fredag, september 01, 2006

Bobi Bar

i Klareboderne. Det var som om Lean Nielsen stadig sad nede i venstre hjørne, stor, mægtig og blød. Nielsen fra før der var noget der hed arbejderromantik. Men det var to nordmænd i København. foto © webmaster


Avisernes (kl) ynk

"Det kan tyckas självklart att du varje dag ska få läsa en tidning som aldrig granskats av myndigheterna."
Bara inledningen varslar om bristande självinsikt och verklighetsfrånvändhet. Är det myndigheterna som har makten i samhället? GP:s helsidesannons med rubriken ”Just nu har vi tryckfrihet i Sverige” om sin och 168 andra dagstidningars förträfflighet publicerades idag den 30 augusti.
Tryckfrihet för massmedia tycks vara när de själva har oinskränkt auktoritet över vad som skrivs i Sverige.

Massmedia som aldrig med ett ärligt ord beskriver det verkliga helvete som så många svenska ungdomar lever i idag för att inte de ger luft åt missnöjet och ”legitimerar” de många problemställningar som den massmediastödda invandringspolitiken fört med sig. Pekpinnarna och bannbullorna från massmedia dikterar hela tiden vilka åsikter som är offentligt sanna. Dina egna åsikter har du alltid naturligtvis – men när ska massmedia fatta detta?
Kan det finnas tryckfrihet i ett land utan tyckfrihet?

Rakryggad

Bush bliver skudt på film

de humane, pacifistiske, ublodtørstige : En folkevalgt, skudt præsident. Ikke at jeg er særlig vild med Bush, men jeg har snart oplevet en del forhadte amerikanske præsidenter, så én fra eller til kan ikke ophidse mig.
Desuden er jeg til fals for smukke udenomsværker......jeg kan godt lide at en top boss kan holde en formfuldendt tale.(Hør f.eks. Kennedys "Inaguration speech" ).
Jo mere Teheran spiller op, desto mere er jeg bange for at Irak vil vise sig at være den forkerte krig. Jeg er ligeglad med om den var "lovlig", det interessante er om den var nyttig eller ej. Løste den problemer, eller skabte den problemer.

Og Rusland , Kina og det såkaldte "verdenssamfund" synes ikke at være kede af det engagement , amerikanerne slider sig op på nu.
Forleden var der en dokumentar på DR 2, der ganske godt sandsynliggjorde at det var Cuba der via Oswald og ambassaden i Mexico stod bag mordet på Kennedy. Min første TV oplevelse i 1963 . Hvad siger den fredselskende venstrefløj til det?

Bortset fra det, så er der alt for mange små mennesker, der tumler med stor politik, taget i betragtning hvor mange brikker vi menige mangler i puslespillet. Ikke så snart har vi læst et højpandet tidsskrift, før vi meget bedre ved hvordan verden skal styres.
Bush bliver skudt på film

"Europa" - en gammel hore

(Somme tider fristes man til at give kammerat Lenin ret - intellektuelle er nationens lort!)
Af Bent Jensen, professor, dr. phil, Syddansk Universitet
foto © snaphanen.

"Israel - også den venstreorienterede del af det israelske samfund - er i besiddelse af langt større realisme end de ængstelige europæere - selv den højreorienterede del af de europæiske samfund. Israel skal nok med USA's støtte klare sig. Overbefolkningen i Mellemøsten er ikke et problem for Israel, men for de uduelige islamiske stater.
Islamisterne kalder som sagt USA og Israel for Den store Satan og Den lille Satan. I disse betegnelser ligger der dog i det mindste en form for respekt. Man frygter jo Satan. Hvad mon de vil kalde det "Europa", der som en gammel hore lægger sig på ryggen og lader sig voldtage af islam? "
Kronik: "Europa" - en gammel hore

Kvalme
"Hvorfor savner jeg de gode gamle postmoderne dage? Fordi jeg fik kvalme ved at læse om Center for Kultur og Udviklings værdigrundlag. CKU arrangerer for tiden propaganda Images of the Middle East. På dette statslige ekspertcenter finder vi nutidens fundamentalister. De bekender sig til en "global etik". Findes der da sådan en? Har de opløst værdiopløsningen? De tror på en tom floskel om "kreativ og kulturel mangfoldighed", hvis kognitive indhold er som en hygiejnebindsreklames. De mener, kultur kan redde Afrika fra den onde globalisering. De skjuler, hvad alle ved, at kultur skaber konflikter .
Sådan var det ikke i 90'erne

Tidsbillede

Christian: »Jeg har altid syntes, at det var spændende, at man kunne have ideer. Teorier om hvordan verden hang sammen. Kommunisternes teorier var ekstremt naive og dumme, men det var dog teorier i modsætning til almindelig common sense. Desuden var meget af Marx’ analyse jo rigtig. Han forudså globaliseringen og senkapitalismen. Det var bare hans konklusioner, der var forkerte.«

Christian, barn af det borholmske DKP miljø, der dog faldt sammen som en souffle i 1989. Det bekymrer ikke Christian. Han er blevet en ligeså selvgod post yuppie, som han var en god barnemarxist. Han mor føjer til:



Sigrid: »Det er sjovt, for jeg havde aldrig forestillet mig at Christian ville ende med at blive racist, men jeg havde godt nok heller ikke forestillet mig, at han ville gå ind i det private erhvervsliv. Jeg havde nok forestillet mig, at han ville blive sådan en blød journalist fra Information.«
Weekendavisen, De Udvalgte


The myth of Al-Ándalus
det er ikke kun i Holland politikere lever under politibeskyttelse. Det er ikke kun i Danmark at Pia Kjærsgaard og Naser Khader fragtes rundt af politi. Meget vigtig artikel om Spanien, hvor velstand, uvidenhed og venstrepolitik er islamisternes bedste allierede:

Police protection and armored cars have been regular features in Gustavo de Arístegui’s life for the past decade.
This is because the author and Foreign Affairs Spokesman for Spain’s conservative Partido Popular has devoted a large part of his 25 year career denouncing radical Islam. After the publication of Arístegui’s latest book The Jihad in Spain: The obsession to reconquer Al-Ándalus, Yusuf Fernandez, the spokesman for the Spanish Federation of Islamic Religious Entities, branded him an “enemy of Islam.” Then last week came the discovery of death threats against the Spanish politician on encrypted Jihadist websites based in Saudi Arabia. I spoke with Mr. Arístegui by phone on Monday about the threats facing his country and himself.
A Fatwa in Spain
Gustavo de Arístegui’s blog

Alles ret til førtidspension
Kurt Lundgren har lugtet hvilken vej vinden blæser.
2 mio. indvandrere og 2 mio. i "utanförskap" tør ikke stemme på andre end partiet med de milde gaver....SAP. Storebror stat giver, storebor stat tager, alle skylder storebror deres liv:

Nu vet jag varför socialdemokraterna vinner valet.
När statsminister Göran Persson på onsdagskvällen kom till Kalmar talade han på en enda plats, strategiskt utvald: det invandrartäta Norrliden, ett bostadsområde med trevåningshus i trist grå betong strax norr om Kalmar, för övrigt inte långt från den plats där kineser i kolonial stil skall miljardsata.
Det är inget fel på Norrliden, inte heller på dess invånare; området är ganska idylliskt trots allt med mycket grönt, vuxna träd, ett fint centrum och de sociala problemen är inte särskilt omfattande eller ens påtagliga, men i området bor alltså många invandrare.
Av publiken på uppskattningsvis 2 000 personer var ungefär hälften invandrare.

Kurt Lundgren

Nomus og rotter på loftet
det er ser ud som om trådene samles i personen Sandy French. Nomos raser og slår sig på lårene af grin:
OM EKSTRABLADETS OG INFORMATIONS FADÆSER...ELLER DET DER ER VÆRRE

Adam Wagners klage til Information: David Rehling har brudt de grundlæggende regler
Sandy French…Sandy French, var det ikke…?
Ekstra Bladets Torben Rask Laursen beklager dybt: Politisk redaktør Sandy French ansvarlig for videreformidling af løgne
Informations misinformation
Jesper M. Rosenløv: Månedens bommert. Om igen, Rehling!
Kim Møller: Svar udbedes
Påmindelse - fra dengang: Pia tabte i byretten
Ekstra Bladets første forsøg på en rettelse
Lars Hedegaard: Nazister overalt
Ekstra Bladet: "NOMOS=No Muslims"?!
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net