søndag, august 14, 2005

"Förorten skall ligga före"


det skal hun jo næsten sige, hende der mere end nogen anden har skabt den. "Cirkus minder os om det virkeligt farlige, nemlig det at verden faktisk kan ændres" - en udtalelse der vækker til dyb eftertanke. Men hvad har man ellers en "samhällsbyggandsminister" til - at lave verden om.
Mona tycker att nycirkus är farligt
NÖJESSVEPET (WEBB-TV) Mona Sahlin var en av invigningstalarna när Subörb-festivalen invigdes. Festivalen arrangeras av Cirkus Cirkör och Botkyrka kommun i samarbete med Riksteatern. Stockholmsförorten Alby bjuder på sagostunder och nycirkus, freakshow och breakdance.
Klicka här för att se filmen (Windows Media Player)
Klicka här för att se filmen (Real Media)

http://www.smp.se
http://qstream-wm.qbrick.com/00916/suborb_0508121209.wmv
Hvad tænker to døde pigers forældre over denne farce?

Dubbelmördare på rymmen igen
Den 18-åriga man som dömts för dubbelmordet på Hallandsåsen förra året har åter rymt från ungdomsvårdsanstalten i Sundbo utanför Fagersta.
Lämnade två kvinnor att dö
Den man som avses är dömd för att som 17-åring tillsammans med en kamrat misshandlat två unga kvinnor och sedan lämnat dem att dö i en skogsglänta vid Hallandsåsen. Kvinnorna uppges ha dött av en kombination av skadorna och nedkylning. Det hela inträffade i januari 2004.Den dömde dubbelmördaren rymde senast den 10 juni. För den rymningen dömdes han till fängelse i en månad för hot mot tjänsteman och vapenbrott.Vid den rymningen gick också rikslarm ut efter 18-åringen som då inte ansågs vara farlig för allmänheten.

http://www.expressen.se/index.jsp?a=420569


View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net