onsdag, november 02, 2005

(S) slogan under konferencen

"Alla ska med så enkelt är det!"...........
Vi står där på perrongen med var sin biljett. Jag och min familj ser fram mot en trivsam tågresa. Ett tåg saktar in för att slutligen stanna. Tydligen är det tåget som vi har biljetter till.
Vi kliver på och redan vid första kupén hör vi en röst:-Heey svenne... ge mig mopiltelefonen va..Vi går vidare till nästa kupé och hör en entonig malande röst som tydligen citerar koranen.-Allahu Akbar.
Vid nästa kupé står två bastanta färgade gentlemän på vakt. Innifrån kupén hörs en kvinnas hjärtskärande skrik.Det blir helt enkelt för mycket för oss! Var skall vi få en trivsam plats?
Vi får tag på tågmästaren och visar biljetterna.-Vad är det som händer!? Vad har vi fått för biljetter! Det måste vara något som har blivit fel!
Tågmästaren synar biljetterna och konstaterar:-Inget är fel på biljetterna. Det står Sverige år 2005 i riktning mot framtiden. Ni är i den lyckliga sitsen att ni inte ens behöver byta tåg. Det är bestämt att alla ska med så enkelt är det.
Men vi som inte vill följa med tåget?
Fix.

Fogh: Lesson one in democracy
Erdogan til kammeratlig samtale:
Fogh tager tyrkisk kollega i skole om pressefrihed
Statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) vil personligt belære den tyrkiske ministerpræsident, Tayyip Erdogan, om pressefrihed og ytringsfrihed, når hans tyrkiske kollega om et par uger kommer til København i forbindelse med et NATO-møde.
Det oplyste statsministeren onsdag i Folketingets spørgetid.
På begæring af Dansk Folkeparti sagde Fogh Rasmussen, at han over for sin tyrkiske kollega vil rejse sagen om det klagebrev, som 11 muslimske ambassadører - deriblandt Tyrkiets - har skrevet om Jyllands-Postens Muhammed-tegninger. Han afviste samtidig at gribe ind overfor EU's igangværende optagelsesforhandlinger med Tyrkiet på grund af den tyrkiske ambassadørs medunderskrift.
- Jeg synes ikke, det var klogt at de 11 ambassadører at sende det brev, sagde statsministeren.
Den tyrkiske ministerpræsident ventes til København den 14. november i forbindelse med et møde i NATOs parlamentariske forsamling den 11-15. november.
http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3359906/


Hirsi Ali:
Kjære Theo.
Du ble drept en kald novembermorgen. En uke senere ble du kremert, og jeg var ikke til stede. Jeg skulle så gjerne ha vært der. Jeg skulle så gjerne ha sagt et par ting til deg. Jeg skulle ha sagt at du har vært uforskammet. At du med overlegg har såret og fornærmet folk. At du har funnet glede i å utfordre dine kjære og forulempe dine motstandere. Jeg skulle ha sagt at du visste godt hva du sa og hvilken effekt ordene dine hadde. Du kjente konsekvensene:
- du mistet venner
- arbeidet ditt ble ofte refusert av redaksjonene
- folk kjeftet tilbake
- én saksøkte deg
Men én ting er sikkert: Før islam kom til Nederland var det utenkelig at noen i dette landet ville ha drept deg for dine ord.
Jeg skulle gjerne ha sagt til de som var til stede den niende november at du så hvilken trussel islam utgjør. Ikke så mye for din egen del, men for Nederland. Du hadde gjort opprør mot jernringen av politisk korrekthet som var flettet rundt islam i Nederland. Du fryktet nemlig at den engstelige tilnærmingen skulle føre til vold. Du fikk så brutalt rett.
PÅ DENNE DAGEN skulle jeg gjerne ha sagt at du ikke laget Submission fordi du ønsket å provosere, selv om dette ofte var et sterkt ønske i deg. I dette tilfellet var motivene dine annerledes. Denne filmen lagde du for å synliggjøre muslimske kvinners smerte. Du stilte ditt regitalent til disse kvinnenes disposisjon. En nobel handling, av mange oppfattet som noe helt annet. Dine kjære advarte deg mot den potensielle faren. Men du tok et prinsipielt standpunkt. Du var overbevist om at ytringsfriheten var det største godet. Du sa: «Heller død enn kneblet». Hvem kunne ha gjettet at det virkelig skulle bli din død.
I ettermiddag, et år etter mordet, er jeg til stede, men jeg skal ikke si noe. Jeg skal høre på din far. Nok en gang kunne jeg tenkt meg å si noen ord til deg, men jeg skal ikke gjøre det. Jeg vil ikke ødelegge for borgermesteren i Amsterdam. Han har engasjert seg i de interetniske forholdene i byen. Min tilstedeværelse ved din minnestund er allerede forstyrrende nok for forholdet mellom muslimer og ikke-muslimer. Hvem vet hva mine ord kunne føre til.
DET SISTE ÅRET er det blitt snakket mye om deg og drapet på deg. Det ble en verdensnyhet. Reaksjonene i media var ikke ulik de som fulgte etter angrepet på New York og Washington den 11. september. Mange tok avstand fra mordet, akkurat som de tok avstand fra angrepet den gangen, men noen klistret på et «men» og ytret forståelse for drapsmannens motiver.

1. Først det kvasi-psykologiske. Det ble sagt at drapsmannens mor akkurat hadde dødd og at det var grunnen til at han hadde mistet kontrollen. Som om det er akseptabelt å bearbeide sorgen på denne måten.
2. Og så fattigdomskomplekset. Ifølge dem som lider av dette, er din drapsmannen en fattig, underlegen og diskriminert gutt uten noen fremtid. Som en logisk konsekvens faller han altså i hendene på jihadister.
3. Dernest følger om-så-tesen. Om van Gogh bare hadde vært mer forsiktig med sine uttalelser, så ... Om han bare ikke hadde brukt g-ordet, «geitepuler», så hadde han fremdeles vært i live.
4. Det var påfallende mange i Nederland som trodde at din
drapsmann var en forstyrret einstøing som ikke hadde noen tilknytning til islam. Han tilhører en «Hofstad-gruppe» på mellom 50 og 100 unge menn som AIVD (nasjonal etterretningstjeneste) holder under permanent overvåkning. Alle er einstøinger.......................videre:
http://www.dagbladet.no/kultur/2005/11/02/448156.html

Selvtægt 3
Tränaren dödshotades
Karatetränaren var hatad efter mordet på Jennifer Andersson och många ville se honom död.Expressen kan i dag avslöja att ett direkt dödshot framförts till honom.Det kom precis före hans första obevakade permission
Hotmejlet mot karatetränaren
Se upp för mig jag kommer snart. Min hämnd den blir din död. Nu bör du alltid se dig om, min vän, du är i nöd. Jag lovar dig du hemska kräk nu fan ska du få se. Jag undrar om du anar än vem du leker med. Kanske, kanske vet du nu. Din undergång är nära. Att ända ner i gravens djup du ska din skuld få bära.Men vem är du var finns du nu? Det önskar jag få veta, men till dess att mitt liv tar slut jag efter dig ska leta.
Dödshotet på nätet, publicerat strax före karatetränarens första permission.
http://www.expressen.se/index.jsp?a=463411

Frihedens byrde

af og til spørger man sig selv, om ikke islam er en veludviklet tvangs-neurose. Nu kan den medbringes overalt. Konvertitter angiver ofte de rigide ritualer som årsag til religonsskiftet. Mon ikke den software er udviklet i Sydkorea snarere end Riadh ?

Mecka-mobilen visar rätta vägen
Kontakt via satellit: ”Det är grymt bra”
Här är mobiltelefonen som alltid hittar till Mecka. Och som kan hela Koranen utantill. - Det är grymt bra, säger Zana Josef Muhammad, 20.
När bönen utropas från en minaret någonstans långt borta i Mellanöstern kan du höra den direkt i din telefon.

Den heliga koranen Föreställ dig att alltid ha den heliga koranen nära oavsett var du befinner dig. Med i800 har du alltid koranen till hands. Koranen finns även i engelsk översättning godkänd av Al-Azhar.
Qibla Nu behöver du inte längre kompass för att ta reda på riktningen till Qibla. i800 visar automatiskt riktningen till Qibla från över 5000 städer över hela världen, så att du alltid vet var du hittar Qibla.
Bön i moské För att du ska slippa att bli störd under din bön har i800 automatisk ljudlös och vibratorfunktion som sätts igång i 40 minuter från Azan.
Automatiska fullständiga Azan böneutrop Tänk dig att kunna höra böneutrop från Mecka, Medina eller Kairo före och efter Azan var än du befinner dig i världen. i800 ger dig även bönetider för över 5000 städer runt om i världen.
Ramadan kalender För att du lättare ska kunna hålla reda på Sohour, Imsak och lftar under ramadan är i800 utrustad med automatiskt alarm då dessa inträffar.
Hijri kalender För att du lättare ska kunna hålla reda på de muslimska högtiderna under året och andra viktiga datum är i800 utrustad med islamisk kalender och datum konvertering.

http://www.aftonbladet.se/vss/it/story/0,2789,710470,00.html

Mobilförsäljaren Goyada.se: http://www.goyada.se/fuel/start.fuel?site=91&page=mobilePhone&mobilePhoneId=129

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net