnor (till melodin "Du gamla du fria..."):
"Du gamla rasistiska inskränkta nord
Som i tystnad ser andra människor dödas.
Asylpolitiken den leder ju till mord
Utvisar dem vars blod kommer att flöda.
Du utvisar människor, stora som små
Då är du ock ansvarig för morden.
Och vad du än hävdar så vet vi ändå
Att grym, rasistisk inhuman är norden."
http://flyktingamnesti.nu/

Miljörasism
dér lærte jeg et nyt ord. På en dag hvor radionyhederne har som top historie at kommunisten Lars Ohly overvejer, om det nu er klogt at kalde sig kommunist - 16 år efter murens fald. Bevægende!
Vägbygge – en rättvisefråga
LÄNET. Lågutbildade och invandrare diskrimineras när nya vägar ska byggas. I vita medelklasssvenskars bostadsområden byggs tunnlar, medan invandrarområdena får bullriga vägar i ytläge. Det hävdar vänsterpartiet i en ny rapport.
http://makeashorterlink.com/?A489562DB

Försvann Taleban, eller hur ?

valg i Afghanistan
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=148&a=463450&previousRenderType=6

Kronik: Truslen fra islam
Af Søren Krarup, folketingsmedlem for Dansk Folkeparti

foto © webmaster
"Ved man ikke, hvad kristendom er, ved man heller ikke, hvad islam er. Kan man ikke sondre mellem kejserens og Guds rige, mellem sekulært og helligt, kan man ikke bedømme og begribe islams væsen.
Så er man dér, hvor DR er: i den humanistiske og demokratiske overtro, hvor en "religion" er en "religion", og hvor man ikke må være ensidig. Også alt for mange præster og teologer elsker freden højere end evangeliet, skriver kronikøren.
Den, guderne vil ødelægge, slår de med blindhed. Dette gamle ordsprog falder én ind, når man betragter den vestlige verdens, ikke mindst Danmarks forhold til islam. Realiteterne kan ingen nemlig være i tvivl om. Realiteterne er, at Vesten hærges af en islamisk terrorbølge, som for fire år siden satte New York i brand, og som både før og efter angrebet på World Trade Center har ytret sig i den ene voldshandling efter den anden. Bombesprængninger i undergrundsbanen, terrorhandlinger mod uskyldige i Spanien og Beslan, mord på kulturpersonligheder, der forholder sig kritisk til islam. Listen er lang og dyster."
http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=3267316

ICE & FBI RECOVER STOLEN RENOIR & REMBRANDT MASTERPIECES ICE, FBI and L.A. County Sheriff’s work with foreign authorities to find works of art
Those arrested have been identified as Dieya Kadhum, Baha Kadhum, Alexander Lindgren, and James Fowler, all of whom reside in Stockholm, Sweden. Prosecutors in Sweden and Los Angeles will work in consultation to determine where criminal charges should most appropriately be filed.

ikke overraskende er selv det svenske islæt - "nysvensk"

Alexander "Sascha" Lindgren:Svenskmästare i Boxning Boxningstränare för nybörjare & avancerade

http://communitydispatch.com/artman/publish/article_2088.shtml

http://edition.cnn.com/2005/LAW/09/17/art.theft.ap

http://www.vbc.se/Kampsport/boxning

DF: bøssernes og jødernes bedste garant

Det er ikke småting, der tilskrives Dansk Folkeparti, der får skylden for alt mellem himmel og jord: tonen i debatten,indvandrervold, global opvarmning, faldende sædkvalitet, Klaus Bondams kiksede chassétrin og meget, meget mere. Altsammen er det DFs skyld, og nu kommer der en ny beskyldning, der næsten siger spar to til det hele.DF er ikke blot homofjendsk men også jødefjendsk, viser det sig, og igen er det adjunkt Karen Larsen, der kommer med nyheden.

Hun har fundet en passage af Søren Krarup, hvor han bakker op om Luthers angreb på jøderne i 1500- tallet. Dette angreb var antisemitisk, skriver Karen Larsen, der overser at Luthers angreb var teologisk - dvs rettet mod den jødiske religion og ikke mod jøder som et race-urent folk - men den slags finesser ryger ofte af i svinget, når en skribent kommer op i omdrejninger.Så her står vi med, hvad der tilsyneladende er et klokkeklart eksempel på en antijødisk tekst, og hvad der gør det hele meget værre (eller bedre for Karen Larsen) er Søren Krarups stilling som MF for Dansk Folkeparti og - somhun med skadefro meddeler - "partiets nuværende chefideolog"-Partiets chefideolog?

Jeg ringede straks til DFs partikontor og bad om at tale med den pågældende. "Chefideolog?"...spurgte en mild kvindestemme i den anden ende. "Vi har ikke nogen en chefideolog". Nå, tænkte jeg, her har vi et ungt menneske uden viden om den ondskab, hun er omgivet af.

Hun er sikkert ny i jobbet og derfor ikke ved, at nyheden om Søren Krarup som DFs chefideolog stod i avisen, og, som salig H.C. Andersen sagde, derfor er ganske vist. "Øm, hvad med Søren Espersen?" foreslog den kvindelige stemme, "han laver reklamefremstød og den slags. Vil du tale med ham?"Nej, det ville jeg ikke. Når man har sat næsen op efter en vaskeægte antisemit, er det ikke rart at blive stillet om til en herre som Søren Espersen, der er jødisk gift og med børn i Israel. Så "nej tak", afslog jeg høfligt, "men i mangel af bedre vil jeg gerne tale med en homofob" "...En hvad?" spurgte den søde telefondame, der sikkert lige var kommet ind med firetoget og ikke kendte akademikernes caffè latte-jargon, "er det noget med de homoseksuelle?""Præcis", svarede jeg veltilfreds, for nu var der endelig ved at komme bid. "Vil du tale med en bøsse eller en lesbisk DF´er?" spurgte hun, "vi har jo begge slags".

Øv for pokker da, tænkte jeg, her kommer jeg tydeligvis ingen vegne, og efter mismodigt at have lagt røret på, løb mine tanker tilbage i tiden til årsagen til den standende debat: overfald på bøsser. Den sag er gledet i baggrunden og jøderne er gledet ind i stedet for.
Og ikke uden grund. Det er netop disse to grupper der bliver overfaldet af indvandrere fra Mellemøsten, og det er netop dem, der burde bakke stærkest op om Dansk Folkepartis desværre forgæves forsøg på at dæmme op for tilstrømningnen af antisemitter og homofobe derfra.Så i stedet for at grave gøfter for Dansk Folkeparti, burde Karen Larsen melde sig ind i det. Det er den bedste garanti for at de to grupper - homofile og jøder - der ligger hende så stærkt på sinde, lider lidt mindre overlast, end de ellers ville gøre, hvis de kulturradikale endnu sad ved magten.

Geoffrey Cain i JP

Filtrats forbindelse til de store blogs - over there

Danish Artists Scared of Islam
Danish artists are afraid that if they work on projects related to the Religion of Peace™, they will be murdered. (Hat tip: Filtrat.)
Since the murder of the Islam critical Dutch film director Theo van Gogh, and the violent attack on a lecturer at the Danish Carsten Niebuhr Institute, Danish artists are fearful of criticising Islam.
Author, Kare Bluitgen, is due to publish a book on the profit [sic] Mohammed in two weeks time, but so far no one has agreed to illustrate the work through fear of reprisals from Islamic extremists. According to the author, three artists have turned down an offer to illustrate the book based on their fear of being attacked if they do so.
The president of the Danish Writers Union, Frants Iver Gundelach, said that it is a gross attack on freedom of speech, and the issue will be taken up at the next union meeting.

http://littlegreenfootballs.com/weblog/?entry=17555_Danish_Artists_Scared_of_Islam

er det sådan Bluitgens illustrationer kommer til at se ud ?


Muslimsk flertal i engelske storbyer om 10-15 år
Det følgende er et udsnit af en artikel, som blev bragt i Pakistan Christian Post 27/7 2005. Artiklen blev bragt i en kortere version i det britiske magasin The Spectator 30/7 2005 under titlen ”Myten om den tolerante islam”.
Artiklens forfatter er Dr. Patrick Sookhdeo, direktør for Instituttet for Studier af Islam og Kristendom, og international direktør for Barnabus Fund.

Muslimer, som immigrerede til Storbritannien, kom først og fremmest af økonomiske årsager, for at finde arbejde. Men i løbet af de seneste 50 år er de holdt op med at blande sig med den britiske majoritet og danner nu i stedet deres egne isolerede samfund.
Som en af mine pakistanske venner, som bor i London, fornyelig sagde: ”Briterne gav os alt, hvad vi ønskede. Hvorfor skulle vi klage? Britiske muslimer har nu sharia indenfor finanser og realkredit. De har halalmad i skolerne, hospitalerne og fængslerne. De har religiøse skoler, som betales af staten, bederum på enhver politistation i London og meget mere.
Denne udvikling er blevet støttet af den britiske regering gennem dens filosofi om multikulturalisme, som tillod muslimerne at konsolidere sig og danne parallelsamfund i Storbritannien.
Muslimerne har nu etableret sig i stort set alle større byer i Storbritannien foruden i store dele af Skotland og Wales. De danner et bælte, som går ned igennem midten af England fra Bradford til London - med afstikkere til både øst og vest.
Det siges, at om 10 – 15 år vil vil de fleste storbyer i disse områder have muslimske majoritetssamfund. De vil være under lokal muslimsk politisk kontrol, hvor den muslimske befolkning vil leve i overensstemmelse med sharia.
Så tidligt som i 1980 talte M Ali Kettani for en politik, som skulle føre til dette resultat. Han skrev instrukser til muslimer, som levede som minoriteter i vestlige lande og opfordrede dem til at bo tæt sammen og oprette deres egne institutioner.

Hvad der derefter sker, afhænger af, hvilken af to hovedretninger blandt muslimerne, der kommer til at fastsætte den fremtidige kurs.
Barelwi-majoriteten går ind for en langsom udvikling, som gradvist konsoliderer de muslimske samfund og til slut fører til en islamisk stat.
Deobandi-minoriteten argumenterer for en hurtigere udvikling med brug af politik og vold for at nå det samme mål.
Til syvende og sidst stræber begge retninger efter det samme endemål, som er etableringen af en islamisk stat i Storbritannien, hvor muslimerne styrer deres egne sager og – som prikken over i’et – alle andres sager.

I en rum tid har den britiske regering hævdet, at der er 1,6 millioner muslimer i Storbritannien. Muslimerne selv siger, at der er 3 millioner, og det tal kommer formodentlig sandheden nærmest.
Det muslimske samfund vokser i kraft af en høj fødselsrate, indvandring og såvel officielle som uofficielle asylsøgere. Dertil kommer konverteringer til islam.
Den vold, som findes i muslimske samfund så som Pakistan, vinder større og større udbredelse i det muslimske samfund i Storbritannien. Vi ser allerede vold fra pakistanske muslimer imod kurdiske muslimer, fra muslimer mod ikke-muslimer, der bor iblandt dem (for eksempel folk fra Caribien i Midlands), en hurtig vækst i antallet af æresdrab - og nu også selvmordsbomber.

Det er værd at notere sig, at mange løbende konflikter verden rundt ikke blot foregår internt i de muslimske samfund, men foregår eksternt, når muslimer forsøger at vinde kontrol over territorier. Det ses for eksempel i det sydlige Thailand, det sydlige Philippinerne, Kashmir, Tjetjenien og Palæstina.

Det er derfor sandsynligt, at vi kommer til at opleve tilsvarende konflikter i Storbritannien..

originalartiklen - bragt her i maj:

word dok:

http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload4/Themoderate_myth.doc

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net