fredag, september 01, 2006

More from dr. Wafavia Cartoonazi.blogspot 7 minutter

Symbolik


Förtryck och befrielse
tør man stole på sine øjne og ører?

"För någon vecka sedan kom ett mejl till SVIC-redaktionen. Från Skåne, där vi haft en del hushållsutdelning av “Sverige i Centrum”. Mejlet löd så här:
“Hej
Det var med stort nöje och en lättnande suck för mig när läste
Svic idag för första gången. Jag har nämligen trott att det var mig det var fel påoch känt mig ganska ensam i mina tankar om samhälle, men eftersom jag tror på mig själv så har jag istället slutat att lyssna på ALLA nyhetssändningar på radio och tv, läser sällan blaskorna heller.
Härligt att se att fler förstår hur bedragna vi blir...
M.v.h.
Christer Wiens, Skåne.”

Millds blog


Vesterbro´s Titus bue
Vesterport, nøjagtig det sted den stor da den blev revet ned i 1857, 1:1 størrelse
foto © webmaster (klik f. større billede) Goldendays.dk


Jespersen og brandstifterne

se interviewet i JP kultur:

Interview: Islamisterne kommer Jyllands-Posten 1. september 2006,

Det politiske makker- og ægtepar Karen Jespersen og Ralf Pittelkow ser islamisme som en ny totalitær trussel efter nazismen og kommunismen. Og, advarer de, naivister kan være med til at gøre truslen til virkelighed. De diskuterer denne udfordring af de vestlige demokratier i bogen Islamister og naivister - et anklageskrift.
Af KIM HUNDEVADT

Forfatteren Max Frisch har skrevet et satirisk skuespil om den gode samfundsborger, hr. Biedermann, som lukker øjnene for en totalitær ideologi i hastig fremmarch - underforstået nazismen.

Biedermann og hans kone er skræmte over en række påsatte brande og reagerer derfor med mistro mod to mænd, som med anmassende krav, men også med en appel om medlidenhed som de ofre, de har udråbt sig selv til, en dag flytter ind i deres hjem.De to mænd planlægger mere og mere åbenlyst at sætte huset i brand. Hr. Biedermann kan alligevel ikke få sig selv til at smide dem på porten. I stedet forsøger han at afværge faren ved at imødekomme deres krav. Hvis han stiller kritiske spørgsmål - f.eks. til den benzin, de slæber ind på loftet - føler de sig krænkede. Til andre tider roser de hans medmenneskelighed og bekender sig til de samme humanistiske værdier.

I takt med at de bliver mere truende, mister han modet til at konfrontere dem, fordi han ved, at det er ensbetydende med, at hans hus bliver flammernes bytte. Men sådan ender det alligevel. Og det er ingen ringere end Biedermann selv, som giver dem tændstikkerne.

Karen Jespersen, fhv. socialdemokratisk minister, og Ralf Pittelkow, politisk kommentator på nærværende avis, fortæller historien om Biedermann og brandstifterne i deres nye bog, og allegorien er ikke til at misforstå: Vi står i Danmark og Europa over for en ny totalitær trussel efter nazismen og senere kommunismen. Dens navn er islamisme - en radikal fortolkning af islam, som kræver, at shariaen, de islamiske forskrifter i Koranen og beretningerne om Muhammeds liv, skal regulere samfundet ned i mindste detalje. Og velmenende, men naive danskere som Uffe Ellemann-Jensen og Mogens Lykketoft har overtaget den tragikomiske rolle som hr. Biedermann, der nægter at se sandheden om brandstifterne i øjnene.

Karen Jespersen og Ralf Pittelkow:Islamister og naivister - et anklageskrift191 sider, 149 kr. Udkommer den 5. september på Peoples Press

"Tryghed og retfærdighed, retfærdighed og tryghed"
Når jeg ser Persson eller Ohly, plejer jeg som en sport at tælle hvor mange gange de siger "trygghet" og "rättvisa". Jeg løber som regel sur i det.

Det ironiske er, at Persson har medvirket til at undergrave den tryghed som hans parti byggede op i løbet af 70 år. Det nytter jo ikke meget at ha "tryghed i ansættelsen", hvis man ikke kan få arbejde.Og ikke meget bedre er det at Sverige i virkeligheden har indvandret sig til sin massearbejdsløshed. Ca. 2 mio indvandrede og efterkommere. Ca. 2 mio i arbejdsfør alder uden arbejde.Ikke at de helt overlapper. Men det taler vi ikke højt om. Og helst heller ikke om Danmark, der ikke bare har flexicurity, men også en prop i hullet for indtag af flere lavtkvalificerede arbejdsløse. Det er et grimt "menneskesyn".


"När Göran Persson i veckan besökte Skåne var en del av hans budskap att trygghet var viktig, att den som är trygg också vågar satsa, och att det är ett av skälen till att svensk arbetsmarknadspolitik är bättre än i andra länder.Att trygghet är viktigt är nog sant, men ger verkligen dagens regler, ja regleringar och politikstyrda ungdomsprojekt trygghet?Naturligt är att åka de tjugo minuternas tågresa över Sundet och se hur det ligger till i Danmark. Danmark har ju både mer flexibla regler och en väsentligt lägre arbetslöshet, inte minst gäller det ungdomsarbetslösheten.[..]

Trygghet ligger mer i att lätt kunna få ett nytt jobb än att ha rätt att stanna på sitt jobb - om man fick något.
Peter J Olsson: Danmark som föredöme

Hvor blev trygheden af for disse ?
i "det nye Sverige". Af og til er det bare for stygt.

Pojke hölls fast av fyra och våldtogs

Pojkar plågade handikappad i timmar

Här i sandlådan blev Johan, 10, levande begravdView Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net