onsdag, september 27, 2006

Sleepwalking towards disaster

"The threat from radical Islam comes in two forms, Churchill said. The first is the global terrorist threat that everyone recognizes. The second is a demographic threat confronting Europe.
For example, Churchill pointed to the population trends in France, where 10 percent of the population is Islamic. But among those 20 years of age and younger, that percentage rises to 30 percent. Given the rates at which Muslims reproduce, that means France will be an Islamic state in only one generation.
“Europe is sleepwalking towards disaster,” Churchill said. “We would sooner commit national suicide than be accused of being politically incorrect.”
Churchill warns of Islamic threat, recounts grandfather’s legacy

Den evige Politiken
»Den evige jøde« har Politiken kaldt sin lederartikel i anledning af det stigende antal trusler og overfald, som danske jøder må finde sig i. Det er en særpræget opsats, der med fordel kan analyseres af retorikstuderende og andre, som interesserer sig for, hvordan man i en håndevending kan få gjort forbrydere til ofre.
- Lederen starter egentlig meget tilforladeligt med at omtale, hvilken skændsel det er, at jøder ikke kan gå på gaden uden at skulle trues og overfuses, hvis de bærer Davidsstjerne eller kalot. Men så begynder Politikens skribent pludselig at tale om »religiøse minoriteter«, der antastes, fordi de bærer kristne kors, jødiske kalotter eller muslimske chadorer. Med et snuptag får lederskribenten således drejet opmærksomheden hen på Politikens yndlingsoffergruppe, nemlig dem der går med chador.
- Ganske vist er fysiske og verbale overfald på denne gruppe så sjældne, at PET nu må gå ud med en kampagne for at få folk til at indberette de skjulte tilfælde, som ingen har hørt om, men som PET ved må findes, idet tjenestens folk er ivrige læsere af Politiken.
- Lederskribenten må desværre indrømme, at den danske antisemitisme »ikke mindst« trives blandt nogle få muslimske mænd, men det er nok fordi de selv er blevet hånet for deres religionsdyrkelse. Og fordi »antidemokratiske bøller og ballademagere forveksler formel ytringsfrihed med fri håneret«. Det må være Jyllands-Postens redaktion, lederskribenten har i tankerne. Så det er nok her, jøderne skal finde de sande ansvarlige for de fortrædeligheder, de udsættes for. Og de få muslimske mænd? De er blot sagesløse ofre for bøller og ballademagere.
Lars Hedegaard, Groft Sagt, Berlingske

Muslimske elever truer Sara, så hun må skjule, at hun er jøde

Af JACOB HEINEL JENSEN. BT

Borde overmalet med hagekors og ordene »død over jøderne«. Trusler og chikane, der ingen ende vil tage. Det er den barske hverdag for Sara, som er lærer og jøde.Hun må dagligt skjule, hun er jøde, fordi hun frygter børnenes reaktioner. I dette interview er hun også anonym på grund af frygten for de terroriserende elever.

»Det gør ondt. Mest fordi jeg føler, jeg lever et dobbelt-liv. På skolen skal jeg forholde mig til ramadanen, mens jeg ikke tør sige, at jeg lige er kommet hjem fra ferie i Israel,« fortæller den 53-årige ungdomsskolelærer. Hun skjuler som regel, hun er jøde.
»Men nogle gange kan jeg ikke lade være. En muslimsk elev sagde til mig midt i undervisningen, at alle jøder skulle have skåret pulsårerne over. Så tog jeg armen frem, og sagde: Vil du skære mig her, her og her, imens jeg pegede på mine arme. Så stirrede han tomt på mig og gik,« fortæller Sara.
Dræbe flest jøder på én gang
Hun underviser i klasser med op til 50 pct. indvandrere. Og det giver problemer i hverdagen, de færreste kunne drømme om. »Den allerførste episode husker jeg tydeligt. En dansk-marokkansk elev, som jeg holdt meget af, spurgte mig: Må jeg skrive en stil?« fortæller Sara.
»Jeg blev helt glad og sagde ja, selvfølgelig, hvortil han svarede: Den skal handle om, hvordan man dræber flest jøder på én gang,« fortsætter hun, mens hun stille kigger ned i bordet og forklarer, at hun gik helt i baglås. »Da en elev sagde til mig: Det var ærgerligt, Hitler ikke fik ram på dig, blev det for meget. Jeg løb grædende op til min inspektør. Den elev nægtede jeg at fortsætte med at undervise. Jeg har også grænser,« siger hun.
Berøringsangst i folkeskolen
Ifølge Sara er de muslimske børn så mærket af konflikten i Mellemøsten mellem jøder og muslimer, at deres raserianfald kommer med i skole.»Men der er simpelthen berøringsangst i folkeskolen for emnet. Man skal tale meget mere om racisme og problemerne. Jeg har indtryk af, at skolelærere gør alt for at undgå debatten. Men den er så hamrende vigtig,« siger hun.B.T. afslørede mandag, at jøder i Danmark oplever dødstrusler, had og chikane i stigende grad. Siden har debatten kørt heftigt.
»Jeg kan kun sige, jeg er glad for, der er blevet taget hul på denne problemstilling. Jeg går rundt i demokratiske Danmark og skjuler, jeg er jøde. Min davidsstjerne har jeg på i alle andre lande. Bare ikke herhjemme – det tør jeg ikke. Det er jo forrykt,« siger hun.
Hendes mand, som »ser meget jødisk ud«, ifølge Sara selv, går aldrig på Nørrebro med kalot.
»På den ene side synes jeg, at han skal gøre det. Omvendt frygter jeg, at der skal ske ham noget. Det er svært. Min egen søn blev forfulgt af nogle unge arabere til en skole-fest. Han måtte låse sig inde på toilettet, smadre en rude og ringede grædende hjem. Der er kommet et had, der er svært at forstå,« siger Sara til B.T.jhj@bt.dkSaras rigtige navn er redaktionen bekendt.

Selvcensur i Berlin
»Samtalen er ved at bryde sammen. Vi tør ikke tale, fordi vi er bange, og de, der truer os, gør det stadig mere svært,« siger Judith Vidal-Hall, der er chefredaktør for Index on Censorship Magazine.
Ifølge Judith Vidal-Hall er der kun grund til behersket optimisme. Højreekstremister i Vesten puster til ilden, og islamister ser en interesse i at skærpe konflikten.
»De moderate kræfter er i flertal, men de er oppe mod ekstreme kræfter, der er meget stærke. Jeg er ikke sikker på, hvem af de to der vinder,« siger Judith Vidal-Hall.

Kulturen ramt af selvcensur

Haarder hos Merkel
Fra en anden - dansk - kilde forlyder det, at Tyskland i øjeblikket betragter Danmark og Holland som foregangslande på området. Under et nyligt EU-møde har en statssekretær fra indenrigsministeriet i Berlin udtrykkeligt takket danskerne og hollænderne for at »have taget de første skrald«, som det skal være blevet formuleret. Dette blev dog ikke berørt under den fortrolige middag i kanslerpalæet, erfares det.

Dansk forbløffelse i Berlin

Emma Mærsk
verdens største containerskib. En gammel sømand tænker tilbage. Men hvad sjov er der ved at være 7 timer i Hong Kong i stedet for 5 dage ? Bortset fra for aktionærerne ?(privatfotos)

"Ikke trusler, advarsler ....."
"Sætter man sådan et stykke op, må man selv bære konsekvenserne".
Nu hvor Akkari og Laban har udspillet deres roller som sandhedsvidner for islam i TV, synes journalisternes at
have deponeret deres tiltro til Kasem "Hadeliste" Ahmad", hvis logiske sans lader noget tilbage at ønske, og som dårligt kan åbne munden uden at komme med forblommede trusler. Om han er småt kørende eller intimiderende , er svært at afgøre, men tilstanden virker under alle omstændigheder kronisk.

Jeg spår Hadeliste- Kasem en ret kort tid som TV kändis.


Jespersen og Pittelkow på Al Jazzeera
i aften. Må komme online inden længeHenryk Broder : Operaens kapitulation

da opera i min ordbog er en museal kunstart, kan jeg dårligt undre mig over at den ikke er helt oppe på dupperne. Jo større templer den får, desto mere irrelevant. Hermed ikke et ondt ord om Mozart, der ikke skænkede profetens sekt mange tanker.

Kusch, Kultur!
Von Henryk M. Broder
Die Absetzung der "Idomeneo"-Oper in Berlin ist das Symptom einer schockierenden Präventiv-Kapitulation: Inzwischen braucht es nicht einmal mehr die konkrete Androhung von islamistischer Gewalt, es reicht eine vage "Gefährdungsanalyse", um den Kulturbetrieb einzuschüchtern

Der Spiegel

Fup-stationen DR

man kan mene meget om Mogen Rukov, men et job i diplomatiet, det får han aldrig. Man gad nok vide, hvordan samtalerne i slyngelstuen former sig med den forhenværende adelige jøde, Lars von Trier, vor tids Carl Th. Dreyer:

DR er mere bastant elegant. Dem passer pavens bemærkning slet ikke. De er interesseret i en undskyldning. Den fremskaffer de så selv.
Den 17. september kunne man se den smilende TV Avis-speaker sige:


»Pave Benedikt XVI beklagede igen i dag sin omstridte tale om islam og sagde, at den var ment som en indbydelse til dialog med andre trosretninger. Paven sagde under den traditionelle fælles søndagsbøn, at han er chokeret over reaktionerne på talen om islam og vold og 'dybt beklager' den måde, den er blevet modtaget på. Paven antydede i tirsdags, at profeten Muhammed har givet verden 'onde og umenneskelige' ting«.
Der er så mange fejlagtigheder i det korte indslag, at det kan være det mest fornuftige først at give det i en form renset for fejlagtige udtalelser. Den lyder:
»Pave Benedikt XVI«.
Resten er fup.

Paven har ikke udtalt sig, før Vatikanets udenrigsminister har, så paven siger ikke noget »igen«. Han beklager ikke. Paven har udtrykt »dyb sorg« over reaktionerne, hvad der nærmest kan ses som det modsatte af beklagelse, nemlig som sorg over at nogle kan handle så brutalt og dumt som islamisterne. Han udtaler heller ikke noget om, at han er chokeret. TV Avisen er chokeret. Talen var ikke en tale om islam og vold, men om fornuft og religion. Og hverken talen eller pavens bemærkning om søndagen var invitationer til dialog med andre trosretninger. Talen var først og fremmest en markering af den katolske kirkes holdning til den sekulariseringsproces, der pågår blandt os i Vesten.
- Når DR siger, at paven »beklagede igen i dag sin tale om islam«, så er det fup. Han hentydede med sin sorg kun til muslimernes reaktioner på de tre-fire linier.
Tydeligvis har ingen i DR læst talen. Det behøver DR ikke.

Danmarks største statsfinansierede nyhedsmiddel, der på deres hjemmeside påstår, at de dagligt høres og ses af tre millioner, har alt von hörensagen fra deres helt egne kilder, der udspreder rygter, der passer ind i deres egen politik. Og efter endt skrivning er jeg blevet gjort opmærksom på, at Tøger Seidenfaden har indrømmet, at han heller ikke havde læst talen, inden han udtalte sig.
Kun islamister burde betale licens. Hvorfor skal vi andre finansiere dem? Overskridelsen på 1 mia. kroner for DR-Byen er intet imod den svindel, vi dagligt udsættes for.
Paven mente hvad han sagde - Berlingske kronik

Råd fra en ekspert

Storspionen Stig Bergling blev i 1979 idømt livstid for "grovt spioneri" for GRU, Sovjets militære efterretningstjeneste og blev pågrebet af Mossad i 1979. Han burde jo vide alt om vigtigheden af ikke at blive snuppet. Nu giver han gode råd. Og Vänsterpartiet er sandelig ikke kræsent med sine kandidater:

Storspionen Stig Berglings politiska karriär blev kort. På valdagen lämnade han vänsterpartiet efter bara ett halvår långt medlemskap.
- Vänsterpartiet misskötte kampanjarbetet, säger Bergling som tycker att folkpartiet borde ha sett till att spionhistorien var vattentät.

Om du tycker det är fel att spionera, vad är skillnaden mot vad du gjorde?
– Det handlade ju om landet som jag hjälpte, här gör man bara något för eget syfte, säger Bergling.
Berling lämnar Vänsterpartiet - Resumé

Højtillidssamfundet
Kommunen ansöker om kamerabevakning
Går allt enligt planerna kameraövervakas centrala Landskrona i början av nästa årWafa Sultan og Irshad Manji i København lørdag

der skulle stadig være plads. Mail til info@demokratiskemuslimer.dk

Demokratiske Muslimer indbyder til rundbordsmøde ” The Impact of the Cartoons”, (Muhammed-tegningernes konsekvenser).

Lørdag d. 30. september 2006 kl. 13.00 – 16.00 inviterer Foreningen Demokratiske Muslimer til rundbordsmøde i Landstingssalen i Folketinget, Christiansborg.

Demokratiske Muslimer ønsker at markere årsdagen for publiceringen af Muhammed-tegningerne i Jyllandsposten. Arrangementets emne er ” The Impact of the Cartoons” og formålet er at analysere og debattere eftervirkningerne af tegningerne.

Der vil være oplæg fra toneangivende samfundsforskere og debattører fra USA, Canada og Frankrig. Arrangementet vil foregå på engelsk. Efter oplæggene vil der være åben debat i salen.
Der vil være oplæg fra følgende talere:

1. Wafa Sultan, arbejdstitlen: ”Freedom of Speech”
Se
http://www.wikipedia.org/wiki/wafa_Sultan

2. Irshad Manji arbejdstitlen: “Freedom of Speech”
se
http://www.muslim-refusenik.com/

3. ”Mona Ettahawy, arbejdstitlen:” The Effect of the Cartoons in the World”.
se
www.monaeltahawy.com

4. Mohammed Sifaoui, arbejdstitel: ”Islamisme – In the islamic world and in Europe”
Se
www.granta.com/authors/2170 (journalisten der lavede skjult kamera programmet med Akkari og Laban)

Selvcensur ?

nah, tiden er bare ikke rigtigt passende lige nu, paven og så videre, og der er ingen grund til at være uopdragen og det ene med det andet. Og så var Mozart jo ikke altid lige stueren. (foto "Intendatin" Kirsten Harms)


Spielplanänderung
IDOMENEO im November
Die Deutsche Oper Berlin gibt mit großem Bedauern bekannt, dass sie die im November 2006 geplante Wiederaufnahme von Mozarts IDOMENEO aus dem Spielplan genommen hat. Stattdessen wird es am 5. Nov. und am 8. Nov. ... mehr
Deutsche Oper

Chancellor Merkel criticises cancellation of anti-religion opera

Kronik: Er de naivister, eller...?
Af Ole Hyltoft, forfatter, Tisvildeleje

" Et andet svar har Stefan Zweig i romanen "Hjertets utålmodighed" fra 1938:

»Den mennesket iboende drift til selvbedøvelse søger helst at befri sig for farer, hvis rigtighed man inderst inde indser.«


Trods monetisters, ideologers og mediekleresiets forsøg på at legitimere islamismens indmarch i vores land, tyder mere og mere på, at operationen er slået fejl. Det er ikke længere smart at forsvare islam ved cafe latte-bordene.
Hvor politisk ukorrekt modstandsbevægelsen end er blevet kaldt, ser det endnu engang ud til, at frihed og sund fornuft sejrer. Der er heldigvis så meget sund kraft tilbage i det danske folk, at vi ikke vil finde os i, at fremmede mennesker tvinger vores kultur flere hundrede år tilbage til overtro, underkastelse og ufrihed.
Jyllandsposten

København år 1500
inden Chr. d. 4 gjorde den til en storby. På foto 2 ses Københavns Slot med Blåtårn (nu Christiansborg, kan ses nedenunder det nuværende slot) og Domkirken, Vor Frue Kirke år 1500 og år 1320. Modeller Københavns Bymuseum. (foto © snaphanen - klik for helskærm)

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net